Jesli koles przejezdza sam,to absolutnie nalezy mu sie szacunek i absolutna nietykalnosc.
To chyba taki rodzynek stadionowy:)
-
-
POLKOWICE MAJĄ 300 BILETÓW
Goście z Polkowic mają mieć ponoć luz na stadionie. Mogą siedzieć na naszych sektorach w barwach itd. Dzięki temu będziemy mogli zająć łuk i zmieści się więcej ludzi...
Jesli koles przejezdza sam,to absolutnie nalezy mu sie szacunek i absolutna nietykalnosc.
Popieram w 100%.
jak my ich godnie przyjmiemy to i oni nas tak powinni potraktować tym bardziej że naszych się tam zjawi "nadstan" i będą chcieli gdzieś usiąść
Jednym słowem w Polkowicach Cracovia cieszy się dwa razy wiekszym zainteresowaniem niż Wisła.
Wie ktoś ile ich przyjedzie/cz się do nas wybierają?
Polkowice to nie taka wiocha jak Gorzyce wiec tam sobie nie usiadziecie gdzie bedziecie chcieli i biletow tez nie kupicie bo bedzie komplet ludzi. Macie 300 biletow to tylu was wejdzie na wiecej nie liczcie. Do klatki wiecej osob sie nie zmiesci. No chyba ze wyjebiecie ich z ich mlynu bo liczba osob w nim zapewne nie przekroczy 80 osob.
Wielkie Zagłębie!!!
Moim zdaniem kibice to drobnostka!! WYNIK SIĘ TYLKO LICZY I EXTRAKLASA
TE MECZE BĘDĄ NIEZAPOMNIANE
I MY W TYM POMOŻEMY
A ja dzisiaj czytalem ze sektor dal przyjezdnych będzie wypelniony kibicami PASÓW !!
Moja Jedyna Milosc To Cracovia !!
To ja jeszcze raz podbiję temat telebimu. Nawet gdyby było 5 tys. biletów dla nas, to i tak wiele ludzi nie jeździ na wyjazdy. Kanjpki, są za małe, a na stadionie może zjawić się kilka tys. ludzików. Zapłacimy jakieś bilety za koszty i może być super. Potem na rynek i nad Wisłe (rzekę), gdzie będą fajerwerki z okazji ... no ja już wiem co to będzie za okazja.
Kiedyś telebim organizowało z jakiejś okazji radio RMF. Można się chyba wszystkiego od nich dowiedzieć. Oczywiście trzeba jeszcze się dogadać z Canal+.
Pomysł telebimu jest bardzo dobry!!!!! I najlepiej jakby był na stadionie, na błoniach lub na rynku:).
Tylko na błonia, czy rynek trzeba sponsora. Zapewne jekieś pozwolenia itd. Stadion jest najlepszy, bo można na poczet kosztów po kilka złotych zebrać od widzów. Zresztą gdzie mamy oglądać ten mecz jak nie na naszej Ziemi Świętej. Ja myślę nawet, że bez telebimu możemy tam przyjść i choćby wspólnie sluchać relacji z radia. Coś trzeba zrobić. Musimy się razem radować z ....
Mentny dobrze myślisz. Jestem za.
Myśle, że wiele osób by przyszło na stadion choćby posłuchac relacji z radia, bo nie dużo z NAS ma gdzie oglądnąc mecz. :)
Oglądanie w domu w fotelu, ma się i tak nijak do choćby słuchania w deszczu na stadionie.
A jeszcze wracając do poprzedniego wątku, to po fajerwerkach nad Wisła (rzeką) już chyba niewiele czasu zostanie do powrotu naszych piłkarzy z Polkowic i można powitanie zorganizować. Ja pierdziele, co to może być za noc!
Wiadomość zmieniona (18-06-04 13:47)
no i lipa! Wszystkie bilety beda dla kola sympatyków! A tak opropo to kto sie wybiera do Polkowic bez biletu.
Ja jade :)
Kojo Ty i jakies jeszce 500 osob na bide:)))))
Kojo ja tez się wybieram ale jeszcze nie wiem czym...:))
Tzn. ze wiekszosc jedzie bez biletow ale to zadna nowosc ma nas tam byc jak najwiecej !!!
Pola... czy Patrycja... może Cię wezmę do autka... ;-) bo może będzie jedno miejsce wolne...
Dem qrcze blade potrzebuję dwa....:))) i potnę się a pojadę bo już w sobotę miałam łzy w oczach....:)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)