Mam nadzieje że to wy zagracie w barazach a nie GKS. Nic im nie wychodziło tylko kopali po nogach a sędzia to p.... k..... Życze wam baraży a następnie awansu do 1 ligi.
ARKA GDYNIA , ZAWISZA BYDGOSZCZ, ZAGŁĘBIE LUBIN <===============
-
-
Jednego Wam nie życzę - abyście nie musieli kibicować Zagłębiu w następnej kolej
Wiecie co. Wszyscy piszą baraże GKS albo Cracovia a bardzo prawdopodobne jest to ze 3 miejsce zajmie Garbarnia :D Nikt o nich nie pisze a tu zrobią wszystkich w ch... :] hahaha
Wiadomość zmieniona (02-06-04 21:02)
siwy lubin twój scenariusz będzie możliwy jeżeli Bełchat nie wygra w Szczecinie, a Craxa przegra ze Szczakową. Czy ten drugi warunek wydaje ci się "bardzo prawdopodobny"?
Siwylubin ale to wszystko zależy jeszcze od jednego - Bełchatów nie może wygrać w Szczecinie...
ale z punktu naszego widzenia, wygrana Zaglebia z RKSem i Belchatowa z Pogonia jest korzystna. Bo moze dac nam II miejsce :)
Przyjalem takie zalozenia:
RKS Radomsko Zagłębie Lubin 2
Tłoki Gorzyce Cracovia 2
Pogoń Szczecin GKS Bełchatów 2
Zagłębie Lubin Pogoń Szczecin 2 (musza aby miec I miejsce)
GKS Bełchatów Aluminium Konin 1
Cracovia Szczakowianka Jaworzno 1
i wtedy Pogon 63, Cracovia 60, Lubin 60, GKS 59
A wygrana Lubina w tym wariancie u daje baraz, a I miejsce Lubinowi..
heh... 2 kolejki do konca, a ja wcale nie jestem madrzejszy.
Bzdura Karolo. Wszystko się zgadza, tylko w Lubinie padnie gwarantowany remis. Pogoń będzie pierwsza a Zagłębie drugie. Trudno mi sobie wyobrazić, żeby się w takim układzie nie dogadali...
PAS
Pogoń - Bełchatów 2
Radomsko - Zagłebie 2
Zagłębie - Pogoń x
i wszyscy zadowoleni...tylko nie my.
Dlaczego nie my?
Nawet jeżeli Bełłchatów wygra z Pogonia my mamy 3 miejsce.
Bo chodziło nam o 2 miejsce!
Jeśli wygramy ze Szczakową to 3 miejsce mamy niezależnie od innych wyników.
Ciekawe, że każdy wynik meczu Pogoń - Bełchatów coś nam daje!(pod warunkiem zwycięstwa w Gorzycach)
Przy zwycięstwie Pogoni lub remisie; wystarczy nam remis ze Szczakową do 3 miejsca!
Przy zwycięstwie Bełchatowa, Szczakowa nie ma szans na 3 miejsce, więc rywal może nie być tak zdeterminowany w Krakowie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)