teraz juz talko wszyscy czekamy na jedna jeszcze nowine czy bedzie nowy napastnik w Cracovii czy nie bedzie.Nawet Prof.Filipiak o tym wspomina ,ze jest to konieczne .Czy ktos ma jakies wiadomosci w tej sprawie ,czy prowadzone sa rozmowy ,oczywiscie nie oczekuje dokladnych danych bo te moga byc jeszcze trzymane w tajemnicy.
-
-
nowy napastnik bedzie czy nie.
Gazeta Krakowska:
[i]Być może już w czwartek, kiedy drużyna z ulicy Kałuży spotka się na pierwszych zajęciach, po tym nadzwyczaj krótkim czasie wolnym. Wtedy też kibice zobaczą dwóch nowych zawodników, pozyskanych przez "pasy" czyli defensorów Jacka Wiśniewskiego i Witolda Wawrzyczka, którzy w ostatnim sezonie bronili barw Szczakowianki Jaworzno[b]. Nie można jednak wykluczyć, że fani zostaną mile zaskoczeni i na zajęciach pojawią się kolejni nowi zawodnicy...[/b][/i]
podobno bedzie......
Napastnik na Chorzów?
Cracovia rozmawia z dwoma graczami
- Prowadzimy zaawansowane rozmowy z dwoma napastnikami, z których jeden mógłby wzmocnić naszą drużynę - ujawnił nam wczoraj Albin Mikulski, menedżer sportowy piłkarzy Cracovii. "Pasy" do piątku będą ćwiczyć indywidualnie, w sobotę spotkają się na pierwszym treningu i zagrają sparing z Ruchem Chorzów.
- Napastnicy, z którymi rozmawiamy, to gracze doświadczeni, występowali już w ekstraklasie - dodał Albin Mikulski. - Chcielibyśmy sfinalizować transfer w środę lub czwartek, by nowy zawodnik mógł z nami pojechać na sobotni sparing z Ruchem Chorzów. Pragniemy pozyskać tylko jednego gracza, gdyż mamy w składzie utalentowanych napastników i chcemy dać im szansę.
Od jutra do piątku zawodnicy będą ćwiczyć indywidualnie wedle zaleceń i harmonogramu przygotowanego przez trenera Wojciecha Stawowego. W sobotę spotkają się na treningu, by następnie udać się do Chorzowa na sparing z Ruchem.
Źródło Dziennik Polski.
czyli ostatnia tajemnica juz dziś lub jutro się wyjaśni. co tu gadać-FAJNIE!!!!
Ja bym chciał zeby to był ktoś z innej ligi, bo niestety do naszych polskich napastników to jakoś nie mam zaufania ( że niby strzela te 10 goli ;-)
Srutwa ?
Citko
wytrzymalem tyle to i wytrzymam te 24 godzin ale faktycznie dobrze by bylo gdyby to byl jakis z Uni albo z Afryki a nie z naszej ligi
Rooney!!!!!
nie, rooney rozmyślił się
podpisał nowy kontrakt z Evertonem
myśle że ciekawa byłaby rywalizacja o miejsce w składzie pomiędzy rooneyem a Szczoczarzem
;)
a kto by rooneyowi placil 40 tys funciakow tygodniowo? Bo w Evertonie dostal 38 tys.
ja mu zapłacę 20000000000000000 funtów dziennnie żeby tylko tu nie przychodził
Baros do Cracovii !!!!!
za roczne wyplaty w Everton mozna by bylo wybudowac taki stadion ,ze Polska jeszcze nie widziala........
a nam wystarczy taki napastnik ktory strzeli w tym sezonie tylko 30 bramem i bedzie miec tyle samo asyst.
ale mi sie marzy........
Wiadomość zmieniona (07-07-04 15:07)
Ja chcę Kryszała!!!! Pasuje mi jego styl grania i umie strzelać bramki gts-owi
heh poprawka ? gdzies wyczytalem ze te 38 tys to o tyle jest podwyzka a nie sama kwota. A ze gosc mial juz 12 tys tygodniowo to sprawa jest tym powazniejsza :)
Reiss!
a ja chce jakiegos czarngo chlopa co bedzie tak wymiatal ze na derabch ich sam roz..bie
Rząsa widziany w towarzystwie Prof. Filipiaka pod Wierzynkiem!!!!!!!!!!!!
Ciekawe, ale na pewno nie odnoście tego tematu :P
Zobaczymy co z nim będzie, bo już straszyli Legią czy Groclinem...
dokładnie też myśle że sprzydałby nam sie jakiś czarny chłop z jakąś fajną fryzura który pół fajnie sepleni po Polsku i poprostu wymiata !! ma taką kiwke jak sam zizu i strzał jak Henry .... Tak to widze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)