nie będę już wspominał o pewnej ekipie ok. 6 osób (35-40 latkowie) którzy na każdym meczu siedzą od Focha... i dają strasznie po dupie... ze słynną już piosenką na ustach: eeejjj wydup...aj oleeeeeeeeeeee...
-
-
Oszołomy...
Siedziałem w 1 młynie i zauważyłem tego koleśia w zółtej koszulce dopiero pod koniec meczu jak stanął na kratach i wymaciwał flagą pasów jak "batman" jak skaka, heh ale z niego wylewali, a najbardziej jak prawie sie pobił o koszulke Oleszewskiego z jakimś innym koleśiem, ale te jego modły- no coment, myślałem ze ten koles jest taki dziwny i ze ma taką brode bo czeka od ostatniej 1 ligi do dnia wczorajszego
Dementor :)
od tej grupki to z dala :)
tozto klasyk!
Tem gościu jeżdził dawniej na Pasy i gdyby był wyższy byłby swietlnym bramkarzem grałem z nim w juniorach Cracovii za czasów śp.Romana Durnioka nawet o tym wczoraj z nim rozmawiałem ,a taki głośny sposób bycia miał zawsze i nie ma sie co przejmować , chłopak pamieta jeszcze ekstraklase w 1984.
No coś faktycznie wspominał o tym że grał w Cracovii ale odklejony i oszołom na maksa, w dodatku mocno zatankował i pod koniec mecza cos tam się napinał juz do kogoś ;) ... Generalnie chodzi mi o to czemu akurat od Focha muszą się wszystkie takie akcje wydażać... a tak pozatym to "dawniej" jeździł a teraz ? Rozumiem, że to taki goscinny występ był...
Jednego z tej ekipy "ej wydup..., olee!!!" (tego w okularkach) widziałem po meczu na przystanku, w rękach flagi, które przygotowali opravcy, zastanawiam się ile z tych flag zostało a ile wyniosły różne oszołomy, bo w to, że przyniosą je w następnym sezonie i oddadzą do dyspozycji kogo trzeba, to niestety nie wierzę. (cholera dziabnięty trochę jestem i mi to utrudnia pisanie :-) )
Zdjęcia:
(wiem, że gdzieś było ale nie mogę znaleźć-jak się wkleja linki?)
Wiadomość zmieniona (20-06-04 23:24)
@ JW99
czy on aby nie ma na imie Mietek ?
zbastujcie ludzie, to sa spoko kolesie i swoje dla Cracovii zrobili w swoim czasie
DLA WAS TO SA TYLKO MECZE A DLE INNYCH JEST TO CAŁE ZYCIE!!!
CHŁOP CZEKAŁ NA TEN MOMENT CAŁE ZYCIE !! CO WAM KÓR.. PRZESZKADZA ZE NIE WIDZIELISCIE JEDNEJ BRAMKI PRZEZ NIEGO!!!
KTOS TAM WYREZEJ NAPISAŁ ZE SIE PATRZA NA WAS Z BYKA TYPKI PRZECHADZAJACE SIE PO STADIONIE. MUSICIE MIEC JAKIES PRZEZYCIA Z DRUGIEJ STRONY BŁON! NA TYM STADIONIE TO SIE NIE ZDAZY. I DOBRZE O TYM WIECIE TO NIE GTS MY TU SZANUJEMY WAS NIECHULIGANÓW.JESLI NAPISAŁEM CO Ś NIE TAK TO DLATEGO ŻE JESTEM NAJEBANY JA H.. A DLACZEGO... HEHEHHEHEHEH
WIIIIIIIIISŁA DDDDDDDDDDDZZZZZZZZZZIIIIIIIIWWWWWWWWWWWWKKKKKKKKKKKOOO DERBY BLISKO !!!!!!!!!!!!!!!!
Pasozyt,wrzuc na luz,Wszyscy sie ciesza z awansu,niezaleznie od grupy do ktorej naleza.A ten kolo z Arki...heh...wszsytko spoko,nadawal kolorytu,ale sie wpierd..... na murawe przed gwizdkiem a wczesniej gadal,ze "napie........" komus - no to chyba bez jaj...ale byl mocno w "stanie" to mozna mu wybaczyc ;-))
"ten kolo jest z arki - " :) hhehe oddajcie nam go bo sie żona już martwi w 99r wyszedł po tylko "gazete" i zniknąL......
hehe... dzisiejsza Gazeta Wyborcza... na pierwszej stronie dodatku sportowego... nasz już słynny kolo robiący batmana jest na głównym zdjęciu... :)
Jego fotka zdobi Wyborczą z dzisiejszego wydania :DD
Ładny z niego troglodyta :)
Siedzialem na przeciwko tego goscia, dokladnie, byla scysja 1sza jak wieszal flage 'bo nic nie widac' potem wszyskich opierd...... ze nie spiewaja, zaczal nawet zapodawc texty, spiewnik oldchoolowy ale nawet w miare. Widac ze veteran. Byl z 3ma innymi w podobny desn zachowujacymi sie kolesiami. Zlew by jak jeden z jego ekipy, jush mocna 'zaprawiony' nie spiewal tylko sobie siedzial i chcial fajki od Batmana. Ten mu mowi ze jak nie spiewa to nie dostanie, na szlugi trzeba sobie zapracowac. Kolezka wiec sobie odpuscil, ale za pare minut glod go znow chywil. Wiec wola o szlugi. Batman sie odwraca, a jego kolezka od razu "Hej Hej Cracovia". :))) I dostal papierosy.
Batman faktycznie, na poczatku zabawny, potem troche denerwujacy. Ale koloryt musi byc.
mnie rozwaliło jeszcze jedno: jak wyknuł że pójdzie JG ustawiać do pionu bo nie śpiewają... a cały stadion powinien... no cóż tacy ludzie nadają pewnego kolorytu na stadionie...
Demek,malkontencie:-) "ejjj wydupcaj ole " ci nie pasuje:-)))
lopezie... nie napisałem że nie pasuje... napisałem tylko o swego rodzaju klimacie oszołomów... zresztą siedziałeś niedaleko, i nawet nieco wyżej razem z bratem to widzieliście jak koleś z tej prokocimskiej ekipy (już na dobrym rauszu) poszedł pyskować do naszej ławki... i o mało nie doszło do jakiejś większej awantury... bo zaczął coś pyskować bodajże do Madeji... dopiero interwencja chłopaków z Loży Szyderców... ktorzy pilnują teraz ławki rezerwowych uspokoiła atmosferę... ja naprawdę nikogo nie chcę przekreślać - bo każdy kibic Pasów jest ważną osobą, ale chodzi mi o kwestie zachowania przy ludziach, o to że od strony Focha ludzie przychodzą z dziećmi, kobietami... itp. więc przed wzgląd na te osoby czasami niektore akcje są niepotrzebne... ale mojej kobiecie się i tak podobało :) i nawet chorągiewką chwilkę pomachała :) i... wiedziala którzy z tych biagających za piła to są "nasi" zanim sie jeszcze mecz rozpoczął ;-)
Demek,zartuje przeciez! Chamstwo trzeba jak najbardziej wyeliminowac z naszego stadionu,moze te alkomaty jak na sledziach to dobry pomysl,bo trzezwy czlowiek takich rzeczy nie wyprawia,chyba,ze jest niespelna rozumu to wtedy trudno cos zaradzic :-(Ale powolutku mam nadzieje,ze to tez zniknie ze Swietej Ziemi.Pozdro
a dla mnie rewelacyjny jest pan z wasami co siedzi czasami w mlynie
ktory poltora roku temu na meczu z Hutnikiem na jesien spiewal "dzieci lenina i potomkowie stalina" teraz rowniez raczyl nas swoimi barwnymi komentarzami ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)