Tak sobie myślę, co będzie gdy po 25 czerwca o orzeczeniu Sądu Apelacyjnego Szczakowianką będzie dopuszczona do I ligii. Wtedy chyba bez sensu byłby, żeby I liga liczyła 15 zespołów.
A może wtedy wynik baraży nie będzie miał znaczenia i zostaniemy do Ekstraklasy dokoptowani niezależnie od ich wyniku.
-
-
A jak Szczakowiankę przywrócą do I ligii?
Ja tego taki pewien nie jestem, mimo wszystko lepiej wygrać.
CRACOVIA PANY!!!!!
a co będzie jak okaże się, że faraon za konkretną kasę pozwolił Żydom uciec z Egiptu?
a co będzie gdy okaże się, ze Hannibal nie zdobył Rzymu, bo był sponsorowany za konkretną kasę?
25tego dnia niemożliwe stanie się faktem
"tacy dwaj" tak jest napisane w Biblii!!!!!!!!!1
(PS. podobno Mojżesz Arkę za jebał w Gdyni)
A zapomniałem podobno sam Ojciec Święty dzwonił do Fudały że Cracovie trzeba puścić bo inaczej na Jaworzno spadnie siedem lat nieszczęść i będzie wielki potop a Gdynia już nie odda żadnej Arki bo teraz tam same kafary arki pilnują!!!
JAK ŚWIROWAĆ TO ŚWIROWAĆ
masz wyobraznie
Trzeba mieć fantazje
fast skad ty jestes??
Jak mozna sie z toba skontaktowac??
jasne ze szczakowiance punkty zwroca.....
-myslicie ze szczakowianka odpuszczala by piastowi i cracovii mecze.........
po co mieli grac ............a teraz wy macie problem...zagracie w barazach czy nie zagracie ......oto jest pytanie...
Ale macie problem, jak Szczakowianka wygra sprawę sądową to ma 1 ligę i tyle, a Cracovia zagra i tak w barażach, proste. Pierwszy mecz jest przecież 19 bm., a końcowy wynik rozprawy ma być znany 25.
no i trzeba bedzie dołożyć do "parzystej" w ekstraklasie, okazja w sam raz do uratowania Wójcika, czyli Bełchatów - Nowotwór drugi mecz barażowy, hehehehe.
Jak ktos nie pi*#%&nie w łeb tego pzpn-u to nigdy u nas nie bedzie normalnie.
Narobili zamieszania i teraz nijak to posprzatać.
A co bedzie jak sąd uzna że cały proces trzeba powtórzyć? Znowu kolejny rok? I potem co? Sprawa bedzie sie ciągnęła w nieskończonoś, aż sponsorzy odejda z jaworzna, Szczaksa w ciągu kilku lat spadnie do IV ligi ( czego im absolutnie nie życze ) i wtedy sie okarze ze jednak pzpn nie miał racji i w 2007 roku klub powróci do I ligi.
KTOŚ MUSI ODPOWIEDZIEĆ ZA TEN BAŁAGAN!!!!!!!!!
CHCEMY NORMALNOŚCI!!!!!!!
A ja życzę Szczakowiance sprawiedliwego wyroku, tzn. pomyślnego dla niej, ale nikt na tym nie powinien ucierpieć!
Fast nie wiem co ty bierzesz, Ale odstaw TO :)
jak ją przywrócą to ogramy ich jeszcze raz:)))))
Z tego co mówił Misior w tv-kraków to jesli przywrócą Szczakowiankę do I ligi to w lidze tej zagraja zarówno Pasy jak i Polkowice:-)
To jest ciekawy temat . Może tak się stać ze szczakowa wejdzie z 2 miejsca a w barażach zagracie wy i wrzucą jeszcze bełchatów z poloniom. ale niestety wszystko jest mozliwe i może być jeszcze tak że przesuną was na 4 miejsce a Lubin na 3 i powtórzą baraże zaglębie - polkowice(dla mnie w naszej polskiej piłce wszystko już jest możliwe). Niestety skoro Listkiewicz nie chce w tym sezonie powiększyć ekstraklasy to może tak zrobić a to jest doskonały moment by tą ligę powiększyć , dzięki czemu uczynić ciekawszą.Teraz zacznie się prawdziwy cyrk i zobaczymy co wykmini nasze PZPN. jestem bardzo ciekaw
aj mialo być bełchatów ze świtem a nie polonią. Poprawka :)
Cytat z ostatniego tekstu Jakuba Lisowskiego ze szczecińskiej mutacji GW.
==
Szczakowianka i GKS przegrały rywalizację na boisku, ale wciąż nie jest wykluczone, że Polski Związek Piłki Nożnej zdecyduje się powiększyć ekstraklasę do 16 zespołów. Zarząd PZPN-u ma obradować na ten temat w czerwcu. Pomysł poparła m.in. rada trenerów działająca przy związku oraz większość pierwszoligowych klubów.
Źródło:
1. 25 czerwca będzie już po zawodach - baraże w toku...
2. Jeśli sąd odrzuci skargę PZPN to formalnie Szczakowianka nie powinna była grać w II lidze w tym sezonie. Czy należy anulować wyniki spotkań z Szczakowianką?
3. To co mówił Misior w wywiadzie to jedynie "pobożne życzenia prezesa"... PZPN i tak wie swoje
4. Sąd nie odrzuci skargi PZPN bo jest ona ZASADNA o czym już pisałem w innych wątkach - no chyba, że PZPN zatrudnia prawników na poziomnie "mniej niż zero".
5. "Kampanie medialną kibiców Szczakowianki" w mediach intedrnetowych można porównać jedynie do kampani zwolenników UPR, czyli "mniej niż 2%"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)