Wlasnie Demek, to chyba taka nasza cracoviacka natura, tez mam podobne odczucia. Ale z pewnej pazernosci i zacieklosci ;) jednak bym wolal Cracovie na to miejsce niz Aluminium. Bo to by bylo zwykla nauczka jak dla dziecka a nie nieuczciwa gra. Czym wcale nie umniejszam wstydu po wczorajszym.
-
-
???----walkower x2 ???
Ale kombinujecie...
No proszę Pati to juz nie tylko życie osobiste Baniowego Cie porusza, ale równiez afera kartkowa w Lubinie?? :-) :-)
tomecki- jakbys nie zauwazyl (moze małe twe horyzonta widzenia...) porzuciłam ten temat juz dawno...:) a zainteresowania mam zdecydowanie ciekawsze...
:PPP
Ale wiadomo juz cos?- bo mialo byc w poniedzialek....a dzis jest ten poniedzialek :))))
Pati - co do horyzontów to szeeeerokie są, ale jakos tak mi utkwił w pamięci tamten temat tak żywiołowo przez Ciebie epatowany. Nie unoś sie tak strasznie wszak wiesz złość piękności szkodzi:-)
tomecki: P wstrętnielcu jeden pamiętliwy jesteś...jednak z tą opinią to racja..źle zaczęłam ale nic; przynajmniej dobrze skończę...:) epatowany...
Pati - temat znam od podszewki i moze dlatego go zapamietałem, a pamietliwy jestem oj jestem .....:-) :-)
Widać mamy trochę wspólnego...podszewkę i pamiętliwość....:)
A może jeszcze cos więcej??? .......:-)
Bardzo to możliwe....
ale jakby ktos pytał to ja Kasi nie znam....:-)
Azory...hm...cholera muszę iść...a robi się ciekawie....
zawsze możesz napisac na mail-a, może będzie jeszcze ciekawiej? ...:-) a Azory niech Cię w błąd nie wprowadzają:-)
Poszło coś z klubu w tej sprawie do W-wy ?
Wprawdzie wystarczy oficjalne klubowe zapytanie, ale jakby ktoś chciał to prace Wydziału Gier PZPN, jest właściwy organ w tej sprawie, są jawne. Wiadomo więc, gdzie trzeba uderzać jakby co. Nr telefonu powinien być w książce telefonicznej i wystarczy tylko podać się za dziennikarza na przykład.
sprawdzałem to w klubie z oficjalnych źródeł, tak jak wszędzie są u nas osoby które odpowiadają za takie rzeczy i nie ma takiej możliwości żeby ktoś wyszedł na boisko mimo kartek tymbardziej że pilnują tego też sami zawodnicy. Ktoś rzucił wam lipny temat a wy się podjaraliście. Skupcie się na meczu ze Szczakowianką bo żadnych walkowerów nie będzie. Jestem pewien że sobie poradzicie i wygracie ten mecz oraz baraż bo macie na to drużynę która na ten awans miomo wpadki z Tłokami zasłóguje, ale po barażach wejdziecie z twarzą nie jako zespół który wszedł po kombinacjach z walkowerami które jeszcze raz powtarzam są czyimś totalnym wymysłem bo o tym nie ma mowy. Mimo wielu nieprzychylnych i nieprawdziwych uwag szczerze życzę wam awansu po barażach choćby ze względu na to że nasi kibice trzymaja z Arką. Pomyślcie zanim coś naskrobiecie bo ten post jest bezsensowny i nierealny a pozatym ktoś napisał o meczu z ruchem zastanówcie się przez chwilę sprzedalibyście mecz mając w oczach widmo spadku do 3 ligi, to samo ma się do Podbeskidzia. A co Wy czy Bełchatów kluby walczące o awans też nam sprzedaliście?? na obu meczach byłem i sędzia jeśli już to mylił się tak samo w obie strony żeby nie powiedzieć że często nie widział fauli na zawodnikach Zagłębia. Spójrzcie prawdzie w oczy przegrywać trzeba umieć. Mam nadzieję że ten kubeł zimnej wody w meczu z Tłokami czegoś was nauczy i sprężycie się w ostatniej kolejce i w barażach udowodnicie że macie zespół z charakterem który zasłóguje na awans czego jeszcze raz powtarzam szczerze wam życzę. Pozdro dal prawdziwych kibiców
pewnie ! moze jeszcze awansujecie dzieki temu . hahahaha . walczcie o swoje . hahahaha . bo na boisku nieda rady
poczekaj miedziaku... prawnicy w tym temacie już wszystko sprawdzają... po za tym zachuczało w Polsce po waszej nieudolności w kupowaniu meczy, trzeba to było chociaż zrobić tak by zachować minimum pozorów... jeszcze dotaniecie po dupie!!!!!!
tom a dlaczego to ja mam pisać....?:)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)