Czy ktos wie jak sie ma sytuacja z Piotrkiem?
Czy kontuzja go wyeliminuje z nastepnych meczy?
-
-
Co z Baniowym?
nawet tak nie mów !!!!!
Jego udział w środowym meczu z ŁKS-em jest wykluczony, a nie wykluczone, że uraz będzie na tyle groźny, że wyeliminuje kapitana Cracovii z gry do końca sezonu.
zrodlo:www.teraz.pasy.net
wie ktos juz cos wiecej??
PIOTREK !!! BANIA !!! PIOTREK !!! BANIA !!! PIOTREK !!! BANIA !!!
tematy się sklonowały?
ale powaga-czy naprawdę niewiadomo co z Piotrkiem? Chyba że jakaś zasłonka dymna przed Szczakowianką:)
Badanie USG przeszedł Piotr Bania.
- Nic złego nie wykazało poza drobnym naciągnięciem - mówi zawodnik.- Doktor Kita mówił, że może to być tak bolesne bo to bardzo wrażliwe miejsce. Środowy mecz muszę sobie wybić z głowy, skośne mięśnie brzucha są bowiem naciągnięte. Będę przechodził intensywne zabiegi i może wyleczę się na niedzielę.
To bardzo dobra informacja
Piotrek wracaj do zdrowia ! ! ! ! !
Piotrek niech się leczy i na Tłoki gotów będzie...
Za to ja coś czuję w kościach, że trener znowu zrobi jakiś dziwny myk w składzie ale tym razem zaskoczy... coś tak czuję... w ataku Drumlak z Wróblem, albo Drumlak z Szczoczarzem... coś mi drepce po torebce :)
zeby ci jajka nie wypadły od tego dreptania:-))
ale ja tez mam przeczucie ze jak Szczotka wyjdzie w pierwszym skladzie to bedzie dobrze:-)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)