Nareszcie możemy być spokojni cracovia narazie wygrywa 6 do 0 ze szczakowianką .Szczakowianka została rozgromiona przez pasiastych asów
Teraz wiemy wszystko jesteśmy drużyną która wie o co walczy i dąży do celu znakomitą walką(potyczki każdy klub miewa ale kibice wybaczają wam)
jedyne co mogę powiedzieć w ten brzydki pochmurny dzień to....
1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga 1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga 1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga 1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga 1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga 1 liga1 li1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga ga1 liga1 liga1 liga1 liga 1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga1 liga
--------- C R A C O V I A -------------
-
-
cracovia w barażach :)
8-1
Gratulacje, zyczymy awansu, mam tylko nadzieje ze nie traficie na Polonie!
Korona & Cracovia
Z POLONIĄ SOBIE PORADZIMY WYNIK 8 DO 1 TO NIEZŁY WYNIK ZGWŁASZCZA ŻE GRALIŚMY Z DOBRĄ DRUŻYNĄ
MAM NADZIEJE ŻE POWIEDZIE SIE NAM RÓWNIEŻ W BARAŻACH
POZDROWIENIA DLA KORONY :)
DLA TAKICH CHWIL WARTO ŻYĆ :):):)
przebieram się szybko i ide świętować :):):):):):)
takie mecze pamieta sie do końca życia !!!
... na kartoflanym boisku w 2 lidze.
... CO NA KARTOFLANYM BOISKU???!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)