Motyw z klaskaniem byl zajebisty oby taki kliamat na kazdym meczu!!!!!
-
-
ZAJEBISTY DOPING!
WSZYSCY NA MECZ 19.06 na ZIEMI ŚWIĘTEJ!!
I OCZYWIŚCIE WSZYSCY NA WYJAZD DO POLKOWIC 26.06!!!
doping super, oprawa też i cieszę się że do Lokomotywy włączył się cały stadion, to był kosmos, to trzeba widzieć frontem by poczuć elektrę, najlepsze jest jednak pierwsze klaśnięcie- to jest moc:)
Dzięki Wszystkim za pomoc, następnym razem będziemy śpiewać już całym stadionem a nie tylko młynem.
Pozdrawiam Pasiaków
właśnie, podziękujmy sami sobie, widać na co nas wszystkich ctać i jak może być wspaniale, wczoraj od Focha była bajka
prawda jest taka: mówimy że tamci ,albo tamci dobrze śpiewają, i co z tego...wczoraj udowodniliśmy że sami jesteśmy w czołówce dopingu ...i tyle
Nie pamiętam nic mocniejszego na trybunach. Jest w Cracovii wielka siła moim zdaniem. Taki doping przy takim "łatwym" w efekcie meczu to było mistrzostwo świata.
Dziękuję Ci Świstak - Dziękuję wam WSZYSTKIM !!!
A TO DOPIERO POCZĄTEK ...
PS Pasożyd - darój sobie stary, naprawdę.
A JA NAPISZE TAK !!! dzis wróciło uczucie jakiego doznałem po meczu z hutnikiem a potem z gwardia szczytno w 1982 r feta i radosc była ogromna a i doping podobny tle ze wczoraj od 30 min był juz piknik i zabawa a w tamtych meczach w 1982 r do konca była walka !!!! jedno co przewyższa dzisiaj tamte czasy to organizacja i oprawa dopingu ( za PRL ciezko było zdobyc materiał na flagi a co dopiero inne gadżety) w tamtych czasach wszystko szło bardziej na żywioł (nie było Świstaka !!! :) ale tez miało to swój urok !!! tak czy śmak mam nadzieje ze po barazach,wieczór skończy sie.........rano !!!!
Doping rzeczywiście bomba!! Ja chciałbym pogratulować też chłopakom z Jaworzna - przyłączykli się do fali i pokazali dużo poczucia humoru z tymi białymi flagami. Brawo Kibice Cracovii i Szczakowianki!!!
Dzieki świstak -bylo super .Ja nie pamiętam takiego dopingu a chodzę ponad 20 lat na pasy.Był rewelacyjny!!!!.Dzieki tobie i innym szczególnie oprawcom zyskaliśmy wczoraj nie jednego nowego sympatyka ,który będąc pierszy raz ZOSTAŁ ZARAŻONY CRACOVIA NA DOBRE.MOŻE BYĆ TYLKO LEPIEJ JAK DOJDĄ NAM ŚWIATŁA NA STADIONIE.JAK TO POKAŻĄ NA NORMALNYM POLSACIE TO WIELE KLUBÓW BĘDZIE NAM ZAZDOSCIĆ TEJ ATMOSFERY ,DOPINGU,OPRAWY.Wczoraj po meczu rozmawialem z 2 osobami z poza Krakowa nie będącymi kibicami pasów -i obie były pod wielkim wrażeniem tego co widzieli.W rozmowie ze mna porównali nasz krakowski kocioł do tego co spotyka się w zakochanej w footbalu BRazylii.Jeszcze raz WIELKIE PASIASTE DZIĘKI.
parenascie sekund fali i spiewow do pobrania [url=http://kajolo.republika.pl/110604.wmv]tutaj[/url]
1,89MB format: wmv
Wiadomość zmieniona (12-06-04 12:36)
Było super !!!
Osobiscie uważam że to było wyjatkowe i ciężko to bedzie powtórzyć :)
Tylko prosze o nie skanie więcej w obieciach bo to mi pachnie wioska. Ale rozumiem że to było w odpowiedzi na skakanie kibiców Szczakowianki.
Jak bedziemy Chcieli i bedziemy sie starać to napewno nie raz takie coś powtórzymy:-)
hehe ja bym chcial obejrzec caly mecz ale chodzi mi przede wszystkim o doping:) no i chcialbym zobaczyc ta 6 bramke bo nic nie widzialem za dymem:)
skakanie było super,mam nadzieję że jeszcze będzie
Lech P. to często robi więc myślę Robinie iż Lecha do wioski nie porównasz??
To był mój pierwszy mecz od dłuższego czasu, ale było super i nie żałuję, że tam byłam. Świetny doping. Troszkę mnie dzisiaj gardło boli, ale było warto:D. Naprawdę wspaniale się bawiłam!
Ostatnio opuściłam się, jeśli chodzi o moją obecność na meczach, jednak mogę się pochwalić, że na moim pierwszym meczu byłam w wieku pięciu lat!
fakt doping był niezły pod względem ultras też nieźle. Oby tak na każdym meczu. Ożywiła się troche druga strona i dobrze bo na początku sezonu było troche kiepsko. No i oczywiście flagi całkiem dużo ich było szkotylko że zabrakło tej od fan-clubu z Białej Podlaski bo jest naprawde fajna. fajnie tesz że byli przyjaciele z Arki i GKS-su Tychy
Pozdrowienia dla Arki i GKS od Cracovii
doping rwelacja az chce sie zyc dla takihc meczy
Na Polkowicach musi być jeszcze lepiej
No... jestem pod wrażeniem.
Mam nadzieję, że za tydzień będzie conajmniej powtórka, bo piłkarzom będzie niewątpliwie trudniej niż wczoraj.
Dobrze, że próba jakichś burd podjęta przez kilkunastolatków w I połowie meczu spaliła na panewce. Nieustannie dziwi mnie kretynizm gówniarzy, którzy chcą pokazać jak to "kochają Cracovię". Przez chwilę miałem obawy, czy ktokolwiek wejdzie na ewentualny baraż, bo robiło się "ruchowo".
Grubo było ja jeszcze dzisiaj trzeźwieje i powolutku dochode do siebie taki meczyk taki balet po meczyku :]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)