Wydział Gier PZPN zweryfikował wynik meczu 26. kolejki II ligi Polar Wrocław – Szczakowianka Jaworzno jako walkower 0-3 na niekorzyść wrocławskiego klubu (na boisku 0-2).
W drużynie Polaru wystąpił w tym spotkaniu nieuprawniony zawodnik – Tomasz Romaniuk, który powinien odbywać karę dyskwalifikacji za żółte kartki.
Oddalone zostało odwołanie WKS Gwardia Warszawa od decyzji Wydziału Gier i Ewidencji Łódzkiego ZPN w sprawie weryfikacji wyników spotkań warszawskiego klubu z MKS Mława oraz Zniczem Pruszków.
Jak komus serducho zaczelo bic troszeke mocniej ze strachu to soroweczka
:))))))))))))))))))))
-
-
Walkower dla Szczakowianki!!!
skad masz info??
Fenomen prawie umarłem...
uff ja tez na poczatku sie zajawilem....nie robcie takich akcji:))))))
Trzeba troche rozluznic atmosferke przed meczykiem bo wszyscy sa strasznie spięci :))))))))
Zapomnialem dodac ze jak zobaczylem to pierwszy raz na 90minut.pl to mialem takie samo odczucie...
:))))
o kurde też nie zjarzyłem
Ej bez takich bo do meczu nie dotrwam...
jeszcze Walkower dla Radomska i wogóle zacznie się jajo...;-)
Fenomen-nigdy więcej nie rób takich akcji bo będziesz mi za każdym razem oddawać za myszke i klawiature bo przed chwilą z nerwów zrobiłem im lekkie zderzenie:-)))
P.s-I przeproś moją siostre bo przez Twój temat jej obudziłem małe dziecko:-):P
tez sie parchy z pzpnu nie maja czym zajmować mecz i tak wygrany to po co jeszcze wydział gier walkowera orzeka.
poza tym nawet jakby Szczakowianka dostała walkowera jakiegoś teraz to i tak w nastepnej kolejce gramy z nimi my więc siła rzeczy nic by ten walkower nie zmieniał bo ze wzgledu na Bełchatów i tak i tak trzeba wygrać
Niezły piec.
:)
jaki piec??? proste ze wygramy!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)