a co to za maniurka tam spiewa :):)
-
-
Kibice Szczakowianki....
Sołtys a masz dowody ze tak sie stalo??
Smieszny jestes!!
Poprostu to co sie stalo wczoraj przeszlo ludzkie pojecie?!
Wypowiedzcie sie sami co wy byscie zrobili gdyby wasz klub tak srogo przegral??
Ja nie musze sobie wyobrazac... pamietam co bylo po meczu z hks w zeszlym sezonie :-/
XytrasS prziez Sołtys nie musi miec dowodów ! To wasi się tym chwalili na cała Polske ze sobie skroili 3 szaliki i na dodatek wybili szybe w aucie !
A w odpowiedzi na pytanie: to pewnie bysmy wyszli, bo tak było jak dostalismy 5:2 od Hutnika ! Naprawde zachowaliscie się z jajem :)
Powiem wam tak miałbym dla was wielki słowa uznania gdyby nie te kamienie i butelka po jabolu to zepsuło u nas opinie o was tak zapamiętali byśmy jaki zajebisty doping robi Craxa te klaskanie to odjazd a tak pamięta się debili co rzucają kamieniami i dupę pokazują naprawdę to było nie potrzebne. A na koniec
Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców pasów!!!
ja wiem. to jest tak jak w prl-u udało się komuś załatwić bez kartek "produkt czekoladopodobny" i się smakiem takiego gówna zachwycał. Z różnych powodów rzadko mamy "jawne" ekipy okazje oglądać, więc niektórzy oszaleli, bo zobaczyli....
to jak w I lidze będą do nas przyjeżdzać, to za każdym razem z tego robić b ędziemy wielkie "ochy i achy"?
powiem tak - BYLI i "chwatit"
kurcze w sumie szkoda że było was tak mało w sumie jak na taką grupe to całkiem nieźle było. Race chorągiewki flaga troche byliście cicho ale i tak nieźle
KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE
Oni nie byli cicho tylko my poprostu bylismy tak zaje... glosni! :)
Prawda,w sumie najbardziej ich bylo slychac przez pierwsze 15 minut,wtedy dzielnie spiewali,ale potem juz troche stonowali(swoja droga,nie dziwie sie;))
tacy dwaj- wreszcie ktos zdrowo na to patrzy- znac wiek i doswiadczenie :))))
oj Pasiacy- niewiele trzeba, aby zdobyc Wasze uznanie, oj niewiele...
Ferencvaros napisał:
"oj Pasiacy- niewiele trzeba, aby zdobyc Wasze uznanie, oj niewiele..."
A odpowiedz mi szczerze ile ekip gościło na Kałuży? Za to już należy się uznanie dla Szczakowianki. A sposób w jaki przyjęli jakby nie było klęske swojej drużyny też moim zdaniem zasługuje na pochwałę. Wspólne z nami śpiewy, białe chorągiewki oraz przedstawienie z nich wyniku (7:1) jak również udział we wspólnej zabawie - to wszystko sprawia, że można kibicować bez wzajemnego na siebie bluzgania.
Może to i wyświechtane w tym temacie słowo, ale wg mnie należy się kibicom z Jaworzna szacunek!
stary kibolu, jako że Ferencvaros nawiązał do mego postu, to czuję się "w prawie" odpowiedzieć. Dodam, że w Jaworznie nas było około 1500 (łacznie z Tobą) czego tam prawie nie zauważono.
Odpowiadam, jako stary Żyd na pytanie, pytaniem:
No i co z tego? To mamy im, jak to młodzi mówią "pucować się"?
Jezu, TD ja jestem (chyba) mlody, a nie mam pojecia co masz na mysli mowiac "pucowac sie"....
Karolo - no to żeś pewnie stary :):):):)
Stary Kibolu- dodam jeszcze, ze to naprawde nic takiego, ze do nas przyjechali- wszak my bylismy w tym sezonie wszedzie... szanuja nas w byle gorzycach czy lubinie??- sam dobrze wiesz, ze raczej nie.
Nie przyjezdzali do nas, bo maja do du..y kibicow- Ruch jakos dal rade dotrzec, i to w liczbie super- pokaznej. Jaworzno jest blisko- a ich nie bylo nawet 100- to wcale nie swiadczy o nich dobrze...
Zachowywali sie grzecznie- a co im pozostalo? Gdyby robili cokolwiek innego, naraziliby sie na smiesznosc. A tak starali sie zachowac twarz. Dla mnie szacunek to za duze slowo....
A jednak szacunek!
Było nas mało bo po meczu z Piastem mieliśmy już po ptokach a do tego piątek wyjazd był o 14.30 ludzie w pracy ci co nie w pracy to na długim wikendzie się bujali po górach wiec dlatego nas było tak mało ale ważnie że byliśmy. Gdyby tylko tego piasta nasi o grali to jestem pewien że stawili byśmy się w pół tysiąca bankowo. No ale wyszło jak wyszło trudno ale dzięki za uznanie z waszej strony to bardzo miłe.
fast - u nas jest troche inaczej wierni jestesmy po zwyciestwie i po porażce
Ja byłem nie pij do mnie
Witam..
Bylem u was w Kraku na tym meczu...
Wszystko bylo by super, Kazdemu sie podobalo, ten doping, atmosfera itd. Gdyby nie "kibice" zucajacych w nas kamieniami, butelkami i wypinajacych tylek, obrazajacy nas...Wiekszosc kibicow to wlasnie zapamientala.
Bylo nas ok. 80, a wszystko przez mecz z Piastem, co niektorzy woleli wyjechac z miasta niz slyszec o meczu. Okazalo sie naprawde kto jest z druzyna na zawsze.
Bawilismy sie z wami bo przyjechalismy na mecz a nie stype.Ktos w przerwie zucil haslo: "Wa*ic wynik, bawimy sie a nie placzemy" I polecialo....
Co do transparentu to zostawilismy go w miejscu gdzie skonal nasz klub, nikt nam nie odda co nasze. A napewno nie pZPN, ale od nich nic nie chcemy, niech sobie wsadza w zadek te punkty(chociaz to pilkarze je wywalczyli). Transparent byl zrobiony z ta mysla.
Na koniec chcialem sie zpytac czy wyszedl nam wykrzyknik (!) pod koniec meczu??
POzdro i dzieki za dobre slowa....
Wiadomość zmieniona (13-06-04 00:12)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)