hammer- kiedyś nie pojechalem na mecz Cracovii o awans bo bronilem prace magisterska. Do tej pory żałuję. Magisterka jak wiadomo nie zając...a awans sprawa unikalna. Nie rób tego błędu;-)
W przerwie spokojnie się wchodziło ale w sobotę może być nadkomplet.
-
-
Kto nie moze isc na mecz?????
Chłopie skończ wreszcie te studia, bo największe sukcesy pasów będziesz przeżywał pisząc kolejny egzamin!!!
jak bedziesz mial bilet to Cie wpuszcz!! Podro! i powodzenia na egzaminie!!
hamer - wieczny student
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
hehehehehe.........wcale nie zamierzam sie spieszyć....ja lubie studiowac...........Mamo!!!:-)))))))))
Ja niestety też jestem w pracy, tym razem nic już nie jestem w stanie wymyśleć, na Pogoń uciekłem 2 godziny wcześniej ale wtedy został kierownik sam i jakoś sobie dał radę na 400 m2. Ze Szczakowianką wygrałem bilet w Radiu Kraków dwie minuty po zakończeniu meczu w Gorzycach i wziąłem to za znak z góry, że mam iść na mecz, a będzie dobrze. No więc żona się rozchorowała b poważnie w piątek ok 15'30, a teraz 4 godziny się nie zerwę, bo kierownik na urlopie i muszę siedzieć pilnować stoiska, bo o handlu nie ma mowy, taka nędza... Na szczęście obok chłopaki mają C+ na rtv i jakoś to przeżyję
Wiadomość zmieniona (17-06-04 22:34)
No a co ja mam powiedziec? Ostatni raz bylem na meczu Cracovii w 1986 r. Z Kalifornii troche daleko...
ja do usa jade okolo 29 czerwca ,ale dzieki Bogu wracam we wrzesniu no chyba ze nie:-)
ale jestem na milion % pewny ze derby bedą własnie wtedy jak mnie nie bedzie:-((((
Ja z Norymbergi mam troche blizej ,ale przyjade dopiero na mecz rewanzowy do Polkowic swietowac awans!
ps.Hamer nie przejmuj sie ja studiowalem 8 lat!To byly czasy!
nie przejmuje sie:-)ja w najlepszym uklądzie skoncze studia po 9 latach studiowania:-)
hamer,w przerwie meczu na pewno nie dostaniesz sie na stadion,ach jak przyjemnie mi cie pocieszać:)))
czemu na pewno??
jesteś pewnien??
Ja tez sie dowiedzialem wczoraj ze isc nie moge ;-)
A juz mialem isc do Enigmy po bilecik ... a tu taka przykra niespodzianka (praca)
kurde ja też nie mogę:( bo pracuję do 15, więc pozostaje mi tylko C+,ale będe ździerał gardło przed TV:) mam nadzieję, że przebijecie nasze darcie ze Szczakowianki...oj do dziś sobie puszczam fragmenciki na video:)nic to trudno......FORZA PASY!
HAMER,ZARTOWAŁEM,RACZEJ W PRZERWIE DOSTANIESZ SIE NA STADION,ALE MIEJSCA SIEDZACEGO NA 100% NIE ZNAJDZIESZ
jak sie dostane to miejsce sie dla kierownika znajdzie:-)
ja bym poszła .... tylko cholera niemam z kim isc a samej mi sie niechce kto pujdzie zemna :D
prowokacja?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)