Szczakowianka Jaworzno ma już tylko iluzoryczne szanse na grę w barażach o awans do ekstraklasy. Dlatego nie dziwi, że jej trener Albin Mikulski może zmienić pracodawcę. Nowym ma być Cracovia - poinformował "Sport".
Obie drużyny w tym sezonie spotkają się jeszcze ze sobą w ostatniej kolejce drugiej ligi, która zostanie rozegrana w piątek. Po tym meczu Mikulski miałby przenieść się do Krakowa, gdzie pełniłby rolę menedżera.
Wiadomość zmieniona (09-06-04 22:15)
-
-
Mikulski w Cracovii?
Przypominam niektórym, że dzisiaj 9 czerwca, a nie 1 kwietnia
To prawdziwa informacja www.interia.pl
Coś mi się wydaje, że w I lidze będzie grać u nas paru zawodników ze Szczakowianki. Będzie wilk syty i owca cała.
zaraz mnie od ubekow zwyzywaja
ale mnie sie wydaje ze jesli to wyjdzie to zarzad chce dac fachowy support naszemu badz co badz nieobytemu trenerowi, chyba bardziej bedzie sie zajmowal doradzaniem niz sprawami personalnymi lecz moge sie mylic, z gory zaznaczam ze do wielkich entuzjastow WS nie naleze wiec moze to moj subiektywizm ;)
jesli Mikulski i kilku zawodnikow Szczakowianki ma przejsc do Cracovi ,to juz przed 31 lipca wszystko bedzie jasne ,i juz jestesmy w barazach.........
SZANUJ GLUPOTE BRATA TWEGO ;PAMIETAJ ON NAD TYM MYSLAL.
Wiadomość zmieniona (09-06-04 14:13)
bo to w dziennikarstwie bywa tak: dziennikarz A. w swojej gazecie napisze jakąś głupotę (zasłyszaną plotkę), następnego dnia dziennikarz B. w swojej gazecie powtórzy to, pisząc: "jak podają wierygodne źródła" (czyli gazeta dziennikarza A, której czytelnicy gazety dziennikarza B. z reguły nie czytają). Po kilku godzinach, portal inetnetowy daje NEWS'a....
.. w końcu wszyscy są święcie przekonani, że to jest prawda - tylko źródła już nikt nie może odszukać :(:(
No trzeba przyznać, że mając na uwadze najbliższy mecz, to pociągnięcie całkiem interesujące...
Senior ma chyba sporo racji.
Może jeszcze poszukać kogoś w Świcie (prawdopodobnie).
I ja również uważam, że "wsparcie" Stawowemu jest potrzebne, a Mikulski chyba zna się na tych klockach. Posunięcie to może więc okazać się znakomite.
informacja o tym ze Mikulski odchodzi do Cracovii chodzi po Jaworznie od kilku dni, wiec to juz chyba nie sa tylko plotki, jesli polaczy sie to z przegrana z Piastem to widac ze ze ta informacja me sens. Tak wiec wydaje mi sie ze mozna gratulowac barazow Cracovii a my bedizemy czekac na 25 czerwca...
A co się ma wydarzyć 25 czerwca, bo ja niezorientowany jestem.
Mikulski już dawno miał na Pasy smaczek, tylko chyba bardziej jako trener. Ale inna rola czemu nie. To jest dobry pomysł pewnie bedzie takim plastrem na Stawowego. Zobaczymy jeżeli to się ma sprawdzić to napewno bedzie ciekawie. Napewno mecz ze Szczakowianką trzeba wygrać. Szef jest z nami bo po Tłokach powinniśmy odlecieć z gry.
25 czerwca Sąd Apelacyjny w Warszawie ma rozstrzygnąć skargę złożoną przez PZPN na werdykt Trybunału Arbitrażowego w myśl którego nakazano przywrócenie stanu faktycznego w rozgrywkach i rozpoczęcie procedury dyscyplinarnej od nowa.Związek zaskarżył tę decyzję do sądu i przegrał, następnie złożył apelację. Jeśli znów nie zostaną uznane jego racje Szczakowianka prawnie będzie w ekstraklasie.
a może zdarzy się tak, że i My i szczak. będziemy grac w ekstarklasie..
Dzięki.
po tym co napisal Pasiak46 to jeszcze tylko Zaglebie za mecz z Radomskiem zdegradowac i w I lidze jest Pogon ,Cracovia (jesli wygra 11) i Szczakowianka,albo jeszcze bardziej powieksza I lige. tylko czy to jest wszystko mozliwe i realne......
Co znaczy jeszcze bardziej powiększą I ligę?
Jeżeli Szczakowianka, wygra tę sprawę, to będą musieli powiększyć ligę, bo innej możliwości nie ma. Zresztą to tylko ewentualne przyśpieszenie o rok tej kwesti.
Możliwe, realne - u nas wszystko jest takie.
Przepraszam... - ale powinno być Cracovi[b]i[/b]
To w końcu nasze forum i taki błąd powinien być poprawiony...
A co do p.Mikulskiego, to będzie jeszcze czas i miejsce, aby o tym porozmawiać....
a moze wrescie wykorzystano stara madrosc ,ze z przyjaciolmi trzeba byc bliska ale z wrogami jeszcze blizej......
USZANUJ GLUPOTE BRATA SWEGO ;PAMIETAJ ON NAD TYM MYSLAL....
Ale przedałby się nam na prawą obronę taki Wiśniewski !
Mikulski , czemu nie ?? Byle tylko grac coraz lepiej !
Mikulski to jedna wielka tragedia. Byl u nas i to byl koszmar.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)