Gdyby Szczakowianka wygrała z Piastem musiałaby wygrać też nami, prowadziłaby więc otwartą grę i wtedy łatwiej byłoby strzelić im bramkę, a tak to nie dość, że nie muszą się wcale odkryć i nie muszą prowadzic otwartej gry, to moga grać na luzie, a wtedy gra sie dużo łatwiej, niż wtedy kiedy trzeba wygrać (vide nasz ostatni mecz), wreszcie Szczakowianka może chcieć po raz ostatni udowodnić, że to ona był w II lidze najlepsza, nie liczyłbym więc, że ten mecz odpusci.
-
-
Szkoda że Szczakowianka nie wygrała
Dorwas, jeb.. sie w głowe, proszę cię:).
Gdyby baba miał wąsy to by byla dziadkeim:)!
fenix
uszanuj glupote brata swego, pamietaj on nad tym myslal
czemu ona ma nam odpuscic my jej pokarzemy jak sie gra!! niech spadaja na drzewo!!
Ale Szczakowianka z Piastem nie wygrała więc z nami tez nie musi.............
Dorwas ja Twojego wywodu nie rozumiem za ch..a
Odsyłam wszystkich mądrych i tych z lepszymi przemyśleniami do wszych typów na mecz z Tłokami, tam sprawdźcie, który z Was był najmądrzejszy, bo nie pamiętam już czy wygraliśmy 1:0, 2:0, a może 4:0.
Dorwas.....z całym szacunkiem twoje przemyślenia sa idiotyczne..............
Ja bym po prostu chciał żebyśmy wygrali, a niestety do tego ostatnio potrzebne sa nam tak zmotywowane drużyny jak Podbeskidzie, Aluminium czy ŁKS, dlatego wolałbym, żeby Szczakowianka miał o co grać, bo jak zagra na remis to chyba nikt nie ma złudzeń, że bramki jej nie strzelimy.
Dorwas a czy wiesz co to sa morale ?????jesli sie o cos waznego gra to jest inne podejscie a jak sie juz przegralo .......a Szczakowianka wlasnie przegrala wejscie do I ligi .
uszanuj glupote brata twego pamietaj ,ze on nad tym myslal.......
Dorwas straszny zamęt siejesz! Może już czas opocząć od monitora i ...... nie wnikam.
Ide więc odpocząć i pozostawiam hurra optymistów sam na sam. Pogadamy o morale itp w piątek.
..................dobrze mówisz:-)
Panowie - koniec arytmetyki -
GRAMY O WSZYSTKO, CRACOVIO GRAMY O WSZYSTKO!!!!!!
Dorwas ma troche racji, gdyby Szczaksa wygrała zagrała by bardziej otwartą gre bo miałaby szanse na baraż. Ale nie ma sensu tak analizować jak chcemy grać w 1 lidze to musimy wygrać ze Szczakowianką i tyle. Myśle, że ewentualny baraż zagramy z druzyną co najmniej tak dobrą sportowo jak Szczaksa, więc to będzie sprawdzian dla nas. Oby sie udał....
kogo zabodło to co napisałem?? nie lubię jak mi się bez powodu usuwa posty :-(
Dołączyłeś Dorwas do "zmotywowanych" drużyn ŁKS, ale oni to chyba przeczą właśnie Twojej teorii. Do czego oni mieli być zmotywowani?
OK Dorwas zastanowmy sie nad twoja teoria ......Szczakowianka ma jeszcze szanse na wejscie ,jesli wygra z Cracovia i jesli Belchatow przegra z Aluminum.....ale czy to jest mozliwe ???????To ,ze ´Szuczakowianka moze wygrac z Cracovia jest realne ale to ze Belchatow przegra z Aluminum ?????
przy remisi Cracovi i wygranej Belchatowa wchodzi Belchatow .......czyli naprawde maja o co grac .A Aluminum juz dawno sie pogodzilo ze spadkiem
i tak naprawde nie bardzo im sie chce wychodzic na trawke pobiegac a co dopiero grac .A o co gra Szczakowianka ????????o co gra?????Dorwas i na koniec ,z kim bys chcial aby Cracovia grala ten ostatni mecz ze Szczakowianka czy z Aluminum???????????????
uszanuj glupote brata swego ,pamietaj on nad tym myslal......
Istnieje jeszcze pewna możliwość, że Szczakowianka będzie liczyć na to, że PZPN ukarze Zagłębie, a wtedy wygrana może im dać 3 miejsce. To jednak strasznie mało realistyczne, chyba.
widzę że żaden moderator nie poczuwa się do... chociażby wyjaśnienia mi dlaczego... :-(
Wiadomość zmieniona (08-06-04 12:34)
to prawda szkoda że Szczakowianka nie wygrała
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)