Ja też po raz kolejny powtarzam, że można to wykorzystać, i nie powinniśmy się przejmować bzdurami.
-
-
Prowokacja wiślackiego ścierwa - konkurs zaprojektuj szalik
No i wychodzi na wierzch wszystko.... niektórzy tutaj są bardziej żałośni niż myślałem... Bluzgi które polecą na mnie po tym poście będą tylko na to dowodem
[i]Autor: Dementor (---.tele2.pl)
Data: 01-06-04 12:35
orzeu: śmierdzący kundlu idź sobie do siebie... przynosisz wstyd tak zacnej uczelni!!![/i]
Wiadomość zmieniona (01-06-04 13:00)
Dementor ja nie będe pisał komu ty przynosisz wstyd... takimi błyskotliwymi postami... domyśl się...
Co do akcji lekka wtopa, ale jakże pomocna na przyszłość...
dziś Dzień Dziecka... w wielu szkołach podstawowych lekcji nie ma.... DLATEGO NIE DZIWIĘ SIĘ OBECNOŚCI TYLU DZIECIAKÓW - KIBICUJĄCYCH klubowi będącemu synonimem dojrzałej wiekowo kobiety o obyczajach niezbyt ciężkich .... DZIŚ NA FORUM CRACOVII tylu ich się zameldowało....
Wiadomość zmieniona (01-06-04 13:23)
forum maja nieczynne i tyle .
Wiadomość zmieniona (01-06-04 13:30)
"Autor: emjot (149.156.82.143)
Data: 01-06-04 12:39
wow...
jaka miła nazwa ... wiślackie ścierwo...
debile"
Prawie taka jak Osravcy (wyżej cytat z forum moderatorów Wisły)
Orzeu - mam takie pytanie a czy właśnie włamanie się komuś na konto (w taki czy innym sposób nie jest formą dostępu do forum moderatorów?)
Slash: "Bluzgi które polecą na mnie po tym poście będą tylko na to dowodem" - uwielbiam jak to piszecie - prawie nigdy nie ma bluzgów, ale z uporem maniaka musiscie sobie to napisać... ;-)))
może nabluzgamy... co by nie zawieść Towarzyszy... :P:P:P oczywiście żart... NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY !!!
Wiadomość zmieniona (01-06-04 13:37)
Ankh-Morpork wierne Białej Gwieździe!
:))) Panowie jak widzicie i nawet przed powstaniem tego tematu na forum Wisły sami Wiślacy na dany projekt nie głosowali, ale wspierali się też znajomymi z innych miast, (Wrocław,Gdańsk,Białystok), a ja nawet z Wawy(znajomy Ultras (L)) , wsyzstkich łączy lekko mówiąc niechęć do biało-czerwonych pasów. I dziękujcie kolezde, że gdzieś się w końcu o tym dowiedział bo mogliście mieć trochę nieprzyjemności [; Nie jestem cwaniaczkiem, tak poprostu było.
Pzdro dla kumatych
Bardzo mi sie podoba projekt numer 7 jest super "Bóg wybacza itd....."
Dementor do ciebie nie pisalem wiec mam gdzies twoje odpowiedzi, podobnie jak tacydwaj , napiszcie jeszcze cos o "nie schodzeniu na psy" i "kulturze osobistej" a pozniej zwyzywjacie ludzi od kundli, kur.. i tym podobnych, moj post do was nie byl kierowany tylko do zalozyciela tematu, wiec nie rozumiem po co odpisaliscie. moze tak jak sam sugerowales tacydwaj nadmiar wolnego czasu w Dzien Dziecka sprawil ze pisales wszedzie gdzie popadnie o tym jakim jestes zajebistym kibicem Cracovii i jak bardzo nie lubisz tej niedobrej Wisly.
nie siedze na tym forum w ogole, a poniewaz ten temat ma zwiazek z naszym forum wiec sie wpisalem.
zdanie "przynosisz wstyd tak zacnej uczelni" proponuje wam wrzucic do waszego konkursu na tekst miesiaca, genialna sprawa przynosic wstyd samym tylko faktem kibicowania Wisle Krakow :)))) przyjdz na ta uczelnie profesorku i sie przekonaj sam jakich kibicow jest wiecej, powiedz nam wszystkim w twarz to co wklepujesz w klawiature, my jako ludzie wyksztalceni i kulturalni nie odpowiemy ci tym samym ani nie nakladziemy po buzi, po prostu troszke inne obyczaje i wychowanie.
i nie siej propagandy o pasiastej Politechnice, oh pardon zabronic kibicowi Cracovii siania propagandy to tak jakby zabrac mu powietrze.....
nie zabiore juz glosu w tym temacie wiec jak jestes takim wielkim bohaterem z trzema literkami przed nazwiskiem to zapraszam na PK, przyjdz i porozmawiaj jak czlowiek albo nie odzywaj sie wiecej w tym temacie bo jestes smieszny i zalosny.
znowu niestety okazuje sie ze papierek nie jest dobrym wykladnikiem tego co ktos ma w glowie i jakim jest czlowiekiem
Rincewind moze i jest sposobem ale nie nazwalbym tego hakerstwem tak jak autor tematu tylko sprytem z odrobina szczescia (w przypadku odgadniecia hasla) lub fartem (gdy ktos zapomnial sie gdzies wylogowac)
ps-co z... ?
Orzeu, pamiętasz jak dałeś mi bana na forum TSW?
"tacydwaj nadmiar wolnego czasu w Dzien Dziecka sprawil ze pisales wszedzie gdzie popadnie o tym jakim jestes zajebistym kibicem Cracovii i jak bardzo nie lubisz tej niedobrej Wisly."
orzeu - fakty proszę....
orzeu: wiesz dobrze że pleciesz w tym momencie bzury... podejdź do Rektora ds. Studenckich, albo do współpracy z zagranicą, do 2 organizacji studenckich... zobacz jakie wiszą emblematy... i dla wyjaśnienia... mam 6 literek przed nazwiskiem... i uwierz mi że wiem jak jest na PK cały czas... bo jestem tam codziennie... koniec tematu...
PS. nawet ta strona... i to forum powstało na Politechnice w jednym z zacisznych pokoików na silnikach... zrobione przez absolwenta Polibudy...
Wiadomość zmieniona (02-06-04 13:45)
orzeu tak odnośnie twojej uczelni: Nikt Ci nie pisał, że wszyscy studenci PK są kibicami Cracovii, a wstyd uczelni przynosisz swoimi cwaniackimi wypowiedziami a nie samym faktem kibicowania Wiśle. (choć zaczyna mi się wydawać, że ma to ze sobą jakiś związek)
Jedyne warte uwagi skojarzenie personalne jakie ja mam z twoją uczelnią to rektor i senator Ciesielski - koszykarz Cracovii, zdobywca misrzostwa Polski, które machlojami i szantażem twój klub Cracovii odebrał.
PS1 musisz być cholernie rozgoryczony faktem, że nikt tu na ciebie nie nabluzgał.
PS2 Jesteś moderatorem Wisły , a więc na pewno człowiekiem odpowiedzialnym i rozważnym. I do takiego mam pytanie: Co powiesz na wasz pomysł wysłania listu do norbertanek z pogróżkami , że im spalimy klasztor. Jak byś nazwał takie metody?
PS3 Języka waszej elicie też gratuluję "osravcy"- bardzo kullturalne określenie, dobrze, że tego wiecej JGHT nie wkleił bo jeszcze bym się przekonał, że nie ma wśród was ani jednej osoby na poziomie, a tak.. dalej wierzę i szukam...
mialem nie pisac ale tylko odpowiem na pytania
RoMan- nie dalem ci bana ja na pewno, w swojej karierze moda zabanowalem moze z 5,6 osoby, z tego wszyscy polecieli za spam albo debilne prowokoujace bluzgi
tacydwaj-odpowiem tym samym na to co ty napisales wczesniej, fakty prosze...
Dementor-takie przekomarzanie sie gdzie wisza jakie plakaty jest troche dziecinne nie uwazasz? bo pozniej zejdziemy na argumenty "bo w kiblu na 2 pietrze na WIE jest vlepka Wisly"-glupota. wiadomym jest ze na PK tak samo jak wszedzie indziej sa ludzie zwiazani zarowno z Wisla jak i z Cracovia, poza tym sa kibice Hutnika czy roznych innych klubow takich jak Siarka Tarnobrzeg, Karpaty Krosno czy Stal SW (znam nawet jednego zatwardzialego fana Garbarnii z tytulem profesora) no i co to zmienia? dla mnie nic, po prostu nie wmawiaj ludziom ktorzy nie znaja tematu ze na Polibudzie wszedzie Cracovia a Wisly zero bo wiesz doskonale tak jak ja ze tak nie jest, a wsrod studentow moim zdaniem przewaga jest juz po naszej stronie (niedawny wyjazd do Katowic- sam wiem o ponad 20 osobach a przeciez nie moge znac wszystkich kilkunastu tysiecy studentow wszystkich wydzialow)
rebbe izaak-mozesz mi zacytowac jakies cwaniackie teksty? bo o ile sobie przypominam to nie udzielam sie tutaj. ostatni moj wpis na tym forum, poza tym tematem, mial miejsce bardzo bardzo dawno temu, pewnie w archiwum by sie znalazl, jak ci sie bardzo nudzi to prosze poszukaj, zacytuj.
to co mowisz o pomysle z Norbertankami . zauwaz jakie tam sa emotikonki, ktos sobie po prostu zazartowal i to wszystko. ludzie maja rozne poczucie humoru ;)
a "osravcy" ? coz to nie ja napisalem, ale rozpocznij pouczanie poprawnej i nieobrazliwej pisowni moze od swoich kolegow, wszak na tym forum az roi sie od GTS-ow, Zwisly, psow albo pseudointeligentow piszacych o "niemlodych kurtyzanach" hmmm....popatrz z reszta na tytul tego tematu....
aha, rozgoryczony nie jestem, zajrzyj na nasze forum i sam sie przekonaj ze u nas normalnie dyskutujacy czlowiek nie spotka sie z wyzwiskami tylko dlatego ze kibicuje innemu klubowi, jest kilka osob z Legii, Widzewa i jakos bluzgow nie zbieraja. no oczywiscie pod warunkiem ze ten kto wchodzi nie ma na celu pokazanie gospodarzowi ze jest beznadziejnym a samemu jakim to sie nie jest zajebistym, chyba takich gosci nikt nie lubi.
i na to samo powinienm liczyc wchodzac na kazde z forow, to ze nikt nie zwyzywal mnie tutaj to chyba nie jest powod do tego zeby sie chwalic ?
wiecej nie pisze tutaj wiec ewentualne zadane jakies pytania czy zarzuty nie dziwcie sie ze pozostana bez odzewu i nie uznajcie tego za brak argumentow, po prostu nie mam czasu, i miejsce tez nieodpowiednie na takie dyskusje w zasadzie o niczym
Mwahha. Porzywdzeni się poczuliście za Osravców? To poczytajcie najpierw ile razy jest to poprawnie na forum napisane "Wisła" lub "Wiślak" . Mało, wierzcie mi.
no ale to podobno WY jesteście kulturalni
możecie NAS nie pouczać? bardzo proszę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)