Ja pierdziele!!! Na łobzowskiej bylo nas slychac?? KOSMOS! Nastepnym razem sie drzemy tak zeby nowy kleparz slyszal!!! Potem coraz dalej i dalej,moze zajedziemy dopingiem na monte? :D
-
-
Gdzie było słychać doping w Krakowie?
A ja ogladajac kronike krakowska wczoraj wieczorem slyszalem HEJ HEJ CRACOVIA gdy pokazywali jaka s relacje z wreczania nagrod w szkole na zwierzyńcu:)
Tamte rejony sie meczu nasluchaly...
Lobzowska, Batorego i Karmelicka
ale rowniez powiedziano mi, ze na Mazowieckiej tez slyszeli
u mnie pod kopcem kościuszki tata śledził wynik z tv a brat z balkonu
Na Rynku i na groblach też było słychac :)
Łobzowska, Biskupia, generalnie na najwyższych piętrach.
I oto chodzi:
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/polkowice1/images/polk079.jpg[/img]
niestety, bluzgi na Wisłę było słychać (to pewnie kompleksy)
lecz sam doping kiepski i monotonny
gra drużyny nadaje się do I ligi, ale doping jest k i e p ś c i u t k i
news :)))) (toś nam newsa zaserwował)
Ale cie sciska w gardle... nie mogłeś wytrzymać i musiałeś coś napisać.
W TV sie mecz oglądało. No to wiadomo tylko tak można doping oceniać...
Wiadomość zmieniona (20-06-04 20:16)
monotonny :) ?
nie to co... WIIIIISLLLAAAAAAAAA WIIIISLLLLLAAAAA.....
faktycznie, jest to najbardziej elektryzujacy i porywajacy doping na tej planecie :) LOL
Napewno w 1 lidze Amica , Groclin , Górnik Łęczna, Wisła Płock , Lubin będą miały lepszy :)))
Rzeczywiście wstyd się bedzie w takim gronie się pokazać :)
Wiadomość zmieniona (20-06-04 20:19)
Robinksc,
meczu się nie oglądało w TV, byłem z dzieckiem na spacerze na Błoniach (tam jeździmy na rowerach) i ciężko mi było wytłumaczyć młodemu chłopakowi dlaczego z taką nienawiścią antykibicujecie, zważywszy na to że jego kolega z ławki gra w młodzikach Cracovii
co do drugiego twojego postu:
to proszę cię, nie porównuj dopingu w miastach gdzie ruch kibicowski to abstrakcja
porównaj np. do Szczecina
na ich tle wypadniecie bardzo blado
P.S. gratuluję awansu do I ligi
spotkajmy się na WIELKICH derbach, ale na takich na które będziemy (my starsi) mogli zabrać nasze dzieci
Wiadomość zmieniona (20-06-04 22:06)
news poczytaj mlodemu chlopakowi troche histori dotyczacej Cracovii i Wisly i wtedy moze zrozumie dlaczego z taka nienawiscia niektorzy z Nas "antykibicuja".....
waldochpasy
czyli co, najprościej potęgować nienawiść?
oczywiscie ze nie....ale jak napisalem niektorzy z Nas.....a co do antydopingu to na temat wiele razy juz rozmawialismy i bardzo ciezko jest to zwalczyc....
news kiedy ostatnio byłes w Szczecinie na meczu ??
Jak my tam byliśmy to nas nie zachwycili. Mają problemy z organizacją dopingu. No i wiadomo pełno bluzgów, ale my byliśmy szczególnymi gośćmi.
Nie znasz się a zabiersz głos.
Chcesz nam wmówić że mamy słaby doping jak cały stadion klaszcze na raz, krzyczy ile sił w gardłach.
My poprostu dokładamy kolejne elementy do repertuaru. Progres mamy znaczny i nie mamy się czego wstydzić a wręcz trzeba się cieszyć że jest tak dobrze.
Wiadomość zmieniona (20-06-04 20:56)
Robinksc uwazam ze na ta chwile jestesmy niezle "wyrobieni".........!
waldochpasy: bardzo ciezko jest to zwalczyc....
szkoda, ale probujcie nadal
może kiedyś będzie normalność tak jak na zachodzie Europy
pzdr, idę oglądać mecz
Robinksc: Nie znasz się a zabiersz głos.
ech kolego w pasy, nie będę się tutaj napinał kto wie więcej
ale myślę że sporo mógłbyś się dowiedzieć na temat kibicowania w Polsce i nie tylko
Wiadomość zmieniona (20-06-04 22:07)
news: nie wiem czy jestes autorytetem jezeli chodzi o kibicowanie w Polsce skoro nazywasz nasz doping kiepsciutkim (wysil sie na obiektywizm to nie boli)
druga sprawa to Ty(Wy) zajmij(cie) sie dopingiem anty u Siebie (jak zabierasz dziecko na stadion to ciekawe jak jemu to u Was tłumaczysz) a My zajmiemy sie u Siebie
mam nadzieje ze przyszly sezon wyjasni wiele
pozdrawiam
Pac-Man
nienawiść jest wszędzie (niestety) i to jest fakt
ale czy wiesz co to jest monotonia nienawiści?
to właśnie jest u Was na stadionie :-/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)