Dużo osob niema biletow na mecz mimo to jada myslicie ze wpuszcza nas wszystkich ???? a moze zasiadziemy na sektorach Tłoków ? :]
-
-
Jak będzie ?
To jest sluszne pytanie ja mysle ze nas wpuszczom bo sam sie wybieram z kilkoma osobami bez biletow wogule to jest poj.bane jak mozna wyslac na taki mecz 200 biletow dla gosci jak wiedza ze okolo 1000ak przyjedzie na ostatni wyjazdowy mecz
Oczywiście, opanujemy cały stadion!
A o bilety nie ma się co martwić, jedziemy WSZYSCY!!!!
Kazdy to powie CRACOVIA zadzi w gorzycach :))
Od nas z Miechowa wynajelismy busa i 20 osob bedzie bez biletow czyli niebedziemy sami :]
Jedziemy bez biletów. Cale busy są bez biletów. A jednak ktos kupił te 200.
Nie ma sie tez co przepychac. Znaleźc swoich przed stadionem i wejść na sektor. Stworzyc sobie osobny sektor jak najbliżej sektora gości. Tak żebyśmy stawnoiwli zwartą grupę. Pomoże to w stworzeniu lepszego dopingu.
A na jakim stadionie oglada sie mecz zza siatki? W Lubartowie?
no to sie zaczynam zastanawiac kto kupil te bilety... Ja z dwoma innymi osobami tez nie mamy biletów i tez sie wybieramy.
Biletów z tego co wiem to chyba nie było 200 tylko 450, ale mogę się mylić.
Biletów było 210...
A wejdą wszyscy tylko musicie kupić bilety w kasach w Gorzycach....a jak nie to przez siatkę..
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Przeciez i tak nigdy nie sprawdzaja biletów..
CRACOVIA CRACOVIA KOCHANY KLUBIE NASZ
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)