kto ma jakieś fotki z dzisiejszego meczyq
-
-
ZAJEBISTY DOPING!
Doping boski, caly stadion klaskanie i fala - cos niesamowitego!!!!!
Dobrze ze krzyczeliscie po wyciagnieciu rak do klaskania "caly stadion" bo to zdopingowalo mniej ruchliwych do klaskania. Bylo NIESAMOWICIE!!! Az sie boje pomyslec co sie bedzie dzialo na barazu:-) CRACOVIA
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/szcz5.jpg[/img]
Zdjęcia jak zdjęcia w swoim czasie będą.
Ja serdecznie zapraszam na [b]www.cracovia.strefa.pl[/b]
[img]http://5te.webpark.pl/szczakowa2.jpg[/img]
hmmm......
doping rzeczywiście był kozak (ja w lepszym nie uczestniczyłem).....ale
goscie którzy przez prawie cały mecz mordy mają zamknięte i tylko co jakis czas zaśpiewają .... to stara..... doprowadzają mnie do szału
rozumiem oczywiście sam to czasami śpiewam ale ileż można
Doping był z kosmosu !
Od czasu kiedy byłem na Pasach nie było takiej jazdy !
Moze mnie pamiec zawodzi ale nawet po Legii czy Pogoni
przed 20 laty w 1 lidze nie było takiej jazdy!
Bajka po prostu bajka
Chyba tylko Miś lub TDwaj, może Mosiek55 - tylko oni mogą pamiętać coś lepszego.
Ja nigdy nie widziałem czegoś takiego a chodzę na Pasy już ponad 20 lat.
Mrówki biegły po plecach jak w pewnym momencie cały stadion zamierał w prawie absolutnej ciszy i czekał na Dyrygenta Świstaka i jego pierwsze KLASK.
Czuło się tę JEDNOŚĆ.
OOOOOOOOOOOOoDlot!
Ciekawe jak to wpływa na zawodników?
wszystko jak wyzej x2!! :)
a najfajniejsze jest to ze wreszcie ruszyl caly stadion. oby tak dalej
no było dobrze!!!
ale jak zwykle musze sie do czegos przypi..dolic:
po h.j to odwracanie sie tyłem to mi pachnie wioska!!!
w jakims temacie napisałem co o spiewaniu przez pół meczu jednego tekstu , no dzisiaj juz było lepiej :) nie musiałem interweniowac jak napisałem w tamtym poscie ( a byłem naprawde blisko - jak nigdy!!!)
po 30 minutach zwariowałem...
a teraz chyba sie naje..łem
WISŁA DZIWKO DERBY BLISKO!!!!!!
K. daj spokoj :P
=Piotrek= napisał(a):
>Zdjęcia jak zdjęcia w swoim czasie będą.
>
>Ja serdecznie zapraszam na [b]www.cracovia.strefa.pl[/b]
>
>
[img]http://cracovia.strefa.pl/galerie/szczakowa/images/IMAG0020.JPG[/img]
Dzieki za fotki ;-)
Juz są na stronie... zapraszam!
Doping był wyje**** w kosmos :)) To lubie!
RESPECT dla kibiców Szczakowianki (podobało mi sie jak ułożyli 7:1 i jak robili z nami fale kozak)
Nauczcie sie Hymnu Triady. Fajnie brzmi jak go śpiewa dużo ludzi
Ogólnie to było zajebiście chodź początkowo fala nie mogła ruszyć ale jak ruszyła to... niemogła sie zatrzymać
odkąd regularnie chodzę na Cracovię a to już jakieś 23 lata nie pamiętam takiego dopingu w wykonaniu całej publiki, owszem frekfencja na meczach z Widzewem, Ruchem czy gts była o wiele ( na oko 2 razy ) większa, ale tak chóralnych pieśni całego stadionu nie pamiętam...! Teraz jeszcze wierzyć w szczęśliwe baraże, jak kiedyś z Radomskiem i I liga będzie faktem! Widać gołym okiem, że wracamy do gry, rośniemy w siłę, jesteśmy świetnie zarządzanym klubem, który dzięki klasie Filipiaka ma szansę za kilka lat należeć do polskiej czołówki, jeszcze tylko brakuje nam stadionu, ale jak uda się z własnością terenu to z tym damy radę! Nadchodzi nasz czas !
tyle gratulacji na forum, które dostajemy od Legii, Górnika, Łks,z całej Polski świadczy moim zdaniem o powszechnej w gruncie rzeczy popularności Pasów w całej Polsce wprzeciwieństwie do k.... zza Błoń, Teraz Pasy!!!
Potwierdzam agee2 również chodze na Pasy ok 25 lat i jeszcze takiego dopingu nie widziałem .Cały stadion żywy
Gratulacje dla wszystkich którzy byli:)))))))) doping zajebisty mam nadzieje że na barażach będzie jeszcze lepszy!!!!!! a czy mecz barażowy też będzie na polsacie sport czy raczej canal+ niewie ktoś?
doping super, warto było zrobić 250km dla ukochanego klubu,atmosfera iście niczym na lidze argentyńskiej.....po prostu suuuuuuuuuper,niezapomniane wrażenia, a przy klaskaniu ciary szły po plecach.........oj Cracovio,ale się będzie działo dopiero w 1ej lidze!!!
Wreszcie ten doping nie był taki monotonny.Fala,Hej,hej Cracovia z klaskaniem,to 1,2,3,45,6,7,8 i druga strona MAŁO!(ciekawe,ile by było dużo:))Naprawdę cos wspaniałego!
wzruszylem sie ;)
Doping super byłem, widziałem, śpiewałem
GRATULACJE!!!
Do zobaczenia w 1 lidze
Crakovia i Korona....
KORONA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)