Szanowni Forumowicze!
Od bardzo dawna jestem biernym uczestnikiem tego Forum. Choć jak zdałem sobe sprawę niedawno, mocno już uzależnionym. To znamienne, że świadomość bycia uzależnionym pojawia się u uzależnionego tak późno - w tym wypadku po ponad półtora roku. Ale do rzeczy. Ponieważ kilkanaście dni temu urodził się mój wspaniały "pasiasty" Syn, nie mogę, ze zrozumiałych względów być w Polkowicach. A ponieważ Awans świętować chciałbym w atmosferze przypominającej chociaż tę z Polkowic, w zacnym i szerokim gronie postanowiłem wraz z grupą przyjaciół i przy wydatnej pomocy Wojtka Marchewczyka przygotować "Pasiasty baraż" w Klubie "Pod Gruszką". Jestem pewien, że choć powinnością Kibica Pasów jest być w Polkowicach, wiele jest osób, które jechać z różnych powodów nie mogą. Spotkajmy się wszyscy "Pod Gruszką". Serdecznie zapraszam! Wysoki poziom gwarantuje to, iż na co dzień zajmujemy się profesjonalnie przygotowywaniem podobnych imprez. Szczególy na http://www.teraz.pasy.net/2004/04-06/040623-03rozm.htm
Paweł
-
-
Pasiasty baraż "Pod Gruszką"
Boże !!! To jest to na co czekałem !!!
Z przyjemnością postaram się tam z Wami być!!!!!
Kurcze, a ja chcialbym byc w dwoch miejscach. I "Pod Gruszka" i w Polkowicach. Rzecza oczywista jest, ze bede w tym drugim miejscu ale zal pozostanie :)
hehe ja wlasnie nie dam rady jechac z "roznych powodow", i chetnie przyjde pod gruszke, ale gdzie to jest mniej wiecej? tzn ulica i numer:P
[IMG]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/podgruszka/ostatki/images/gru01.jpg[/IMG]
JUŻ WIESZ GDZIE ??
ale malo tam ludzi wejdzie tylko 250 :(((((
a to jest na ryneczku!! to jak cos wstep za free?? czy jak?? jest duzy telewizorek?
"Na tę okoliczność wszystkie sale "Gruszki" dostępne będą tylko dla Kibiców Najstarszego Klubu Polsce. W dwóch z nich ustawione zostaną duże ekrany i projektory, a w trzeciej, kawiarnianej - duży telewizor"
Koszt wejściówki 20zł
a w cenie wejsciowki dwa browarki
A czy oprócz tych dwóch browarków istnieje opcja zakupu kolejnych?
Mam nadzieję, że to pytanie retoryczne ;)
to masz dobra nadzieje, bo bylo to pytanie retoryczne :)
To na pewno będzie świetna impreze, więc jak ktoś nie może jechać to musi tam być. Z tej knajpy świetnie niesie na rynek śpiewy .... :)
Pomysł mi się bardzo podoba. Mam jescze jeden pomysł dla organizatorów jeśli jest on oczywiście realny technicznie i przyjdzie sporo ludzi.
Moim zdaniem to będzie sporo chętnych na oglądniecie meczu Pod Gruszką zarówno tych z biletem jak i tych którym się nie uda go zdobyć. Może by tak wykorzystać projektor (rzutnik), wystawić przez okno i dla tych (o ile będą) co nie zdołają wejśc puścić meczyk na jakiejś ściane przeciwległej kamienicy.
Za zgodą sasiadów oczywiście.
ŁOWCY PSÓW CRACOVIA
Witam!
W trakcie imprezy "Pod Gruszką" dytrybuować będziemy także bezpłatne wejściówki na niedzielną "fetę" na Kałuży. Dla wszystkich wystarczy!
Sauronie, pomysł świetny jeno trochę za późno - te wszystkie j...ne wnioski do UM 30 dni wcześniej itp. - a zbrojne ramie (białe kaski) klubu zza miedzy bez obligatoryjnych zezwoleń szybko próbowałoby spacyfikować imprezę. Wykorzystamy ten pomysł jeśli nie wpuszczą nas na Derby.
wejściówki na niedzielną fetę???
co to za bezsens?
nie mówcie mi ze swietowanie na Kaluzy jest platne
paszczaku pisze jak WÓŁ "bezpłatne wejściówki " a dlaczego wejściówki
to rusz głową trochę zanim się przyczepisz proszę.
"BEZPŁATNE WEJŚCIÓWKI"
To po co to wogole jest jesli wejscie za free!!!Bezsens totalny.
ja tez nie wiem, ale pewnie cos z hooliganka, nie wiem boja sie ze z radosci Krakow rozje..my,heh
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)