nie bylem :P
jeszcze mnie wtedy nie bylo (?) :/
-
-
Kto był na ostatnim meczu w I lidze?
Byłem, miałem 15 lat i nie mogłem zrozumieć tego co się stało w Zabrzu.
Jeszcze mnie wtedy nie było na świecie......więc bede miec okazje zobaczyc pasy w ekstraklasie!!!!!!!!!!!!!!!
p.s/Sepek...to ciebie tez nie bylo:>:> buehhehe patrz ile nas łaczy:D:D:D:D
I ja też byłem. Chodziłem wtedy do drugiej liceum. Pamiętam jak jechaliśmy na ten mecz z chłopakami ze Skawiny i Łysym-a miejscem zbiórki był pomnik upamietniajacy powstanie stalagu 369 przy ul. Zawiłej. Pamietam również jak stojąc na sektorze mielismy wyciagniete ręce i śpiewaliśmy " Nie płacz Cracovi nie...". Później w dzienniku pokazali piękna panorame pustego stadionu i nas w grupie na sektorze. Do dzisiaj mam ten ponury obraz w pamięci.
Tak było, też śpiewałem Nie płacz Cracovio, nie..., ale dosyć kombatanckich wspominek: JESTEŚMY W PIERWSZEJ LIDZE!!!
kto byl, ten wie, wiadomo..
:P
3 czerwca 1984 Cracovia grała ligowy mecz z ŁKS ( 0 - 0 ) , byłem na meczu i mam z niego pamiatkę w postaci biletu. Jeden z biletów trafił niedawno do Krakowa :)
A tak wogóle to mam szczęście do czerwcowych meczów :) , byłem w zeszłym roku ,w tym także ... w przyszłym też się wybiorę ;)
Nie byłem, choć serce za Pasami już pikało( 10 lat ,nikogo znajomego ,Nowa Huta- byłem kibicem Tempowo-telewizyjnym)na Pasach zjawiłem się dopiero cztery lata później.
I obym na takim meczu już nigdy nie był (limit spadków do trzeciej ligi wyczerpałem ,a do drugiej nie chcę nawet smaku poznać!!)
PIERWSZA LIGA PO WSZE CZASY!!!
Myslę , że Misu był
ciekawe, czy będzie więcej wpisów niż wtedy widzów?
jestem nowym pasiakiem na forum-pamietam te mecze,pamietam okrzyk do Tobolika"Czarek,Czarek bramke strzel"pamietam zgody z Gornikiem Zabrze,Łks-okrzyk "Cracovia,Tysovia,Polonia,Łks !!!"wspolne odprowadzanie sie na dworzec gł. Mam lat 4...pare.Starzy Pasiaki pamietacie?!Pragne zeby bylo jeszcze piekniej....
Byłem i pamiętam to chyba przez tą 13- tkę na karku.
Ja byłem. Z kilkuletnią przerwą na służbowe wyjazdy chodziłem następne 20-lecie. Doczekałem...i jakoś długo nie mogło do mnie dotrzeć
co się stało. Dopiero dziś rano uświadomiłem sobie ,że czekają nas czasy przy których moja 1-sza 1-liga to "małe piwo". Tym razem nie wchodzimy by tylko bronić się przed spadkiem:-))))
Idą piekne Pasiaste czasy i żadne drobiazgi nas nie powstrzymają!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)