polecam
http://engine4.returnity.com/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=wisla%20dziwko%20derby%20blisko%20pasy%10
-
-
ZAJEBISTY DOPING!
Doping zajebisty szczegolnie trafione "wisla, dziwko, derby, blisko" :D
"Hej, Hej" i fala WYPAS
Lza sie kreci i ciary przechodza na widok tego co sie dzieje na Swietej Ziemi
---------------------------------------------
Tutaj nas wszystkich trzyma trwoga
Bo Cracovia jest wyzej od Boga
---------------------------------------------
Nie wpadajmy w samouwielbienie, jest dobrze,ale jak wejdziemy do I ligi to bedzie trzeba taki doping robić co tydzien,oby wystarczylo nam siły.
P.S.
MarcinPasy- kiedy ty to spiewasz? nie słychac cie!
Świstak mam nadzieje że cały stadion będzie śpiewał bo z tym klaskaniem to było coś zajebistego jak widziałem że cała drugra strona klaskała:)))) z Polkowicami będzie jescze lepiejjjjjj
a tu troche z forum Szczakowej o tym meczu:
Uważam was że jesteście spoko za zaśpiewanie "szacunek" i wogóle. Pare kamieni do Nas poszło ale to się zdarza. Macie zajebisty doping na stadionie i nie sympatyzuje z Wami ale weżcie wygrajcie baraże i naklepcie ... Wiecie komu
ale trzeba przyznac cracovia miaala zajebisty doping......
TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI ULTRASILA......
a ma ktos fotke fali ??
ma ktoś filmik fali?
więcej "CAŁY STADION CAŁY STADION..."
:]
i jest dobrze...
tutaj macie dwie fotki fali
http://www.wilm.jawnet.pl/foto/mecze/110604/041.jpg
oraz naszych kibiców
http://www.wilm.jawnet.pl/foto/mecze/110604/042.jpg
http://www.wilm.jawnet.pl/foto/mecze/110604/043.jpg
Przyłączam się; było super:))) nawet po stronie pikników...:PPP:)))
Na ostatnim meczu siedziałem na niskiej trybunie (2 raz w życiu) i musze przyznac że było zajeeeeerąbiscie :):):) Wszyscy podkreślam WSZYSCY darli gęby jak tylko mogli, i to bylo piękne.
Oby tak dalej
A ja niestety
oglądałem mecz z kasety.
Doping w TV całkiem głośny
po golach także radosny
Meksykańska fala leci
Cieszą się pasiaste dzieci
Silą gardła i pikniki
Brawa dla całej publiki
Lepiej ignorować zwisłę
niż kurwować...oczywiste!!!
:)
tak nawiązując do klarosa....
mimo mego wieku - TYLKO PROSŻE - JAM NIE ŻADEN MATUZALEM:):):)
mimo lat tylu spędzonych na Kałuży...
nie, takiego dopingu nie widzialem, nie słyszałem, jako jednostka we wpaniałej "pasiastej społeczności" nie współuczestniczyłem.....
no może .. ale to i inna akustyka i efekty "ograniczone" na hokeju....
coś pięknego, niesamowite
ja mam filmik fali.. jak chcesz, to mejl..
Wiecie co jest w fali tak naprawde zajebiste? gdy caly stadion siedzi cicho a tam gdzie "płynie" fala kibice drą mordy... :) wyobrażacie sobie?
ale wyszło super bez kitu!!
Z klubem jestem najpierw jako zawodnik potem jako kibic na dobre i na złe od 40 lat. Doping ze Szczaką był chyba najlepszy jaki pamiętam a już napewno najlepiej zorganizowany. Brawo, naprawdę byłem pod wrażeniem i sam się do niego przyłączyłem, gdyby jeszcze trochę mniej chamstwa, bo chętnie bym wział oprócz starszej córki również młodszą, która ma obecnie 8 lat. Zupełnie nie rozumiem po co obrażliwe okrzyki , które było słychać pod adresem kibiców Jaworzna, tym bardziej, że chłopaki byli bardzo ok. i myślę że chcieli z kibicami Craxy zrobić sztamę, a chyba są warci tego po tym co zaprezentowali na meczu. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w sobotę.
Wiadomość zmieniona (15-06-04 09:20)
Dziuby kibce Szczakowianki obili i skroili auto pasiakow jadące na mecz z Zagłębiem... Bóg wybacza Cracovia nigdy!!!
Doping był bardzo dobry!
Jednak nie mozna popadac w samozachwyt, bo jeczcze dużo Nam brakuje do atmosfery jaka panuje na Anfield Road czy Stamford Bridge... :)
Natomiast na krajowym podwórku oprócz Lecha i Legii nie widze narazie konkurencji dla Nas w tej dziedzinie:)
A co do czasami wulgarnych przyspiewek to mysle że i dla nich musi pozostać miejsce w naszym kibicowskim repertuarze, bo taki był, jest i bedzie stadionowy folklor czy to sie komuś podoba czy nie...
Jak ja dozyje takiego dopingu na GKS-ie Tychy to bede mial ze 60 lat w macie po co na mecze chodzic a my wieczna IV liga ech.
Stanlej... wiara czyni cuda.
Spojrzyj na nasza historie, w większości "było pod górę"...
Przyjdą i dla Was lepsze czasy. Póki co - zapraszamy do nas...
Siedziałem koło Waszej ekipy na Szczakowiance... Szacunek dla Was!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)