Ciekawa sprawa...
Nie tylko pod względem piłkarskim...
-
-
Baraż: ARKA - Śląsk Wrocław
ARKA WAAAALCZ !!
ARKA WAAAALCZ !!
Do boju ZOLTO NIEBIESCY !!!
sorry że dwa razy ale sie cos porpbiło !! :D:D ARA ARA ARA
Dla ukochanej areczki MY Z ZAGŁĘBIA pojedziemy do wrocka aby ją wesprzeć bo cała polska j....ie śląska. tylko czy po ostatnich zadymach wpuszczą kiboli gości.
ODRA ARKA ZAGŁEBIE!
Ciężko będzie....nasi nic ostatnią nie grają. dzisiaj 1-2 w żenującym stylu...już nie pamiętam kiedy ostatni raz wygraliśmy :(
Będzie ciężko...ale nadzieje trzeba mieć!
kruca... wygraj Areczko
franc nie martw się śląsk jest jeszcze bardziej beznadziejny. poradzicie sobie.
ODRA ARKA ZAGŁĘBIE!
No wlasnie nie wiem,kto jest bardziej beznadziejny, Arka
przegrywajaca z juniorami Radomska ,czy tez moze Śląsk ,wtapiajacy
z 4 ligowym Gawinem w PP?...ja jednak stawiam,ze i we Wroclawiu i w
Gdańsku(albo w Gdyni w koncu Lechia wszedzie na Pomorzu czuje sie jak u siebie:P) odbeda sie gigantyczne biby,w ktorym bedziemy opijac przyszloroczne derby w III lidze Arka-Lechia..oraz mecze''przyjazni''
w 2 -ej Śląsk-Cracovia:)
Nie chce nawet słyszeć, że te 4 punkty oddane przez naszych pójdą na marne!!!
Do boju Areczko!!
Niech psy z Wrocławia też poznają prawdziwy smak III ligi!!
Nie chce nawet słyszeć, że te 4 punkty oddane przez naszych pójdą na marne- hehe kolejny "niekumaty " - prosze nie piszcie już że oddaliście nam 4 punkty - mieliśmy sie umówić nieprzystaliście na to i tak wyszło po czystej sportowej walce, NIEWAŻNE GRATULUJEMY BARAŻY , a po dzisiejszym ANTYFUTBOLU W WYKONAIU kopaczy arki bardzo sie braży obawiamy.
P.S macie rozkminke kiedy bedzie powtorka waszego meczu ze szczaksą na polsacie sport????
Arka zepsuła mi dzisiaj humor.....
Jak można było nie wygrać dzisiaj z zupełnie rozbitym i nie zmotywowanym radomskiem?????
Dobrowolnie wybrali sobie na przeciwnika Śląsk zamiast śmiesznej Unii Janikowo (co to w ogóle jest???)...............
Nie chcę być złym prorokiem, ale wygląda mi to na trzecią ligę......
Ważne tylko żeby ze Śląskiem wygrała...
Niestety, sprawdził się czarny scenariusz .... Areczko co się z Tobą dzieje?
Radomsko, nie dość że nie miało już o co walczyć, to przyjechało do Gdyni bez siedmiu podstawowych zawodników, których władze klubu oskarżyły o celowe odpuszczenie poprzedniego meczu z Zagłębiem Lubin. Fakt, że goście grają w rezerwowym składzie, widać było od pierwszych minut spotkania, szczególnie w grze obronnej. Arka już we wcześniejszych meczach nie miała kłopotów ze stwarzaniem sytuacji bramkowych (ale nie strzelała goli), jednak tym razem już w pierwszych 20 minutach gdynianie mogli, a nawet powinni strzelić pięć goli. Zdobyli tylko jednego, tak samo jak goście, którzy pod bramką Jarosława Krupskiego byli tylko dwa razy.
Trener Wojciech Wąsikiewicz, który debiutował przed gdyńską publicznością, miał identyczny problem, jak jego poprzednik Piotr Mandrysz. Stojąc przy linii bocznej, musiał oglądać, jak jego piłkarze marnują kolejne okazje, w miarę upływu czasu tracą wiarę, aż w końcu schodzą z boiska z opuszczonymi głowami. Tym razem Arkę pogrążył Krzysztof Kukulski, który jeszcze jesienią grał w Gdyni. Dziesięć minut przed końcem napastnik Radomska wykorzystał sytuację sam na sam z Krupskim, a jego bramka oznaczała, że w barażach o utrzymanie rywalem Arki będzie nie przeciętna Unia Janikowo, ale silny Śląsk Wrocław, wicemistrz grupy III trzeciej ligi.
Pierwszy mecz 20 czerwca we Wrocławiu, rewanż 26 czerwca w Gdyni.
źródło: gazeta
MACIE RACJE JESTEŚMY JUŻ JEDNĄ NOGĄ W 3 LIDZE :(
P.s ALE BĘDZIEMY DO WAS PRZYJEŻDZALI REGULARNIE NA EKSTARAKLASE i............ ŚWIĘTĄ WOJNĘ
Nie chodziło mi o to, że nasi odpuścili te mecze. Poprostu nie zmarnujcie tych punktów, bo szkoda będzie.
Będzie ciężko,Śląsk to dobry zespoł.
i szkoda bedzie ARKI jak jej nie pujdzie!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)