za onet.pl: "Do niezwykłego skandalu doszło tuż po zakończeniu rewanżowego meczu finału Pucharu Polski, w którym Legia Warszawa pokonała Lecha Poznań 1:0. Lech, który wygrał w pierwszym meczu 2:0, wywalczył Puchar Polski.
Podczas dekoracji piłkarzy Lecha na trybunę honorową wtargnęli pseudokibice, którzy - jak poinformowała TVP 3, pobili kilku piłkarzy gości i oficjeli Polskiego Związku Piłki Nożnej."
warszawskie smiecie
chyba sie podpiszecie?
-
-
Finał Pucharu Polski: Ogromny skandal!
Jest w innym temacie ale tutaj warto...
A ja mam jedno pytanie czy pan ML dostal????
Legioniści po raz kolejny okazali się debilami, kiedyś i trenerowi Wisły się dostało (chyba Kowalik, nie pamiętam), rozbita szyba w autokarze z piłkarzami.
Legła poległa . Zabrać licencje jak stadion nieprzystosowany.
ech.. na dodatek na sektor Lecha lecialy butelki i metalowe prety
szmaciarze
jak se stadionu nierozpie........lą to se podpalą albo spier...... dekoracje zdobywców pucharu................
.............................cwelka na całego-no ale to przecierz najlepsi kibice w polsce.......
Skandal!
Czekamy na reakcję PZPN...
ostanio , nas pouczali , jak to nie umiemy przegrywac... bo sie na sedziego skarżyliśmy...
mieliście racje - daleko nam do was...
Trzeba być ostatnim złamanym ch..em , żeby bić piłkarzy przeciwnika po przegranym meczu.
nigdy tu nie klnę, więc prosże mi ten raz darować i nie wywalać tego.
Noi słoma wieśniakom z butów wyszła ...
Rzeczywiście wspaniali są ... ale chyba tylko karteczki podnosić potrafią grzecznie.
do agresji przez caly mecz i po nim podjudzał spiker CW(el)KS. Ale mu wlos z glowy nie spadnie. A inny spiker, za powiedzenie prawdy moze być "pociągnięty"
mam nadzieję, że bandzipory z CW(el)KS były na tyle pijane ze pobiły tez listkiewicza
PS: oczywiscie sprawie ukręci się łeb. Bicie Lecha przez bandziorów spod znaku gts lub cwks jest bowiem sportem dopuszczanym przez pzpn
Wiadomość zmieniona (01-06-04 22:49)
cwele je baaane maja huliganke na dziadkow i pilkarzy to rzeczywiscie najwieksze wiesniaki przebijaja nawet xerovie dbrze ze dostalo sie tez oficjelom z pzpn moze przejrza na oczy zeby ta kur.a warszawska dostala zakaz granai u siebie pomyslcie co by sie stalo jak by unas cos takeigo sie wydarzylo chyba by nas kur.y relegowali
i to jeszcze w obliczu tego co kibice Lecha zrobili dla nich!
Wpusc goscia, a pozniej ci wpierdzieli...
LISTKIEWICZ czekamy na reakcje............
I kto nie umie się zachować.......
Moralizatorzy z Warszawy a żeby by was.....
PS. SZkoda komentować
jak ja nienawidze tej szmaty legły moze znow w pucharach dostanie od kogos szostke
no .. Lech ich wpuscil do siebie to prosze ... sk..........syny !! pokaz dały !!
To po prostu jest grupa debili z wioski zwanej dumnie stolicą, jak ja nienawidzę j.... CweLki i jej szmaciarskich kibiców. Nie umieć przegrywać z honorem nie ma gorszej rzeczy ...
frajerzy i tyle
Szanowalem ich. Do dzis.
To co zrobili bylo jeszcze gorsze od tego co zrobila Arkowi i Szczocie jebana xerovia. I to na oczach calej Polski. Jak za to nie spotka ich kara- ale prawdziwa kara- to cos takiego jak polska liga przestanie miec jakakolwiek racje bytu.
nasi pokechali po tych zwierzakach spiewajac im po tych wydarzeniach ”BEZ HONORU!!”
Mam nadzieje, ze wroca bezpiecznie do Poznania bez zbednych atrakcji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)