Brawo dla Nich....przyjechali ,wywiesili fany i robili z Nami fale...:)
-
-
Kibice Szczakowianki....
Bylo skandowane :szacunek,szacunek kiedy ulozyli z choragiewek wynik 7:1
Wiadomość zmieniona (11-06-04 19:34)
z białych chorągiewek:) szacunek dla nich
i po drugiej bramce CRACOVII próbowali tam coś się awanturować (już sie obawiałem prowokacji i walkowera) ale ch*j z nimi bo i tak na szczęście im nie wyszło ....
e kajman co ty piszesz ja bylem na tym meczu...kto rzucal butelkami....kamieniami........................
SZACUNEK DLA WASZYCH KIBICOW......DOPING BYL ZAJEBISTY...........TYLKO WYNIK NIE TAKI JAK TRZEBA......
POZDRO.
i flage zdjeli :D ze strachu
Taaa i Szacunku chcieli :P
Szacunek szcacunek!!
za obecnosc, za 7:1, za fale!!
a kurcze ile ich bylo mialo byc 100 a ja widzilem ....?? malo!
dobrze że wogóle ktoś był, a cały czas mnie męczyło co znaczy to H z horągiewek
sobi daj sobie na wstrzymanie i nie rozpędzaj się w każdym temacie, bo oczy już bolą..
co bylo mniej niz 100! stwierdzam fakty! jak Ci to przeszkadza to sorki!!
W pierwszej polowie przez chwile probowali cos dymic,ale nasi na szczescie nie dali sie sprowokowac.
Potem bylo juz ok.
A za 7:1, to maja rispekt:)
Szacunek!
Mimo tych pierwszych dymków to byli zajebiscie... białe flagi... FALA !! Ma byc szacunek
Fala.... wyj..ana w kosmos... I Szacunek!! Pozatym Pozdraiwam Szczokowickie(jak to sie pisze) dziewczyny :)
Wypada jedno słowo - spoko. A niepotrzebne bluzgi na nich od początku od k.rew, a później troche głupio bo zachowali się dobrze i z jajem. A bluzganie bezmyślne tak dla zasady to jest za bardzo infantylne i głupie, pamiętejcie - Cracovia zobowiązuje!!
białe flagi i fala - Brawo !!
[img]http://www.cracovia.tcm.pl/szcz/P1010057.jpg[/img]
NO fajna sytuacja z nimi była jak goscie krzeknęli 2 razy " PAsy k....y"
Ale chyba zorintowali sie że oni też mają koszulki klubowe w pasy.
2* Spiewali z nami : wisła to stara ... - plus dla nich
3* FAla + flagi plus
4. moze nie potzreba ich atakować a tylko tolerować?
Wg mnie nie byli zli.
chociaz ich nie lubię, to za postawę dzisiaj - SZACUNEK.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)