Żaden z was nie może powiedzieć że sprzedaje ktoś mecze bo napewno są jakieś przekręty ale bez przesady drużyny poprostu grają raz tak a raz inaczej ,Ale jeśli byłeś na meczu Cracovia-Pogoń i widziałeś co tam się działo na boisku to powiesz napewno ze byl to sprzedany mecz albo sędzia o najniższej klasie lub zdjęty z jakiegoś podwórka lub szkoły podstawowej
-
-
Jednego Wam nie życzę - abyście nie musieli kibicować Zagłębiu w następnej kolej
nie z podstawowej
Żyro jest z gimnazjum :)
Pretender - niestety nie jest tak jak mowisz, Lubin to byl jeden wielki pech, brak koncentracji i szkolne bledy. Lubin nie byl lepszy, my nie bylismy gorsi. Potrawiliscie wykorzystac jeden z naszych bledow - no na tym polega takze gra w pilke.
Nie mow, ze nasi nie chcieli strzelic bramki, zwlaszcza u Was.
Nie w tym meczu...
W tej kolejce wygrali wszyscy liczący się w walce o ekstraklasę - zremisowało tylko Radomsko i odpadło z rywalizacji ( z tego się akurat cieszę).
Ja bym na Waszym miejscu jednak kibicował Zagłębiu w następnym meczu z Bełchatowem - wtedy też praktycznie odpadnie kolejny rywal w walce o ekstraklasę. GKS ma następny mecz na wyjeździe z Pogonią.
Jeżeli Zagłębie zremisuje z Bełchatowem lub przegra - może być tak, że stracicie szanse nawet na baraże. W środę wiele się już wyjaśni.
Mimo wszystko - wolałbym Cracovię w I lidze niż np. Bełchatów lub Jaworzno. Jako kibic Zagłębia oczywiście nie wątpię w to, że wejdzie Zagłębie - i co jest b. prawdopodobne nawet z I miejsca.
Szanse na baraże to stracilibyśmy tylko gdy Pogoń da się w te baraże
wepchać - m.zd. impossible
A wole wejść od razu niż czekać na baraż - to jest w praktyce możliwe tylko w razie zwycięstwa Bełchatowa. W razie zwycięstwa i dogadania się Lubina z Pogonią na odpowiedni dla potrzeb wynik w ostatnim spotkaniu - szanse na 2 m. maleją praktycznie do zera.
Wobec tego moja się cieszyć, gdy brunatne będzie lepsze od miedzianego. Luub co najmniej remisik.
Do Karolo
Nie zrozumiałeś mojego posta.
Chodziło mi o to, że ze względu na ilość sytuacji powinna wygrać Cracovia.
A o tym strzelaniu to była ironia... If you know what I mean
Pretender - teraz wiem :))
Pogon przegrywa z Podbeskidziem,Zaglebie z Belchatowem my oczywiscie
wygrywamy i robi sie ciekawie!Wszystkie uklady biora w leb.A Kuras b.dobrze zna Pogon....
Cyfra,a Kurasa bardzo lubia w Pogoni,ba on i Baniak to kumple.
(od razu mowie,ten post nie jest ironiczny;))
Rex ,w takim meczu kumpli nie ma.Jest tylko walka o zycie.
Wszystko zalezy od srodowych wynikow.
Pozdrawiam
Zamiast się kłócić dajcie jakieś typy pójde do STS zagrac .. moze uzbieram na jakies dobre wakacje :D
jak chcesz typy to masz radomsko -lubin 2 i lubin-pogoń1 w ostatniej kolejce
Czy jest w ogóle wg kibiców Cracovii jakakolwiek teoretyczna możliwość, że Pogoń przegra po uczciwym meczu? Rozumiem, że jeśli Pogoń przegra to na pewno sprzedała. Powiedzcie, ile taki mecz może kosztować? Jeśli piłkarzom ma sie opłacać to jakiś milion. Plus drugi dla Ptaka.
Podobało mi sie pytanie Strejlaua po meczu z Grecją. Wyobraźcie sobie, że np. w meczu Pogoni z Zagłębiem czy Bełchatowem pada tak strzelona decydująca bramka. Niemożliwe, prawda? A w ogóle możliwe? Okazało się, że tak.
Zapytaj kretynie ptoka ile wycenia rozegranie kabaretu w lubinie w ostatniej kolejce.Jak był u nas na trybunie honorowej to już się cieszył i zacierał rączki ile ,,MU LUBIN ZAPLACI''.MOŻESZ OCZYWISCIE TY I KOLEDZY JECHAC DO LUBINA ,,NA TO ŻAŁOSNE PRZEDSTWIENIE czyli kabaret''licząc że ptakowia zagra normalnie a nie PODLOŻY DUPY JAK DZIWKA TIRÓWKA.Ja u bookmachera gram 1 nie licząc na cuda.Wszak hamy honoru nie mają i byle komu za pieniądze dupy dają ,nie prawda portowy śledziu?.
MKSKib - to jest kawałek z dzisiejszej GW.....
"W Lubinie panuje opinia, że jeżeli Zagłębie wygra dziś z GKS Bełchatów, to zapewni sobie pierwszą ligę. Dlaczego lubinianie są o tym przekonani, skoro czekają ich potem jeszcze dwa trudne mecze z Radomskiem (na wyjeździe) i z Pogonią (u siebie)?
- W przedostatniej kolejce Pogoń gra z Bełchatowem u siebie i może definitywnie rozstrzygnąć kwestię awansu. Jeżeli Pogoń wygra, to Bełchatów odpadnie, a Radomsko już odpadło z rywalizacji - twierdzi jeden z piłkarzy Zagłębia.
Jesienią Zagłębie przegrało u siebie z Radomskiem 1:2 i teraz pała żądzą rewanżu. - Byliśmy lepszym zespołem, a goście wygrali dość szczęśliwie. [b]Z Pogonią nikt nie będzie sobie robił krzywdy - dodaje proszący o anonimowość piłkarz Zagłębia."
Wiadomość zmieniona (02-06-04 14:00)
To co, zgodnie z wyliczeniami GW musimy jednak kibicować Zagłębiu...
dlaczego? musimy wygrac oba mecze i tyle
Pogoń - Bełchatów 2
Radomsko - Zagłebie 2
Zagłębie - Pogoń x
i wszyscy zadowoleni...tylko nie my.
Mam nadzieję, że to tylko czarnowidztwo.
O czym wy gadacie ?? Pogoń sprzeda nam mecz ?? Załóżmy że my wygramy z Radomskiem. To w Lubinie mecz pomiędzy Pogonią a Zagłębiem będzie o 1 miejsce :D wiec nie wydaje mi sie zeby sprzedali :]. Gdy my wygramy z RKS'em to nie ważny jest wynik Pogonia z GKS'em i tak będziemy walczyli o mistrzostwo 2giej ligi i oczywiście to wygramy !!!!!!!!! :D
PS szkoda że wygraliśmy tylko 1:0 bo okozji było w ch.. min. 4:0 powinno być. Ale to nic ważne ze 1 LIGA BĘDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i to bedzie upadek pilki noznej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)