donosi prasa (GK na pierwszej stronie),że Profesor zarządził dla nich znaczne podwyżki.
Wspaniale! ZASŁUŻYLI nie tylko wynikami ale tym jak bardzo zmieniła się na plus gra Baranka , Skrzyni , Gizmo , Baniwego i innych:-)))))
Brawo chłopaki , pracujcie tak dalej a będzie jeszcze lepiej!
-
-
Podwyżki dla chłopaków co są z nami od 3 ligi:-)))
może troche nie na temat, ale strasznie mi sie to podobało:
" Alfabet Filipiaka
[b]B[/b]aniowy, Piotrek Bania,
najlepszy strzelec II ligi, jest bardzo skromny. Po awansie do drugiej ligi przyszedł do prezesa i przedstawił swoje żądania płacowe. Paweł Misior po chwili kontemplacji spytał: „Dlaczego Piotrek w drugiej lidze chcesz zarabiać mniej niż w trzeciej?". Zdołaliśmy go w końcu przekonać, że żona bardziej się ucieszy, gdy przyjmie naszą, hojniejszą ofertę."
Brawo Profesor - mądrze prawi. Lepszy sprawdzony gracz niż totolotek wsróg "gwiazd". Poza tm naprawdę chłopaki zapracowali na uznanie ciążką pracą!
nalezy im sie!!!!!!!tyle serca wkladaja w kazdy mecz i sa z Nami dosyc dlugo.....
Baniowy jest z nami od dna den z tych 20 lat - więc jemu szczególnie się podwyżka należy.
Ale podwyżkę zarządza i wypłaca ten, co daje kasę, więc my możemy co najwyżej spontanicznie i delikatnie co nieco doradzić. A nie żądać.
żona....ok powstrzymam się...
Ja też się wstrzymam - ale z innego powodu...
Patrycjo, ten fragment podany przez gambrinusa jest z konca grudnia 2003 roku...
dnl ja wiem wiem :) i nie patrycjo....:)
Pani Patrycjo ;)
Lepiej ? ;)
Pola po cholere wogóle piszesz coś takiego... jak ja nie cierpie takich ludzi...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)