CZY JUTRO NA STADION BEDA WPUSZCZENI KIBICE SZCZAKI??CZY WOGOLE SIE WYBIERAJA JACYS??
-
-
KIBICE SZCZAKI??
Na ich forum pisze ze... jadą ponoc nie duzo ale jada nawet maja tam podana godzine zbiórki :)
podobno ma byc kolo 100!! zreszta pisalo to juz w innym temacie!! nastepny uzytkowniek ktory nie czyta innych tematow tylko od razu zaklada nowe!!
Też słyszałem że ma być koło 100 kibiców szczaki!!
Witam, przyjedziemu do was na mecz, moze nie w takiej ilosci jakiebyscie chcieli, nawet nie jest podobna do tej jaka u nas zagoscila.Ale wazne ze jest. Bedzie nas ok 60 w klatce, i spora czesc moze na trybunach u was.
Pozdroo
niech wygra lepszy!!
nie wierze ze ktos sie odwazy wejsc na nasze trybuny!!
jezeli beda bez barw to moga siedziec na Naszych trybunach.....!!!
w sumie to tak ale jednak wiekszosc sie zna!! no ale jutro duzo osob przyprowadza ze soba znajomych!!
a co w tym dziwnego,jezeli ktos mieszka w kraku lub studiuje tutaj to sobie wejdzie na wasze trybuny, ale zapewne prawdopodobienstwo tego bedzie niskie. W sumie i tak dobrze ze zalatwiony zostal wyjazd do was;)
Pozdroo
Hej! kibole szczaxy moga być spokojnie niezauważeni, chyba że zaczną nadawać dziwne sygnały głosowo-ruchowe - ich barwy są przecież wzorowane na na najstarszym klubie Resovya 1905 - czyli naszej mentorce z Rzeszowa.
Dokładnie jest tak jak mówisz XytrasS. Ja idę dzisiaj incognito, bo nie miałem czasu jechac do Jaworzna i sie zapisywać (sesja i zaliczenia).
A przyjeżdżajcie:) przecież nie bede was specjalnie po stadionie szukał:D
Zresztą powinno wam to na dobre wyjść, bo zobaczycie na żywo jak się bawi SZLACHTA MIASTA KRAKOWA :P
Myśle że należy się tym pajacom z jaworzna porządna przekopka choćby za to że skandowali podczas meczy znami nazwe szmatławca z drugiej strony błoń!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)