Co by nie tworzyć wielu tematów rzucam dwie luźne myśli razem:
1. Czy realna byłaby transmisja meczu z Polkowic na telebimie - wiem że to trudne i drogie.
2.Jak wygramy baraż (wierzę w to głeboko!), czy nie warto coś przygotować, na pewno w dzień na stadionie. Ale też trzeba chłopakom podziękować zaraz po powrocie. Choćby w nocy. Po Sanoku nie wyszło to najlepiej ale to był pełen "spontan"
Wiem że jeszcze droga daleka ale trzeba myśleć pozytywnie.
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
Feta ?
Jeśli bedzie transmisja w Polsacie - to kwestia telebimu jest prosta.
Cracovia płaci grube pieniądze za te relacje. Myślę, że w umowie powinno być zapisane o możliwości upublicznienia transmisji.
A baraże wogóle będą w Polsacie?
Mecze barażowe będzie transmitował canal+ !
nie sa w Canal + 19.07 godz.15.30 26.07 zdajsie o 17
Co nie zwalnia nas z głośnego i licznego dopingu na wyjeździe ;) - zapomniałem dodać w poprzednim poście
Wiadomość zmieniona (12-06-04 11:28)
Kto zostanie w ten dzień w Krakowie ten ...
ja niestety zostane ... ślub :( ... ale nie mój :)
To tak jakby przegapić najważniejszy moment od dwudziestu lat moim zdaniem po prostu.
Jaki duży stadion mają Polkowice?
Obawiam się że część z nas może po prostu nie wejść na ten mecz.
CRACOVIA PANY!!!!!
w sumie w Gorzycach tez biletów bylo malo ale wszyscy weszli a organizatorzy zacierali rece bo przynajmniej mogli troche kasy zarobic wiecej
ja bym byl za tym ze by byl telebim na rynku i ci co nie mogli pojechac ogladali mecz na rynku ! tak powinno byc
na rynku allbo na stadionie!! bo ja raczej tez nie bede mogl jechac!! a canalu + nie mam!!
Wiadomość zmieniona (12-06-04 13:53)
nio przydałoby sie cos takiego zorganizować :-)Byłoby ZAJEBIŚCIE!!
ja tez jestem za telebimem, a jeszcze lepiej by bylo gdyby najpierw grali w polkowicach, bo w sumie tak by wypadalo teraz bylo na wyjezdzie - tloki, u siebie - szczaxa, wyjazd - polkowice, u siebie polkowice i feta,hehe marzenie, ale telebim na stadionie to dobry pomysl, no i doping na stadionie!!
no malo powiedziane!! bulo by super ciesza sie na stadionie w polkowicach i my u nas!! i na pewno bylo by duzo osob!!
Napewno bylo by SUPER!!Ale znajac zycie to nic takiego nie bedzie :(((.
Czy Enigma ma Canal + ? :)
Kilka tysięcy na stadionie, jakiś tysiąc w Polkowicach, zaraz po meczu wywiad ( na telebimie ) z piłkarzami a w nocy powitanie piłkarzy. Impreza do rana - to byłoby super.
CRACOVIA PANY!!!!!
ja po fecie to mam straszna zwale
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)