Kurna, cieszę się jak cholera, bo zwyciestwo, piękne bramki, wspaniały doping, ale... znowu I połowa była "taka sobie". Przecież muszą wygrywać i powinni atakować (skutecznie) od pierwszych minut. Dramaturgia widowiska wzrasta, ale wolę spokojniejsze wygrane. Poza tym takie wygrane dają podstawy do podejrzeń o sprzedaż meczu w przerwie.
No ale nic to. Może pierniczę, bo zmokłem na żywo i zarwałem nockę, żeby jeszcze raz zobaczyć mecz w Polsacie... zawsze PASY!!!
PS. Aha, praca sędziego IMHO niemal wzorowa, komentarz "wporzo", Bania znakomity...
cała Polska się śmieje... (itd)
-
-
solidny kopniak w d...?
Nie pierniczysz. Wszystkie pierwsze połowy są ostatnio denne. A potem trener mówi, że "w szatni przypomnieliśmy sobie i wyjaśniliśmy sobie jeszcze raz pewne rzeczy" i juz było dobrze. Jest postęp, bo już nie przegrywaliśmy po pierwszej połowie, tak jak w poprzednich meczach.
Ja proponuję "przypominać i wyjaśniać sobie te rzeczy" PRZED meczem, to od razu będzie dobrze
Moze chodzi o to, zeby w 2. polowie bylo dramatycznie :)
Hehehe.. jakis kolo na na meczyku za nami z stwierdzil po 1:0 dla nas, ze teraz musi byc 1:1, bo przeciez zaplacil 17 zl po to, zeby byla dramaturgia, a nie jakas tam latwa wygrana :)
Pozdrawiam,
Bart27
--
* PASY DO EKSTRAKLASY ! *
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)