3-1 Wynik sprawą drugorzędną ważne 3 punkty
-
-
CRACOVIA -- LKS --JAKIE TYPY
mój typ to CRACOVIA-Ł.K.S. 3:0
ZAGŁĘBIE-BEŁCHATÓW 1:1
wygramy, wygramy, wygramy...
2:0 dl naass!!!!!!!!! GRAMY DO KONCAAAA!!! CRACOVIO GRAMY DO KONCA!!!!!
BEDZIE 2-1 JA TO WIEM!!
Będziemy mieli słabszy dzień. Utrzymanie mamy zapewnione i nasza drużyna zmęczona jest sezonem. KSC 2:1 ŁKS.
3:1 nasi zaczęli strzelać w końcu bramki
z tego co tu czytam to mamy 3 miejsce pewne po tej kolejce....
3-0 uda mi się trafić w końcu ten wynik?:)
I liga I liga CRACOVIA
3-1 dla PASÓW
2:0 to minimum
pytanie: czy Szwajdyszek będzie mógł grać? czy ma zapisane, w umowie wypożyczneia, że nie (vide: sprawa Sarnata w Polonii).....
jeżeli taki zapis jest, że nie może - to moja prośba: pokażmy, że jesteśmy lepsi, mądrzejsi, bardziej cywilizowani: i pozwólmy Pawłowi zagrać!
Paweł Szwajdych to również nasza PRZYSZŁOŚĆ!... a jak mamy wygrać to i tak wygramy!
Wiadomość zmieniona (30-05-04 16:20)
Też bym chciał żeby zagrał, niech nawet strzeli honorowego - bo przecież i tak wygramy
1-0 lub 0-0
hmm napisze inaczej niz wszyscy:Dmoze uda mi sie trafic;)4:0:)))
Oczywiscie 1:0 dla was :)
Napiszcie po ile u was stoja bilety i jak dotrzec na wasz stadion z dworca PKP lub PKS (tego na ktorym przystanek maja autobusy polskiego expressu)
hę?
Michauek bilety po 12 ulgowe albo 17 normalne a jak dojsc??????
wystarczy ja sie spytasz jak dojsc do rynku a od rynku jak dojsc na blonia i jests za 30 minut na miejscu ......
1)z PKP czy PKS na piechote przez rynek i ul. Wislna, potem ul . Pilsudskiego, mijasz hotel Cracovia po lewej i jestes przy stadionie
2) bilety 16 zl chyba, nie wiem dokladnie, wchodze bez biletu
dzieki. pyatm bo nie chcialbym na miescie pyac gdzie jest stadion cracovii... (-_-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)