Współwłaściciel Cracovii, szef Comarchu, prof.Janusz Filipiak: powiem krótko-ogromnie cieszę się z awansu i z tego, że jako pierwsza zadzwoniła do mnie moja żona z gratulacjami, która oglądała w Krakowie mecz w C+ i trzymała za nas kciuki.To najpiękniejszy dzień w moim życiu, a sukcesów już troche miałem. Będę teraz budował silną Cracovię, która stała się wizytówką mojej firmy. Nie ukrywam, że mam ambicję, aby Cracovia zagrała w europejskich pucharach. Kiedy? Zobaczymy jak wypadnie dla nas 1 runda, jeśli dobrze, wzmocnimy zespół.
źródło:dzisiejszy dziennik polski!
-
-
Janusz Filipiak-TO NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU!!!
Profesor jest naprawde wielki, dziekuje mu ze wlozyl swoje serce w Cracovie i jak widac oplacilo mu sie to!
Profesorze - DZIĘKUJEMY !!!
"Gdy piłkarze wykrzykiwali w szatni piłkarze "Pasy gol" i opróżnili już prawie wszystkie szampany, Węgrzyn wszedł dopiero po rozmowach z dziennikarzami. Kazek od razu przepchał się do środka, uciszył wszystkich, szeroko rozłożonymi rękoma rozpoczął rytmiczne klaskanie, po którym aż szatnia się zatrzęsła od głośnego "Cra-co-via!" z gardeł piłkarzy.
Z gratulacjom drużynie pospieszył Janusz Filipiak. Szybko powędrował na ręce i fruwał tak wysoko, że do sufitu w szatni niewiele mu brakowało. Lały się na niego strugi szampana. Później każdy wywiad przed kamerami rozpoczynał od słów: "Przepraszam państwa za swój wygląd, ale właśnie zostałem oblany szampanem".
- Ten awans to zasługa was wszystkich - przemawiał do piłkarzy współwłaściciel Cracovii. - Najważniejsze, że mieliście w zespole dobrego ducha. Nigdy nie pozwolę go zniszczyć, osobiście tego dopilnuje. W tym klubie nie będzie wariatkowa."
źródło: gazeta wyborcza
Profesor jest wielki!!!!1
Dziękujemy!!!!
proponuje dzisiaj na sadionie i na raynku Janusz Filipiak!!!!!!!!!!!!
Zrobiles kawal dobrej roboty nie tylko krakow dziekuje ci za to ale wierni przyjaciele Cracovii tez!!! DZIEKUJEMY
Nie tylko w jego zyciu to najpiękniejszy moment. Przypuszczam, że to dla wielu spełnienie marzeń.
dla mnie na dzień dzisiejszy ten facet jest spalony jako sponsor, za to co zrbił Kazkowi Węgrzynoiw i kilku innym zawodnikom nie zasługuje na żaden szacunek. Porównywał się z Cupiałem tyle że Cupiał ma godność a jego słowa jak się okazuje są droższe od złota. Panie Filipiak tak Pan potęgi nie zbuduje..
???
????????????????????
eee a może dasz proszę bardzo jakieś info człowieku o co chodzi zanim zaczniesz pluć na człowieka co nam ekstraklase przywrócił.
pegaz75 w innym temaci piszesz jak wislak... tutaj cos tam bredzisz.. o co ci chodzi ??
Jak się okazuje głowny sponsor Cracoviii nie ma pieniedzy na wypłaty dla zaodników. Dziś podczas yzw świętowania nie było Wegrzyna bo sie upomniał o zaległe pieniądze. Ta sytuacja dotyczy kiku innych piłkarzy Cracovii. W sumie zaległości sięgaja podobno od 2 do 5 miesięcy.
yyyyyyyyyyyyy???????? niech to ktos potwierdzi???????
ale jaja ... :(((
1 post na forum i takie informacje ??
Chyba że nie masz odwagi pisać z prawdziwego nicka ...
Albo prowokacja ...
Prowokacja, temat do zamkniecia.
Dopoki nie bedziemy wiedziec na 100 % dlaczego nie bylo Kazka nie mozemy niczego wykluczyc
powiem tak... mamy kwas i to kur...ski akurat w awans
serio , to nie prowokacja, Kazia W. juz z nami nie bedzie podro dla ekipy z cienia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)