Lepszy Lajkonik od zielonego gada ( jaszczurki )
I tyle w tym temacie
-
-
Maskotka na Cracovii
Lajkonik musi zostać:).
menedzera dla Lajkonika!! (Szewca Skube) :-D
Lajkonik spoko tylko tyle tutaj było gadania o hejnale przed meczem i co wiadomo już cos ??
Lajkonik maskotka klubu a szewc dratewka maskotka kibiców Pasów
Lajkonik FOREVER !!!
Premiera super, i od kopa (jak by powiedzieli niektórzy ;) ) przyniósł szczęście, musi zostać, jest symbolem Krakowa rozpoznawanym na całym świecie, jest jedyny i niepowtarzalny (w odróżnieniu od smoka, których jest na świecie setki).
Gratulacje poraz kolejny dla Opravców i oczywiście : niech żyje Kablo :):):)
Faktycznie "smoków" jest sporo... :D:D:D ...
lepszy lajkonik niż smok :] hehe
PretenderLubin - Lakonik nie nosi noży czy też sikiery wiec tutaj nie myl pojęć i nie zmieniaj Krakowskiej tradycji.A co do symboli ciesz sie że symbolem sprawiedliwości jest Temida - ślepa.Ślepa na Zagłębiowskie przekręty ale sprawiedliwa z wagą i wierze że wasze przekręty wyjdą wcześniej czy pózniej
a mi się jakoś niepodoba ten lajkonik :-(
wolał bym coś takiego[IMG]http://www.cracovia.strefa.pl/projekty/vlepki/images/v5_hej.jpg[/IMG]
tylko mu dać kaszkiet co kiedyś noszono taki niby Andrus by był....
ps: jak się niema co się lubi , to się lubi co się ma :-)
LAJKONIK się nada zajebiście jak jusz mamy mieć maskotke to niech nią jest coś poważnego łączące w sobie historie i tradycje, a skoro jesteśmy częścią historii naszego wspaniałego Miasta to mamy maskotke wręcz rewelacyjną !
a nie jakieś zoo
i proponuje jakiś rabacik w radio taxi LAJKONIK dla naszych Kibiców :) - taki żarcik
ja mogę być maskotką :P
Dziś w samo południe, z siedziby Krakowskich Wodociągów wyruszy barwny orszak [b]lajkonika[/b].
Po zabraniu obfitego haraczu od kupców z Placu na Stawach świta lajkonika uda się na dziedziniec klasztoru Sióstr Norbertanek (kościół na Salwatorze), aby tam ok. godz. 13 mogły się odbyć harce z chąrągwią dla przeoryszy zakonu Norbertanek (może lajkonik "wytłumaczy" siostrzyczkom jak ważne dla CRACOVII są tereny na których leży "Święta Ziemia" ;) .
Następnie konik zwierzynecki z włóczkami uda sie ulicą Kościuszki, dalej ulicami Zwierzyniecką, Grodzką na Rynek Główny, gdzie otrzuma haracz z rąk prezydenta miasta prof. Jacka Majchrowskiego (również wskazane "sugestie" co do postępowania względem stadionu przy Kałuży ;)
[b]Nasz Lajkonik, ten Lajkonik po CRACOVII ciągle goni...[/b]
aha... mam nadzieje że [b]Nasz Lajkonik[/b]zawita jutro naZiemie Świętą ...
Podobno ma to być podobizna Leppera w słynnym krawacie w pasy ;-)
cokolwiek by to mialo byc, powinno byc PASkudne :))
pozdrawiam,
Bart27
--
*** PASY DO EKSTRAKLASY !!! ***
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)