Dajcie na razie spokój - gościowie zapewne mieli trochę w czubie i im coś nie za bardzo się rozmowa układała.
Błagam o nieeskalowanie!
-
-
KAZIU NIE ODCHODZ
KAZIK powinien zostać!!!
ale trzeba pamietać ze zawodnik ten ma 37 lat i bardzo wysoki kontrakt, i dokladnie nie wiadomo czy chodzi w tej kwestii tylko o przedłużenie owej umowy? a może wszystko rozbija sie o podwyzkę?
Kaziu zostań, ale na rozsądnych warunkach.
Węgrzyn Kazimierz,nie ruszaj Kazka bo zginiesz!!!
a miało być tak pięknie :(
Węgrzyn Kazimierz, nie ruszaj Kazka bo zginiesz!!!
WEGRZYN KAZIMIERZ!!!NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ!!!!!
WĘGRZYN KAZIMIERZ, NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ!!!
Nie wiem jaki Kaziu mial kontrakt ale jak chce za duzo to niech tez spasuje bo nie on jeden w druzynie. Jale jak to cos innego to ...
WĘGRZYN KAZIMIERZ, NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ!!!
WEGRZYN KAZIMIERZ!!!NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ!!!!!
Kaziu chyba nie ma wyczucia miejsca i czasu poza boiskiem, dobrze że na nim spisuje sie lepiej.
Mam nadzieje że zostanie, ale nie za wszelką cene.
teraz czy później, wiadomo że kiedyś będzie się trzeba pożegnać z jednym ,drugim czy trzecim zawodnikiem.
Ale jak to napisał (chyba Rock) w innym temacie , trzeba mieć klasę i umieć się znimi rozstać w cywilizowany sposób.
W dniu awansu nie można się spierać o pieniądze.Szanuję Kazika za grę ale ludzie on miał najwyższy kontrakt w Cracovii nie dziwie,że sponsor w postaci J.Filipaka tak zareagował bo to jego kasa i nie zapominajcie o tym,że Profesor wyciągnął nas z tego syfu III ligowego !!!
Szacunek dla Profesora
Szacunek dla Prezesa
Szacunek dla Piłkarzy i trenera
WĘGRZYN KAZIMIERZ!!!NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ!!!!!
a co!!!
:P
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zostawcie Kazka!!!!!!!! Jak jego zabraknie to juz nie bedzie to samo:(
KazeK zostanie!! tak mi sie wydaje!!
O CO KUR...a chodzi ? Może ktoś napisze ?
Jak chcecie żeby został to może mu sie zrzucicie na wynagrodzenie i będziecie sobie go opłacać
co wy jestescie kibicami Cracovii czy Kazia?
Kazek to super gosc z zasadami ale dla klubu
to najemny pracownik, ktory zarabia krocie. Bedzie czy nie dla przyszlosci Pasow nie ma to wielkiego znaczenia. Nie chcecie druzyny na UEFA budowac chyba w oparciu o Kazka.
Panowie znowu się płacz zaczyna ile było przekleństw na tym forum jak odchodził Zióło Siemion Paluch itd.Kazek jest super ja wiem też bym chciał żedy został ale to jego wybór zobaczymy czy zależy mu na KASIE CZY NA PASACH!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)