Czy mozna gdzies jeszcze zdobyc wejciowki na fete!!.Bo jak bylem w Aldze o 17 juz nie bylo:(.Pewnie we wszystkich pkt nie ma!!To jest bez sensu powinni wpuszczac na identyfikator a ie robic takie problemy.Potrzebuje 4 wejsciowki!!!.:(((((((((
-
-
WEJSCIOWKI
Sa w pizzeri Amigo na Piaskach, jezeli to Twoje okolice to podejdz sobie bo na pewno tam są, sam przed chwila bylem..
ja dzisiaj bylem w kiosku na pl.Mariackim 8 i poprosilem o 6 wejsciowek i dostalem 7 wiec nie ma z tym zadnych problemow.......
przed chwila bylem w Jamie Wiczej na Woli i dostalem - jest ich jeszcze tam duzo
ja musze podskoczyc do kokosanki po 3 wejsciowki dla rodzinki bo ja swoja juz mialem w czwartek o 17 :)
ja dzis bylem w Aldze po 18 i dostalem 4 wejsciówki (ale to juz byla koncówka), na placu Mariackim nie bylo (ale mieli dowieźć) a baraki byly juz zamkniete.
W Klubie "Pod Gruszką" Pasiasty baraż
Klub "Pod Gruszką" organizuje w sobotę od godz. 16 wspólne oglądanie meczu z Polkowic na telebimie. Wstęp 20 zł (w to wliczone napoje), w przerwie meczu odbędzie się aukcja gadżetów sportowych, dochód w całości przeznaczony na modernizację stadionu przy ul. Kałuży.
Jeśli piłkarze Cracovii awansują do ekstraklasy, a w klubie nikt w to nie wątpi, to przygotowywana jest duża impreza w niedzielę o godz. 18 na stadionie przy ul. Kałuży 18 z udziałem piłkarzy. Swoje piosenki zaśpiewa wierny kibic "pasów" "Makino" Aleksander Kobyliński, nowy skomponowany przez siebie hymn zaprezentuje Maciej Maleńczuk, będzie koncertować zespół "Czterej Pazerni". Ma być pokaz ogni sztucznych. Wstęp na imprezę za zaproszeniami.
(AS) - Dziennik Polski
Na fetę wszyscy całymi rodzinami małe dzieci w koszulkach pasiastych niech będą okrasą naszego stadionu w niedzielny wieczór.
Mam już te zaproszenie. Według mnie na ma się co martwić, każdy wejdzie. Będzie multum zaproszeń w kasach przed meczem. Dla mnie to głupota, ale podobno to wymóg policji.
WSZYSCY NA WIELKĄ FETĘ I MARSZ NA RYNEK!!!!
HEJ HEJ CRACOVIA!
ciekawe ile ludzi będzie na tej fecie, boje sie że mało ...
mam jedno pytanie o której w niedziele się to wszystko ma zacząć
ja wlasnie odebralme wejsciowki z anexu i nie wiele ich juz tam zostalo
kebab, w niedzielę o 18!!!!
Wejsciówki darmowe napewno będą w kasach przed meczem więc każy wejdzie;).
wie ktos czy sa wejsciowki na placu mariackim??
wejsciówek w centrum brak
ale umówmy sie:wszyscy wejdziemy!!
no na placu mariackim tez juz nie ma!
A można je gdzies jeszcze jutro odebrać, czy może będą rozdawane w kasach?
Panowie - WSZYSCY WEJDĄ!!!! (pewne info)
I zamknąć ten temat, koniec z totalnym spamem czyli idiotyczną dziecinadą w stylu "czy i jak wejdę....."
a orietuje sie ktoś jak to wszystko będzie wyglądać:
tzn.
- podobnie jak na meczach
- czy może coś bardziej w stylu treningu noworocznego :))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)