Dajcie spokój. Forum w Lubinie jest martwe, to prowokuje na naszym.
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/23_klaszcze_ksc.gif[/img]
-
-
Szczakowianka będzie przed Cracovią
tylkoabg: czysbys sie przerzucil, bo twoje forum na pewno nie jest "martwe"?
Pies, pies, pies ,pies bez pana. bez rasy, bez rodowodu.......
Kundlu, precz!!!!!!!!!!
niestety żywię te same obawy co Zaglebiak (ale tak jak napisal - próbuję nie dopuszczać do siebie tych myśli)...póki co trzeba ograć ŁKS i zobaczyć co w środę wymyślą inni...
jeszcze sa dwie kolejki i mysleniu o meczu ze Szczakowianka ma taki sam sens ja mysle czy wygramy w derbach z Wisla w przyszlym sezonie .Wygramy w srode i bedziemy czekac na Tloki ??????wygramy z Tlokami , bedzeimy czekac na Szczakse wygramy ze Szczaksa i bedziemy czekac na derby .wygramy derby i bedziemy czekac .........na lige mistrzow......
wszystko jasne....dla mnie tak.....
CRACOVIA TO JEST TO
O CZYM KAZDY KIBIC MARZY
Wiadomość zmieniona (31-05-04 22:30)
Po co tyle agresji, czy ja was obrażam?
Zwróciłem tylko uwagę na jedną ważną rzecz, o której właściwie nie piszecie w swoich licznych dywagacjach na temat szans Cracovii:
JAKO JEDYNA DRUŻYNA Z CZOŁÓWKI GRACIE JESZCZE ZE SZCZAKOWĄ I NASTĘPNE DWA MECZE SĄ NIEWAŻNE (BĘDĄ PEWNIE WYGRANE) - NAJWAŻNIEJSZE JEST TO, ŻE SZCZAKOWA MOŻE WAS WYPRZEDZIĆ W OSTATNIEJ KOLEJCE. A CZY BĘDZIE TO MECZ O I, II LUB III MIEJSCE (ALBO O NIC) TO JUŻ MNIEJ WAŻNE.
To forum jest ogólnie dostępne, a więc nie ma się co oburzać, że ktoś z zewnątrz śmie tutaj coś powiedzieć. Dzięki temu jest tu chyba trochę ciekawiej.
P.S.
A gdybyście dokładnie czytali, to byście zauważyli, że mimo wszystko nie cieszy mnie to, że Szczakowa może wyprzedzić Cracovię.
Zagłębiak, nie przejmuj się, my wychodzimy na powierzchnie po długich latach posuchy, a mamy poczucie swojej wartości.
Zaglebiak co ty sie dziwisz, to troche tak wyglada jak bys przyszedl na wesele jako gosc i powiedzial do pary mlodych ..... i tak bedziecie sie zdradzac i dojdzie do rozwodu ale ja wam dobrze zycze......zastanow sie co ty piszesz ,myslisz ,ze my nie mamy swojego rozumu i nie potrafimy brac pod uwage nawet przegrana z LKS-em a co dopiero ze Szczakowianka ...w pilce wszystko jest mozliwe a w polskiej pilce tym bardziej .PZPN wystawi jakiegos sedziego ktory zadba o wynik i na to wplywu nikt nie ma a mecz trwa tylko 90 min czasem 95 minut albo i dluzej ale zawsze sie konczy......a skargi i zazalenia mozna sobie pisac i pisac tylko co to da.Szczakowiance wzieli 10 punktow ,,,,sad to odwolal a i tak nie oddali i nie oddadza ,juz nie jest teraz wazne czy to bylo sluszne czy nie ,PZPN nie przyznaje sie do bledow to musisz wiedziec.Jest mozliwe ,ze beda chceli wlasnie w tym meczu z Cracovia promowac Szczakowianke po ostatnich odwolaniach Cracovi do PZPN-u .I czy to jest dla ciebie jasne czy nie to niestety ale nikt nie lubi jak sie mowi o porazce po a co dopiero przed meczem.Zyj czlowieku swoja druzyna bo po to ja masz.OK.
I juz przestan wypisywac swoje odp.bo to tez np.mnie zaczyna draznic.
Uszanuj to forum jak chcesz byc szanowany.
I prosze ciebie nie odpisuj na ta wypowiedz jesli nie chcesz uslyszec slow uwazanych powszechnie za obrazliwe.Bo wiem ,ze odpisujesz specjalnie aby ten temat caly czas byl na gorze listy
Wiadomość zmieniona (01-06-04 12:57)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)