Stadion polkowic może pomieścić 5 tyś kibiców a dla przyjezdnych jest tylko 300 miejsc. Wówczas temat telebimu na stadionie Cracovii byłby sensowny.
-
-
POLKOWICE MAJĄ 300 BILETÓW
oo tak ...
..rzuciłem takie hasło na ich forum co by się zamienili sektorami....hehe
tzn. dajemy im sektor gości w zamian za reszte stadionu, to chyba rozsądna propozycja...;)))
Wiecie gdzie mam ich bilety? Tam gdzie miałem klatkę w Gorzycach !!!
Jak będzie nas tam mniej niż 1000 to ....
czyli oni na swym stadionie maja 300 miejsc reszta dla nas ? noo bez kitu jak w domu :D
telebim to zajebosty pomysl ale czy realny???
a telebim na rynku :D ?
popieram króla:-)
na rynku nie wiem czy taki bardzo dobry ale jak dla mnie moze byc!! wazne zeby wszyscy razem to ogladneli!!
na stadionie bylo by lepiej
a kiedy bendzie moza kupic bilety do Polkowic??
z biletami czy bez Jazda po ekstraklase
300 biletów?? A jeszcze niedawno wszyscy pisali, że 100. Jeśli przyjedzie nas więcej, to chyba będą musieli nas wpuścić. Najwyżej udostępnią nam jeszcze jeden sektor. Mało realistyczne, ale przynajmniej optymistyczne stwierdzenie:D. Całkiem fajnie byłoby z tym telebimem, ale czy nie uważacie, że nasi piłkarze potrzebują dopingu?
Wednesday telebim nie wyklucza dopingu ! Wiele osób i tak nie ma zamiru jechać a tu by ogladneli! Ale wątpie w mozliwość załatwienia telebimu.
Telebim zajebisty pomysl, wiadomo ze pojedzie 300 osob no moze wiecej ale nie 8000. Ale jesli telebim to na stadionie, normalnie z dopingiem...:D
Telebim na stadionie i parenaście beczek piwka....takie małe party ;-)
Pozwolenie na festyn i piwko może się lać ;-)
z telebimem spoko pomysł tylko znając życie milicja sie przyczepi i nic z tego nie bedzie.
zawsze zostaje C+... co za problem przejąć jakąś knajpe?... ;D
raczej cały kraków knajp wyobraźcie sobie 8000 ludzi chce obstawia wszystkie knajpy w krk ni i nie tylko oczywiscie
kurde ale lepiej by było telebim na stadionie przeciez na wejsciu mozna zucic tam jakies 3-5 zeta i sie uzbiera pokazna suma co wrazie wysokich kosztow zalatwienia tego telebimu bylo by nie bez znaczenia"
CRACOVIO na znak wierności 2 pulk lotniczy niepodleglosci
można prosić o adres forum Polkowic ??
;-) mam nadzieje ze pomysł wypali
Kiełbasa 2PL zawsze wierny ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)