Chyba nie bedziemy miec tyle biletów ile byśmy chcieli !
Jakby był pociąg to nas łatwo zatrzymaja jak nas bedzie za dużo, dlatego najlepiej jechać autami i busami !
-
-
Czym do Polkowic ??
hehe a co psy z ruczaju pozycza nam swoje??
ja myśle ze tak jak do Lubina
To daleko a oni mają bez klimy.
nieważne czym byle było nas dużo.
LEPSZY BYŁBY POCIĄG BO TO KAWAŁEK DROGI JEST DO POLKOWIC
ja jade rowerem
Wiadomość zmieniona (12-06-04 14:43)
Do Wrocławia i z tamtąd PKS-em, Polkowice to małe miasteczko z dwiema kopalniami RUdna i Polkowice. Byłam tam na praktykach.
Korba: odkąd Ty jesteś kobietą??:)
Chodźby taczkami!!! To ma być dzień w którym znowu zawitamy w I Lidze, a ja tego nie mam zamiaru przegapić !!!
Świstak medycyna czyni cuda;)
Ja mam plan po meczu barazowym u nas odrazu ze stadionu wyjdziemy i udamy sie na piechote - pielgrzymka :]
jestem za :) ! pielgrzymka rulez
Heh pielgrzymka.. Jak Cracovia Wygra to ja nie wiem czy zdołam dojsc do jakiegokolwiek srodka lokomocji zeby wrocic do Kraka!
qrde przejechalbym sie tam, szkoda ze daleko ale sproboje pojechac, tylko czym wlasnie?a na nastepny dzien feta na rynku:D
hej krakusy z craxy muszę was zmartwić. sektor dla gości może pomieścić tylko ok. 100 osób. także nie liczcie że bedzie was wielu bo i tak was nie wpuszczą.
ODRA ARKA ZAGĘBIE!
vander - nie takie cuda świat widział... DAMY RADĘ
Vander - podobno wasi "kibice" wybieraja sie dopingować Polkowice?
Prawda to.
najlepiej pociagiem:)
qrcze nio właśnie..pociąg by był najlepszy....:)))))Ja chcę do Polkowic!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)