OBNIŻYĆ CENY BILETÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalne:15 zł
Ulgowe:10 zł
Kobiety I Dzieci:5 Zł
Będzie więcej ludzi a na tak ważnym meczu musi nas być jak najwięcej.... :)
-
-
BARAŻE! - ceny biletów?!
ceny bez zmian, to tak jakby przedłużenie sezonu
klub i tak zarobi na dodatkowym widowisku, a w zasadzie na bonusie za "brakujący" mecz z KSZO
a ja mam takie pytanie:
czy zgody nadal wchodzą za darmo bo nie byłem troche na Cracovii a ostatnim razem tak było
Uważam, że powinno być bez zmian
Z jednego podstawowego powodu: aby nie robić chaosu - sam wiem, jak byłem jeszcze siuśkiem i miałem odliczoną kasę na mecz a tu w trakcie sezonu ktoś robi podwyżkę - żebranie wśród kolesiów itd.
To samo z karnetowiczami. Goście przyjdą na 20 min. przed meczem - dają karnet a tu odpowiedź że "sorki do kolejki" - już w życiu karnetu nie kupią bo nikt nie lubi stawać się z karnetowicza klarnetem.
I jeszcze jedno - to będzie zachęta na przyszły rok, że warto kupować karnet - nie ma kolejki i jeszcze jakaś tam drobna korzyść w postaci nadliczbowych spotkań.
Żeby nie było, że uprawiam prywatę - jako właściciel dokumentu na okaziciela pod nazwą "karnet"- wpłacę równowartość biletu "dorosłego" do Klubu - jako darowiznę.
Bez zmian, karnet uhonorować, co znaczy starcił ważność, przeciez jest jeszce jeden mecz!!!
Ceny biletów bez zmian i tak klub będzie miał dodatkowy dochód, to jest mecz poza rozgrywkami drugiej rundy.
Klaros rany boskie w przyszłym sezonie chciałbyś nadliczbowe mecze??
Nie no bez przesady, w przyszłym sezonie co najmniej czwarte miejsce ;-).
Wg mnie karnetowicze (294 szt.) mogą wejść za darmo ;-)))
Normalne 20 zł (dorosły pracujący nie żebrze o zeta pod kasą).
Pozostałe bez zmian. (Niech żyje!!!!!)
Ze mną i tak przyjdzie pięciu gości więc jak by było za drogo to będziemy mieli więcej miejsca ;-)))))))
Del Gado:
Może być nadliczbowy jak będziemy mieli tyle samo punktów i taki sam wynik meczów bezpośrednich i łącznie z jakąś kapelą 1-2 miejsce. :)))))))))
Aha i przy okazji wykorzystując to forum: DelGado - kupić Ci bilet na wyjazd ? I brata tez zapytaj.
karnetow sprzedanych jest tylko 300 ?
Cena bez zmian, karnet zachowuje wazność - przecież baraże są częścią bieżącego sezonu...
"karnetow sprzedanych jest tylko 300 "
Nie wiem ile ale chyba znacznie mniej niz na jesień. Cena była jednak zbyt wysoka w stosunku do cen biletów...
Swoją drogą lepiej sprzedać 2000-3000 karnetów niż walczyć z przedsprzedażą itp. ..ale nasz klub stale idzie do przodu , myślę ,że już jesienią lepiej to rozwiążą.
Naszym celem powinna być stała sprzedaż kilku tysięcy karnetów. Opłacalność takiej polityki widać zwłaszcza kiedy okres słabszej gry przyjdzie.
Obniżanie cen biletów nie ma specjlanie sensu bo i tak będzie komplet. Uważam, że ceny powinny zostać bez zmian a karnetowcy za darmo - w końcu wykupili karnet na mecze w całej rundzie, która się jesze nie skończyła.
Sam jestem karnetowcem i sądzę, że nikt z nas nie będzie żądał jakiejś tam darmochy, lecz i tym razem chcemy na swój sposób wspomóc finansowo swą ukochaną Cracovię!
Wiadomość zmieniona (13-06-04 12:04)
Klaros a masz już dostęp do biletów na mecz w Polkowicach?
nie można przesadzać z karnetami bo sie skończy tak jak na psach
Ceny nie powinny sie zmieniac, moze dopiero w przyszlym sezonie, karnetowcy za free ( w koncu duzo wlozyli w karnet)
Podwyższenie cen na ten jeden mecz to kompletna bzdura... czy panowie od marketingu zdają sobie sprawe ile osób po raz pierwszy przychodzi na ostatnie mecze?! Mamy mieć pełen stadion, bo to najważniejszy mecz od lat... pozatym po przeliczeniu, po podwyżkach, jestem przekonany, przyjdzie mniej osób... dlatego przekalkulujcie czy podwyżka jest rzeczywiście opłacalna... ja uważam że sezon sie dla nas jeszcze nie skończył, a zmiana zasad gry w trakcie... reasumując, podwyżki od nowego sezonu, a "karnetowcy" powinni wejść jak zwykle...
Chciałem jeszcze przypomnieć ,że mamy EURO 2004.....
Lepiej dać na wstrzymanie, z podnoszeniem ceny biletów...
A moze by tak baraze calkiem za free dla wszystkich ;-)
Super by bylo...
Wszyscy by przyszli
Karnatewcy za friko!
Reszta - popieram pomysła Karola - zrobić promocję i tańsze bilety - by każdy mógł uczestniczyć w tym meczu. To są mecze dodatkoe, nadprogramowe, ale jakże ważne, pełny stadion z taką publicznością to nie 12 a 12,13 i 14 zawodnik naszej drużyny !!!
wydaje mi sie ze mecz jak to napisał Dementor ''nadprogramowe'' powinny być tanshe ... jak nie za free bo klub i tak ma swoje za sezon ... wyobrażacie sobie wstępn za free ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)