Bardzo chciałbym w przyszłym sezonie ujrzec Cracovie w I lidze, choc jestem fanem Legii i Pogonie....chce zobaczyc jak Cracovia ogrywa Wisłe!
oto lista piłkarzy jakich widze w Cracovii w przyszłym sezonie: Zakrzewski(Lech), Kiełbowicz(Legia), Magiera(Legia), Rząsa(ostatnio bez klubu), Jop(Wisła), Nowak(Radomsko), Bartczak(Amica), Masłowski(Widzew), Dziedzic(Bełchatów), Mowlik(Lech), Widuch(Katowice), Frankowski(Wisła), Kuszczak(Hertha).....
dozucic do tych graczy tych wystepujacych obecnie w Cracovii-Olszewskiego, Cabaja, Bastera, Kolase, Radwanskiego, Skrzynskiego, Wegrzyna, Przytułe, Piatka, Drumlaka, Nowaka, Makucha, Ankowskiego, Banie, Szczoczarza, Wróbla i Dudzinskiego i macie zespół na extraklase!
1-Kuszczak; 2-Jop; 3-Rząsa; 4-Baster; 5-Piątek; 6-Radwański; 7-Kiełbowicz; 8-Frankowski; 9-Zakrzewski; 10-Wróbel; 11-Bania; 12-Przytuła; 13-Magiera; 14-Drumlak; 15-Skrzyński; 16-Masłowski; 17-Widuch; 18-Ankowski; 20-Kolasa; 21-Bojarski; 22-Bartczak; 23-Mowlik; 28-Dziedzic; 30-Olszewski; 32-Węgrzyn; 33-Cabaj
Kuszczak- Skrzyński, Jop(Mowlik), Węgrzyn, Rząsa- Bojarski ,Drumlak(Widuch), Magiera(Bartczak), Kiełnowicz- Frankowski(Bania), Zakrzewski(Wróbel)
-
-
Transfery-Kogo chcemy w Cracovii?
Niezła rozkminka :)
Widać interesujesz sie troche naszym składem.
A transfer Frankowskiego byłby chyba motywem roku :)))
Nie zapominjamy jednak o Sosinie, zainteresowani nim jesteśmy.
Ale wszystkie takie rozważania zależą od tego w której lidze będziemy grać.
Wiadomość zmieniona (03-06-04 16:06)
ostanio Wisła 2 w PP to dostała od Cracovii 2 :) Więc sie nie zapędzaj.
ja mysle z epotrzeba nam tylko skrajnych obrońców i jdengo dobre ale to naprawde dobrego napstnika i tyle ! I liga !
wisla 2 przegrala w sobote z Gornikiem Wieliczka, hehe strzelcem bramki Konrad Cebula (junior Cracovii wypozyczony do Wieliczki), na meczu bylo 5 kibicow wisly, najstarszy 16lat chyba
WIELICZKA TEZ MA PASIASTE SERCE! a wasze miasta?
Wiadomość zmieniona (03-06-04 20:48)
Nie chcemy wiślackich psów. Odpady z wisły nas nie interesują i mam nadzieję że Prezes Misior nie będzie więcej sprowadzał ich z azylu.
Jakos nie widzialem na forum, we wczorajszym Tempie napisano, ze Sosin przestal rozmawiac z Cracovia, teraz rozmawia z jakas grecka druzyna.
Nie mam Tempa przy sobie wiec nie jestem w stanie dokladnie zacytowac.
Gadalem po meczu z pilkarzem gornika wieliczki koles ma podbite oko po tym meczu mowil ze dostal od kotregos wislaka ale nie zaglebial sie w szczegoly Pozatym kilku zawodnikow gornika regularnie stara sie w miare mozliwosci ogladac mecz CRACOVI
Dzisiejsze tempo ,a także Krakowska informują o zainteresowaniu Cracovii graczami GKS, Pawlusińskim i Chmiestem.
W tekstach padają też znane już nazwiska Zająca,Sosina oraz Romuzgi ,który ponoć jest najbliższy przejścia do Pasów.
hehe Romuzga to jest bliski przejscia do Górnika Zabrze, a Sosin sie wycofał i nie bedzie grał w Cracovii! Jesli chodzi o zajaca.....to ten z Groclinu najprawdopodobniej przejdzie do legii i CVhmiest pewnie tez wyladuje w Legii!
Tu akurat nie chodzi o tego Zająca z Groclinu, natomiast co do Chmiesta to pewnie wiele będzie zależeć od tego czy Cracovia awansuje do ekstraklasy,a poza tym w Legii czeka go raczej ława ,natomiast w Cracovii ze względu na niedobór napastników prędzej by grał. W przypadku obu może też zadecydować jeszcze jeden czynnik ,a mianowicie to ,że obaj pochodzą z Krakowa.
Franuś u Was....
taaaaaa
fantasyka .... do kwadratu
Franusia psa sami sobie weźcie.Nam żaden pies wislacki nie jest potrzebny .Co do zawodników to potrzebujemy przede wszystkim prawego obrońce i napastnika.Mam nadzieje że dzialacze ruszą dupy i sciągną jakiegoś dobrego zawodnika z krajow byłej jugoslawii lub od naszych poludniowych sąsiadów.Tam zarobki oprócz sparty ,slavii są niższe od tego ile życzą sobie nasi wielcy ,,ligowcy''.
7 dni później
Janusz Filipak po meczu ze Szczakowianką:
Na przełomie czerwca i lipca w klubie czekają nas ważne dyskusje. Przez ten czas spędzony z Cracovią nauczyłem się dużo o futbolu, wcześniej w trzeciej lidze, teraz w drugiej. Bez względu na wynik baraży zaangażujemy się mocniej w klub. Zarówno pod względem menedżerskim, jak i finansowym. Zamierzamy wejść w posiadanie kolejnych akcji "Pasów". W sumie będziemy ich mieć już 49 procent. [b]Nie zaprzeczam, że interesujemy się graczami Szczakowianki, ale nie chodzi o Jaromina i Kompałę.[/b] Zawodnikami z Jaworzna interesują się Pogoń Szczecin i Zagłębie Lubin, więc dlaczego my mamy się nie interesować?
Źródło: Gazeta Wyborcza
potter - skoro nie chcesz wiślackich psów, to wyrzuć połowę obecnego składu Cracovii :)
Franuś w Craxie - hehe.
Niech gra kto chce byle by grał:)))) Jakiś dobry brazylijczyk by sie sprzydał:)
najpierw trzeba awansować,dywagacje transferowe zostawmy na później,choć bez wątpienia na każdej pozycji przydałyby się wzmocnienia,choćby dlatego,żeby konkurencja była większa...pożyjemy zobaczymy!!!PASY DO EKSTRAKLASY!!!
Piszecie że nie chcecie Wislackich spadów, psów itp... Przecież dzięki nim w głównej mierze zawdzięczacie awans!! Chyba nie zaprzeczycie?
Potter- jako glowny ksiegowy ligii czeskiej pewnie sie orientujesz, ze Marek Heinz- swoja droga swietny napastnik- zarabia w baniku wiecej niz kazda z gwiazd psiarni. Co do transferow, to ja chcialbym zawodnikow ogranych w ekstraklasie, zeby nie bylo przez pol sezonu gadania, ze sie przyzwyczajamy do I ligii. Co do spadow z psiarni- zaczynaja odgrywac w naszym skladzie coraz mniejsza role- tu chyba kazdy sie zgodzi. Poza Skrzynia, ciezko sie bedzie komukolwiek z nich utrzymac w pierwszym skladzie.
Personalnie- moje typy- Rachwal, Wasilewski, Widuch (ktos musi w koncu Kazka zastapic), Iwanski, Sosin (to sie chyba juz nie da niestety) i wielu wielu innych...
no takiego kabaretu to nie widziałem (większy niż mecz ze Szczaxą), nie chcecie Wiślackich piłkarzy? a kto wam 2 ligę wywalczył? ponad połowa juniorów Wisły, trener tychże Wiślaków juniorów. No ale jak strzelają gole to ich na rękach nosicie. Parodia z wami do kwadratu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)