Witam...
Czy ktoś z Was dysponuje informacjami na temat ilości kibiców przyjezdnych na meczach Górnika w Polkowicach?
Chodzi głównie o maksymalne ilości wpuszczonych kibiców np. Lecha czy Legii...
Pozdrawiam
Crac
-
-
Goście w Polkowicach...
Lecha w Polkowicach było około 200.
Średnia frekwencja u nich to 3500 - 4000 ale właśnie na Lechu i Legii było po 5000
Lech miał tak wogóle zakaz wyjazdowy na ten mecz.
Legii było ok 250 !
Czyli nie mamy żadnych argumentów na to żeby nam dali wiecej niz 300 !
Cza wysłać propozycje do działaczy z Polkowic żeby wynajeli stadion z pobliskiego Lubina, "wilk syty (bo kasa z biletów) i owca (bo My się zjawimy ekipą około 2000 :) cała" Jak by się ktś pytał: to Ja wpadłem na ten pomysł :))))
nie no dac nam toche więcej stadionu poprostu ...
400 to już jest granica maximum
Lech był z Polkowicach można powiedzieć "incognito", poniewaz mieli zakaz. Siedzieli na krytej, nie w klatce, obok zwyklych ludzi. W klatce jest faktycznie miejsce na max 300 osob.
W sprawie wyjazdu do Polkowic to mam zamiar tam się pojawić i wesprzeć przyjaciół z Cracova. I w zwiąsku z tym chciałbym się wymienić koszulkami klubowymi Lecha za Cracovi. Wiecej na moim GyGy ---------> 1932307.
A co do meczu to myśle że tyle ile was przyjedzie tyle wejdzie, a pomysł ze stadionem Zagłębia nie jest zły :)
Pozdrawiam
tak wogole to GKS TYCHY tez sie tam wybiera a przynajmniej ja
a kiedy beda bilety do nabycia na wyjazd
hop
niekotrzy sie niecierpliwia!!
a kiedy beda bilety do nabycia na wyjazd?
z tego co wiem to biletów do nabycia nie będzie lub będzie szczątkowa ilość 50-100. Chodzi mi oczywiście o "wolną" sprzedaż dla ludzi bez układów w klubie.
No ciekawe czy nawet tyle zostanie do wolnej sprzedaży ...
wurst: tu nie chodzi o układy w klubie, ale o potwierdzoną aktywność, wyjazdy, zaangarzowanie kibiców itp. Na pewno bilet nie trafią w przypadkowe ręce, ale nie widzę też tu żadnego sugerowanego kumoterstwa. Uwierz mi że kombinują ci czy tamci jak "powiększyć ilość wejściówek dla nas ...
Oficjalne bilety powinni kupić Ci co stale się udzielają wyjazdowo i kibicowsko. Pomijając już "sprawiedliwość społeczną";-) to po prostu w Polkowicach musi być ekipa co nawet w to 220 osób pociągnie wspaniały doping!
Dlatego ja nie kupię biletu w klubie. Pojadę na "miejscowego". Jak się nie uda to przecież w Lubinie mają chyba jaką knajpę z C+;-)
Craco: tu nie chodzi o sposób dystrybucji tych biletów. Myślę jednak, żę ci o "niepotwierdzonej aktywności" powinni wiedzieć, że nie mają na co czekać. Jest jeszcze czas by kupić w przedsprzedaży bilety na miejsca tybylcze. Wystarczy się zorganizować jechać kilka dni wcześniej do Polkowic i sprawa załatwiona.
Niech ktos jedzie i kupi bilety w przedsprzedazy w Polkowicach. Nie wierze ze kibice w Polkowicach raptem poczuja chec obejrzenia meczu na zywo. Podczas meczu z Lechem bylo sporo wolnych miejsc no i gdyby nie my to byloby ich jeszcze 200 wiecej. Dostaniecie standardowo 300 biletow co wcale nie oznacze ze tylko tyle moze Was wejsc. Sektor gosci liczy ok 400-500 miejsc. Pamietam rok temu na PP w Polkowicach bylo na 180 osob. Mialem niby wszystkie 300 biletow dla kibicow gosci a mimo to byly do nabycia bilety w kasie i sporo osob z tego skorzystalo. Ja sprzedalem nieco ponad 100 i ok 200 zwrocilem po meczu.
Stadion Górnika jest na ok. 6000 miejsc, a więc zgodnie z prawem powinniście dostać 600 wejściówek (10 %, chyba że coś się zmieniło). Ale faktycznie ta ich "klatka" jest b. nieduża i tak "na oko" mieści się tam z 400 osób.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)