Jak tam ze stadionem???Ciekawe ile biletow nam przyznają...
-
-
Z Polkowicami w barazach!
tylko że tam pociąg nie dochodzi -do Lubina albo Głogów a z tamtąd busiki ,pekaesy itp. ...
Polkowice - droga jak do Lubina, nawet busy z tego samego przystanku.
Witam wszystkich!
Pozdrawiam kochanych przyjacół Polonii z Krakowa i gratuluje zapewnienia sbie gry w barażach. Jestem pod wrażeniem waszego wyniku z Jaworznem.
Do zobaczenia w pierwszej lidze.
gratulacje za zwycięstwo (czy cyste? 8 bramek) gracie w barażach. Tak trzymać. Gdybyście grali z kimś innym to kibicowałbym wam, ale niestety lokalny patriotyzm zmusza mnie do bycia z Polkowicami. Kibic Zagłebia urodzony w Krakowie
Dalej to już chyba nie można było znaleźć klubu do baraży :(
Szkoda, że nie gramy baraży z psiarnią ... bliżej by było :)
Transmisja na Canal+.
Oczywiscie jedziemy ale tak dla tych co nie beda mogli.
polkowice.... gdzie to wogole jest ??
Kiedy dokladnie jest mecz i o ktorej??.
Ludzie, czytajcie forum, gazety lub ogladajcie TV.
Mecze barazowe, walkowate tysiackroc
Pierwszy gramy 19 czerwca o godzinie 15:30 w Krakowie
Rewanzowy 26 czerwca o 17:30 w Polkowicach.
Wiadomość zmieniona (11-06-04 23:01)
Fragment sprawozdania z meczu Świt - Polkowice.
===
[...] sędzia w tym momencie zakończył spotkanie. Wszyscy piłkarze Świtu zrozpaczeni rzucili się na murawę - oni zostali zdegradowani do II ligi. [b]Radość drużyny z Polkowic była umiarkowana, gdyż Górnik w barażu o utrzymanie się w ekstraklasie spotka się z Cracovią[/b].
Źródło: art - Gazeta Wyborcza
Podobno dla gosci mają okolo 300 biletow,bylaby to lekka lipa...
Dacie rade bratki !
Podbeskidzie z Cracovią !
Ipswich - ja też wierzę, że damy radę, jednak jakby przed barażami 3 zawodników z podstawowego składu miało opuścić drużynę i wrócić do Krakowa, miałoby to spore znaczenie, co by nie mówić taki fakt rozwala mocno poukładane wcześniej klocki i troche burzy psyche u reszty. A jeśli zagrają przeciwko nam, to też dobrze, nikt nie zarzuci nam że wygraliśmy z osłabionym zespołem
powinniśmy sobie poradzić,eh warto było wczoraj zrobić 250km dla ukochanej Cracovii :)
A Kibice Polkowic nas już zapraszają
Brawo CRACOVIA Bulgarska oszalala po tym jak spiker powiedzial co zrobiliscie ze Szczakowa. BRAWO do polkowic przyjedziemy, bedziemy was dopingowac, a pozniej...PIERWSZA LIGA PIERWSZA LIGA C R A C O V I A !
300 biletow?- )))))))):
Bo na wejscie na trybuny raczej nie mamy co liczyc- bedzie raczej komplet... chyba zeby przyjechac duzo wczesniej.
Ktoś wie jaka jest pojemność stadionu w Polkowicach ?
fajnie jakby klub zorganizowal jakis transport !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)