Swietny mecz Pawla Nowaka,szczegolnie kiedy ogladalem mecz po powrocie do domu w TV widac bylo jego znakomite podania.Strzaly troche na wiwat,ale to byla prawa noga...Ale widze ze czesc z kibicow juz o nim zapomniala,a niedawno pisalo sie na jego temat wiersze,poematy i wychwalano Go pod niebiosa...A myslalem ze Jego dzisiejsze wejscie obije sie szerszym echem...Ja w kazdym razie wierze ze Pawel zaliczy w barażu przynajmniej 2 asysty !!!
-
-
Pawel Nowak is back!!!
Eeee no Pawka jest the best!! Widac ze wraca do formy i dobrze bo ciezko bylo bez niego..
Witaj PAWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będzie dobrze . A strzały na wiwat? Nic to, wczoraj były na wiwat w sobotę będa do siatki!
Pawka grał prawie jak za dawnych lat - dżizas, ale my mamy drużynkę - już i tak grają jak z nut, a tu jeszcze Pawka wraca!!!!
Paweł wczoraj udowodnił naszym malkontentom -że jest świetnym piłkarzem .Zdrowy i w formie to bezcenny skarb!!!.Ciekawe jak sie czuja krytykanci Pawła ,ktorzy uważali ze Pawka nie NADAJE SIĘ NA 1 LIGĘ!!!!.Nie będę ich tu wymieniał bo lista byłaby długa-a myslę że czerwienią się ze wstydu.Do tej drużyny potrzebujemy świetnego napastnika i prawego obrońcę.Wszystko co najlepsze jest przed nami -drużyna jest młoda już ukształtowana ,żądna sukcesów.Dzięki Stawowemu panuje w niej świetna atmosfera ,ci ludzie za sobą skoczyli by w ogień-niezależnie od tego czy grają w podstawowej jedynastce czy są na ławce.
fajnie że Paweł wrócił, ale jeszcze brakuje Wacka
Dla mnie Pawel,byl na tle i tak juz bardzo dobrze grajacej druzyny pilkarzem wyrozniajacym sie.
Bravo Pawka!
Potter- pytasz jak sie czuje? Zdrowym jako ten ogoreczek :))))
I wiecej nic nie napisze, bo moje zdanie na temat gry Pawla tu by nie pasowalo.
Paweł Nowak będzie chyba musiał za tydzięń zastąpić Bojarskiego, ale czy starczy mu sił.
Pawka zagral naprawde dobrze......
Faktycznie, ludki o nim pozapominały, ale nadal jest moim ulubionym piłkarzem:D. Może kiedyś wymyślę poemat na jego temt? Hm...niestety nie mam do tego talentu. Ale skoro śpiewać każdy może, to także pisać każdy może!
Paweł musi sie rozwinąć bo to co pokazał w piątek nie wystarczy na I ligę napewno... jego zaśługi mimo wszystko są nie ocenione jak do tej pory...
zeby zagral najlepsze mecze w swojej karierze w nadchodzacych barazach
4 dni później
A ja trochę z innej beczki... Składam Pawłowi serdeczne gratulacje z okazji Jego ślubu, który odbędzie się 4 lipca. Jeszcze raz gratuluję !
Bylem dzisiaj na treningu......Prawdopodobnie Pawka zagra w podstawowym skladzie z Polkowicami....Oby jego stara forma wrocila!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)