raf_jedynka pisac i mowic beda roznie i na to wplywu niemamy ,a gdzie jest prawda?? tego tez sie nie dowiemy ......bo jak........Zaglebie napewno kilka meczy kupilo i co ???? i nic graja juz w I lidze. Taka jest niestety pilka.Czasem czysta a czasem zablocona .Zalezy od pogoda .A pogoda jak wiesz jest dla bogaczy .
SZANUJ GLUPOTE BRATA SWEGO;PAMIETAJ ON NAD TYM MYSLAL.....
Wiadomość zmieniona (11-06-04 01:47)
-
-
Mikulski w Cracovii?
Tylko żeby nie skończył jak gwiazdor Przytuła
No właśnie taka jest piłka dlatego nie mówie że ktoś kupił mecz bo poprostu w piłce różne rzeczy się mogą zdarzyć Przypomnijmy sobie mecz z Pogonią Był to sprzedany mecz Czy Sędzia o doświadczeniu przedszkolaka?
Pomysł z Mikulskim naprawdę I klasa. Dorzuciłbym do tego (już ktoś wspominał) propozycje transferowe dla kilku zawodników Szczakowianki (Wiśniewski by się przydał, może Iwański?).
Tylko dlaczego tak spokojnie o tym dyskutujecie???
Zaglebiak,zaraz ktos ci powie, ze iwanski bylby 12345 pomocnikiem i ni z tego,ze lepszym i od Gizy i (nie zawaham sie tego napisac!) od Drumlaka.
Aha, i jak tu już tak chętnie przytaczacie opinie z onet.sport, to też poczytajcie czasem, co piszą tam o was - teraz w kontekście "transferu" Mikulskiego.
Szykuje się rozbiór Szczakowianki
tod 10-06-2004, ostatnia aktualizacja 10-06-2004 17:19
Po sezonie kończą się kontrakty Jackowi Wiśniewskiemu, Witoldowi Wawrzyczkowi i Adamowi Kompale. Wiśniewski i Wawrzyczek prawdpodobnie odejdą do Pogoni Szczecin. Adam Kompała i Hubert Jaromin mają propozycje z Cracovii
Transferami Dariusza Kozubka i Ryszarda Czerwca jest zainteresowana Korona Kielce. Robert Chudy jest na liście życzeń Zagłębia Sosnowiec. Trudno przypuszczać, żeby kolejny sezon w II lidze chciał spędzić Andrzej Bledzewski. W Szczakowiance nie chce też grać Maciej Iwański, którym w przerwie zimowej interesowały się katowicka "Gieksa" oraz kluby z Turcji. Grzegorz Król po okresie wypożyczenia wraca do Amiki Wronki. Z klubem pożegna się też Albin Mikulski, która ma być menedzerem Cracovii. Na stanowisku trenera zastąpi go prawdopodobnie Marek Koniarek.
Kompała nie był by najgorszy Jaromin może troche gorszy
Mam wątpliwości czy dobrze zrobili nasi działacze składając propozycje Mikulskiemu - tuż przed meczem ze Szczakowa -wydaje mi ze ze to nie do konca jest fer -przeciez mogli poczekac dzien dwa i po kłopocie .A tak naraziliśmy sie na to że będą mówic o nas że zrobiliśmy to pod mecz
Hehe a nie mówiłem że macie wygraną ze szczakowianką ??. Teraz my pośmiejemy sie z was :D :D :D
ZAWSZE ZAGŁĘBIE BYŁO JEST I BĘDZIE !!!!!!!!!!!!!
siwylubin-rozumiem że wszystkich mierzysz swoja miarą i miarą swojej drużyny -rozumiem ze przez takie ataki Twoich postów na nas chcesz "wybielić" swoj klub.Nic Ci to nie pomoże kolor "miedziowy" mylisz z tym kolorem którym jest pobrudzony Twój klub - to nie miedz- to gówno. gówno które przyległo do Twojego klubu - to gówno nazywa sie korupcja.
czytam tak Twoj post i wydaje mi sie ze jestes jednak rozsadnyn kibolem i sam nie wierzysz w "uczciwość" swoich działaczy ale przez atak na nas niestety gówno sie nie zmyje no i smród pozostaje
Wiadomość zmieniona (11-06-04 09:03)
Gdzie jest zabronione skladanie ofert pracy? Zeby wplynac troche na przebieg meczu czy przygotowan, czy psychiki druzyny przeciwnej sa rozne metody. My na razie trzymamy sie tych zgodnych z prawem. Reszte sobie dopowiedz.
Projo - masz częściową racje tylko że gownem to wy śmierdzicie. A po 2gie to nie uważam że u nas w lidze kupuje sie mecze :D (dziwne nie??) chodzi o to że liga jest od początku ustawiona. Każdy wie które miejsce ma zająć. Popatrz na to:
Świt - Polkowice 1 - dlaczego ?? Po jaką cholere Świt zatrudiał by Wójcika. Po 2gie Polkowice muszą spaść bo KGHM nie chce utrzymywać 2ch klubów w 1 lidze
Craxa - Szczak. 1 Po prostu tak ma być :] jeszcze te spekulacje o przejściu Mikulskiego do Craxy no bez przesady :] co to ma być hehe. Tak wiec wy też jestescie czyści ? Raczej nie więc z twojego rozumowania śmiem stwierdzić że to wy zaczynacie śmierdzieć gównem :D.
A co do Zagłębia to nie wydaje mi sie że można kupić 8 meczy z rzędu. Na dodatek z Polarem buahahahahah
POZDRO !
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 5:0 :D tak jak w 1 lidze :D
Te 2 mecze gram za 200 zł + jeden siatkówki :D radze wam też to zagrać :D
siwylubin-powiem Ci szczerze jako kibic Pasów - tak sam mam mieszane uczucia do dla propozycjii dla Mikulskiego - tuż przed meczem -tak mam watpliwości -czy aby to jest fer .Ale !!! weż pod uwage to że i trener Mikulski i ewentualni zawodnicy nie dowiedzieli sie o tym z prasy - poprostu takie rozmowy juz mogły trwac od dłuższego czasu - tak samo to dotyczy ewentualnych transferów zawodników.Składanie ofert wcześniej czy to nie jest norma weż pod uwagę to że przerwa jest teraz krótka przed rozpoczeciem sezonu.
A co do spekulacji kto ma spasc a kto nie i dlaczego nie wnikam -jest to specjalnosc Zagłębia Twojego i waszych działaczy to wasz problem - ja wierze ze Moje Pasy zagrają najlepiej jak mogą- dla mnie spekulacje nie są najważniejsze -tylko moja drużyna i mój klub.
a co do zapachu -gównianego- no niestety smród macie już od dawna a mecz w Radomsku pokazał że to są już mega fekalia.
Aha nie graj w bukmaherce na emocje bo popłyniesz szybko.
pozdrowienia
W studiu Radia Kraków zaraz po 8-ej pojawili się trener Jończyk i Robert Kolasa. Jończyk powiedział, że nie wie na razie nic o propozycji Cracovii dla Mikulskiego. Jego zdaniem ewentualne zatrudnienie Mikulskiego spowoduje prawdopodobnie duże zmiany w sztabie szkoleniowym klubu.
A czy KGHM finansuje Polkowice? Z tego co wiem, to głównym sponsorem klubu jest gmina (jedna z najbogatszych w kraju, w przeliczeniu na mieszkańca oczywiście). Jeżeli rozmowy z Mikulskim były prowadzone od jakiegoś czasu, to czy ta informacja miała się ukazać po meczu?! Już to widzę, co niektórzy wtedy by pisali.
to ja pierwszy napisalem ze mecz jest wygrany,i wcale sie nie dziwie,ze tak sie stalo.Co do pracy Mikulskiego w Cracovi ja jestem na tak,a to co mowi Stawowy po meczy o Mikulskim mnie osobiscie nie bardzo sie podoba.Szczakowianka wyraznie odpuscila mecz a taki wynik pamietam tylko z Borkiem kiedy Cracovia wchodzila do II ligi .Ale trzeba pamietac ,ze sa jeszcze baraze ktore trzeba wygrac.A w I lidze aby zajac srodek tabeli naprawde musi sie grac i to grac dobrze i rowno.
I myslec o 100 leciu...
USZANUJ GLUPOTE BRATA SWEGO;PAMIETAJ ON NAD TYM MYSLAL........
Panowie, ja to pie...lę - nie chcę żadnego mikulskiego - TYLKO WOJTEK STAWOWY!!!!
Dzisiejszy mecz chyba wszystkim ukazał jaka przepaść dzieli Wojtka od mikulskiego.......
I zamknąć ten temat!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)