Wielkie wyrazy uznania należą się panu adwokatowi, za słowa napisane w liście otwartym do p. Listkiewicza.
List ten pokazuje że nie tylko my "bandyci, pseudo-kibice, huligani, itp.", ale także szanowani obywatele są zaniepokojeni tym co się w polskiej piłce dzieje.
Mam nadzieję że ten list wyraża opinie wszystkich kibiców, a nie tylko kibiców CRACOVII.
-
-
LIST OTWARTY
ja za to jestem bardzo ciekaw jak listkiewicz odpowie i czy w ogole odpowie na najwaniejsze pytania w tym liscie zawarte
gdzie można przeczytać ten list ?
List do wglądu na [url]http://www.teraz.pasy.net[/url]
No to i ja zabiorę głos w tej sprawie. :)
Oglądając mecz na polsacie faktycznie sędzia był ostro do dupy, ale co najważniejsze on was nie skrzywdził, bym nawet napisał , że najważniejszym jego błędem było przyznanie wam karnego (czy w takim razie jest sens pisania o sprzedaniu/kupieniu tego meczu ? bo teraz się zastanawiam w którą stronę :) .
Trochę żałuję , że nie mieliście takiego sędziowania jak na Jaga-Pogoń , bo sędzia (z Krakowa) już wąchałby kwiatki od spodu bo mylił się dziwnym trafem tylko w jedną stronę.
WIEM , że poprzez tą nagonkę, chcecie ukrócić manipulacje w ostatnich kolejkach, ale i tak -niestety- wam się to nie uda.
Pozdrawiam pasiaste płaczki, i pamiętajcie "wszyscy przeciw cracovii".
zrozum człowieku ---bramki były prawidłowe tylko chodzi o to żę sędzia poprostu przeszkadzał nam w grze.......widział co chciał widzieć itp. zresztą tu już wszystko było napisane ....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)