ciekawie ile wynajecie telebimu kosztuje mysle ze nie wiecej jak 20 tysiecy to klub z srodkow z I meczu moglby zafundowac nam taki meczyk i jeszcze musialby zaplacic za prawa do transmisji
-
-
Feta ?
a dzisaj była powtorka na polsacie sport meczu wczorajszego i mowili do zobzaczenia za tydzien na Barazach
co do fety to mam dobrą - jak wczorajszy meczyk hehe
Feta będzie albo nie będzie . Nie organizujcie Fety dopóki Polkowice biegają "całe i zdrowe" po murawie;-)
Stadion Górnika zdjęcia
http://www.ksgornik.com.pl/?strona=galeria&id=stadion
Stadion: (otwarty 22 lipca 1975 roku)
pojemność - 4.400 miejsc / oświetlenie - 1400 lx / boisko - 105 m x 68 m
Widać ,że nie mają nam obowiązku przyznać więcej niż 240 biletów:-(
Panowie . Telebim piękny pomysł bo pewnie więcej niż 300-400 naszych na stadion w Polkowicach nie wejdzie:-( Ale szanowni Panowie niby dlaczego klub ma płacić za piwo co wypijemy w czasie i po meczu , za ochronę (policja inaczej się nie zgodzi) itp...
Telebim , wejscie w cenie ~ 1 kufel piwa i sprawa sama się sfinansuje. Ze 2000 ludzi a pewnie więcej przyjdzie. A jak będzie zgoda na sprzedaż "browarów" to impreza może stać się bardzo dochodowa i wstęp za darmo spokojnie można zrobić.
Wszelako ja bym tego przed pierwszym barażem nie ruszał...po co zapeszać?
Powtórzyć wynik z meczu z Jaworznem i Feta gotowa !!!
Skoro wraca temat telebimu to ja nieśmiało przypominam że po wygraniu dwumeczu (wierzę w to głęboko) powinniśmy choćby w nocy przywitać chłopaków w Krakowie. Przy okazji trzeba coś zorganizować na stadionie żeby podziękować.
CRACOVIA PANY!!!!!
Fragment o tym jak fetowano w Lubinie.
==
Po strzeleniu bramki przez Zagłębie, miejscowi kibice wznosili głośne okrzyki: "Mamy lidera, w Lubinie mamy lidera...”, [...] chłopcy podający piłki, dziwnie zgubili futbolówki. Jak się okazało, młodzi adepci futbolu pochowali piłki pod bandami reklamowymi, by w ten sposób opóźnić wznawianie gry.
Źródło: Głos Szczeciński
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)