Pytaj o Błonia i kono "Kijów" Tak bezpieczniej ;-)
-
-
CRACOVIA -- LKS --JAKIE TYPY
Pytaj o Błonia i kino "Kijów" Tak bezpieczniej ;-)
A jakichs abtobusow to w grodzie kraka to nie ma? :o)
Taxowki sa? Ile taki kursik by stal?
Pytaj o muzeum narodowe , będziesz brany za turystę;-)))) Tam już zobaczysz hotel Cracovia. Stadion jest obok.
taxi ok 10 zl a autobus to zapytaj ktory zatrzymuje sie pod Cracovia chodzi o hotel .......
Wiadomość zmieniona (30-05-04 20:25)
Ja mowie Wam, ze ten mecz rozpocznie sie od bramki naszych, puzniej w szale strzela jeszce jedna a puzniej nastepna tak ze w 4 minucie bedzie 3:0 dla nas, LKS zdezorjentuje sie a PASY beda nacierac i non stop strzelac bramki i wynik koncowy bedzie nieprawdopodobny :D najwiekszy w historii :)
jednego zaluje ze prawie na 99 % nie bede tego meczu ogladal ale moze wydazyc sie cud i przyjade.......
4:0 musi być ;-) A tak serio to będe zadowolony jak wygramy 1:0. Wszystko zależy jak sie mecz ułoży. Najważniejsze 3 punkty. Niech worek z bramkami otworzy się w meczu ze Szczakowianką...
jak zawsze! 2-1 :)
1-0
bedzie remis 1:1 albo 0:0 , podzial pkt zadowoli kazdego chociaz Craxa bardzej potrzebuje tych pkt by awansowac my juz ammy utrzymanie wiec ew. bedzie 1:0 badz 2:1 dla Cracovii
ŁKS!
]---D
Bedzie 0:0 do 82 minuty, bo w tej minucie dojdzie do porozumienia w sprawie Szwajdycha gdzie bedzie on grał od grudnia.Jest tez inny scenariusz ale narazie mało prawdopodobny ze jedna odkrywka w kopalni bełchatow ma isc na rozwoj sportu młodziezowego w Łodzkim Klubie Sportowym.I ostatni scenariusz to ze telefonia Dialog(100% udziałow KGHM) ma wspomoc modernizacje stadionu ŁKS.Oczywiscie jako ze mamy kapitalizm zbieramy wszystkie oferty by w drodze konkursu wybrac najkorzystniejsza propozycje.
pozdrawiam "rodowitych" krakusow
mam yzapewnione utrzymanie, na pewno będziemy trochę zmęczeni sezonem, w sumie wynik jaki będzie taki będzie, najważniejsze żeby zagłębie przegrało.
Nagi - ŁKS Łódź
Życze jak najlepiej
Cracovia, Cracovia!!!
Zawsze lubiłem i będe lubił Cracovię, a Wisłe pier.....le :) :)
2:1 myślę że Szwajdych nie zagra...
2-0
2:0 dla nas
TYP jest tylko jeden, przegrana Craxy :-))
Co do meczu to już na mieście pojawiły się plakaty. Sponsorem meczu z ŁKS-em jest Shell Helix.
wygramy 2-0.
Shell Helix. No to wiem na czy sie jezdzi!
ja sie bede cieszyl jak wygramy jedna bramka...
ale optymiastyczny wynik to 2-0
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)