Zwracam się do tych kibiców i sympatyków Craxy z Warszawy, którzy nie mogą z różnych względów oglądać meczu z Polkowicami w Krakowie.
W pubie Champions w Mariocie będzie można zobaczyć ten mecz. Oczywiście w kupie raźniej, więc zapraszam wszystkich chętnych do Championsa do kibicowania naszej Prześwietnej Cracovii. Dajcie znać, ile osób jest zainteresowanych - być może zarezerwujemy większy ekran!
Przeglądam pocztę jutro.
-
-
Kibice Cracovii w Warszawie
Teraz sie wybieram do Krakowa,za tydzien tez bede na meczu, ale ciekawa propozycja na przyszly sezon, jak robota nie pozwoli jechac na mecz, a bedzie transmisja w TV. Odpisz do mnie na maila, bo Twoj sie nie wyswietla.
ja będe mam nadzieje że skoncze spotkanie i zdaże na czas....
PASY ASY
Borsuk,
Mój e-mail to lbialon@kpmg.pl
Daj sygnał następnym razem. Jestem pewien, że kilka osób jeszcze dołączy.
Le.
Zapraszam!!!
ufff
dzeki. na pewno sie odezwe w przyszlosci, bo to zawsze milej w towarzystwie ogladac meczyk :)
Ktos moze wie czy w stanach jest mozliwosc ogladniecia meczu na zywo?
Tym razem takiej możliwości nie ma. Canal+ ma wyłączność na bezpośrednią transmisję z Kałuży, a on jest w Stanach niedostępny.
Z tego co ja wiem, to mecze transmituje Polsat Sport, który jest na satelicie. Musiałbyś sprawdzić, czy jesteś w stanie złapać tę stację.
Ponadto retransmisje meczów chodzą ostatnio w zwykłym Polsacie w godzinach, które byłyby dla Ciebie odpowiednie ze wzgl. na różnicę czasu.
Powodzenia i Pozdro z Faterlandu!
Le.
Le: ale tak się składa że mecze barażowe akurat transmituje Canal + więc żebyście knajpy w Warszafce złej nie wybrali :)
OK, może się mylę co do Polsatu, ale knajpka gwarantuje wszystkie stacje.
Tak, że doping będzie w Wa-wie.
Ale
Dzieki za info
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)