Czy ktos poinformował Papieza Jana Pawła II ze Cracovia powróciła do I ligi. A jak tak to jaka była reakcja. Niezapominajcie o nim on zawsze pamieta o Cracovii.
Pierwszy Kibic Cracovi Jan Paweł II.
-
-
Jan Paweł II
podobno co wieczór godzine siedzi w necie, tak, ze pewnie juz wie :)
Pawelek napewno wie - najwiekszy kibic CRACOVII by nie wiedzial. napewno w C+ ogladal transmisje!
a ja słyszałem, że czytuje to forum...Czasem nawet się wpisuje, Nicka nie zdradzę...
a poważnie: to zdaje sie że dopiero jesienią wybiera się delegacja z klubu do Watykanu.
Paweł Misior wczoraj chyba na czacie mówił, że zarząd ma złożyć za niedługo wizytę Ojcu Świętemu i poinformować Go o tej niezwykle radosnej dla nas i dla Niego wieści. Ale myślę, że Ojciec Święty i tak na pewno nie omieszkał dowiedzieć się czy Jego Cracovia jest już w I lidze. Dlatego zapewne już wie i się cieszy, tak jak my! :)
Tak tak napewno pasiaku ksc się cieszy !!!!!!!! I już nawet sobie u Kazka Wielkiego Prezesa koszulkę kupił.
fajno fajno...
nieżle
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)