Zakazem udziału zorganizowanej grupy kibiców w najbliższym meczu wyjazdowym oraz tysiącem złotych ukarana została Polonia Warszawa za zakłócenie porządku na stadionie podczas meczu ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki.
Za brak odpowiedniego zabezpieczenia na gospodarza tego meczu nałożono karę finansową w wysokości pięciu tysięcy złotych.
Wiadomość zmieniona (27-05-04 21:46)
-
-
PZPNowskich ... brzydkich czynnosci...ciag dalszy...
zalosc:/
a poza tym to chyba mecz z Polkowicami byl... co za balawany.
GTS zalatwil? Hm? Co by kibice gosci nie przeszkadzali?
I gdzie sa teraz ci co nas blotem obrzucali? Haaallooo? Mowiii sie!
Karolo błagam... bez wulgaryzmów w temacie - następnym razem Ci wywalę taki temat bez czytania
to jest wulgaryzm? Ja moge pokazac dopiero wulgaryzm :PPP
Rincewind: a kim ty qrwa jestes??? co qrwa dostałeś moda to kozaczysz??? 53 wpisy na forum... wpyte... trochę szacunku dla Pasiaków... bo od 2 dni mnie wpienia jak tylko zamykasz i wywalasz wątki...
Dementor: władzia, kto ma władzie ten pon :))) Co nie K? :)
Wiesz, ze ja nie jestem az tak wulgarny...:DD
Wiadomość zmieniona (27-05-04 21:43)
Dementor - ales dosolił ;-))))
co Ty forum nie śliedzisz;-)
Generalnie ślepą kula w płot.
Demek ma zly dzien :)
a btw. wreszcie sie biore za Pratchetta... Zaraz do lozeczeka i pierwszy raz w zyciu bede Kolor Magii czytal :D To tak w temacie Rincewind'a
Nie czytałem, ja prymityw czytam od 2-ch lat tylko forum (i literaturę fachową ale co to za czytanie;-)
Manakham za PASAMI!!!!
Ohohohoho czekajcie klienty
Wnet wam pójdzie w pęty
Burdel się rozleci
az po fundamenty
Demek to mnie rozbawiłeś :-)))
poza tematem:
NERWY W KONSERWY I NA EKSPORT DO WIETNAMU
tak się rymowało jak byłem młody....
czy my wszyscy już oszaleliśmy?
no to śpiewamy:
daj se luz:):)
a jak tak dalej pójdzie to zmienię sygnaturkę na: zesraj się z nie daj się:(
o kutwa... wyszło że dowaliłem... ale mam zły dzień... sory Karv... nie było kogo dziś zrąbać to trafiło na Ciebie... :P
nie no spoko wyszło super :-)))
fakt ze Rincewind po mutacji jakby troche inny był niż wczesniej :)
ja nie moge Pratchetta, starałem sie ale nie moge :)
BTW elegancko temat sie rozmył
"Wydział Dyscypliny wszczął postępowanie dyscyplinarne w związku z wydarzeniami w trakcie oraz po meczu Cracovia Kraków - Pogoń Szczecin.
Na posiedzenie wydziału 3 czerwca zaproszono prezesów Cracovii Janusza Filipiaka oraz Pawła Misora, a także kierownika ds. bezpieczeństwa i spikera krakowskiego klubu"
czy spiker ma się stawić z bananami?
zdecydowanie powinien stawić sie z biznesplanem, wskazującym ze posiadanie plantacji bananów to kokosowy interes
lepszy niż budżetówka :)
Rinc chodziło mi o moda S. z tamtago foruma.
Sorki że teraz ale powaliła mi sie poczta .
Kandydat do postu miesiąca:
[i]Autor: Dementor (---.tele2.pl)
Data: 27-05-04 21:32
Rincewind: a kim ty qrwa jestes??? co qrwa dostałeś moda to kozaczysz??? 53 wpisy na forum... wpyte... trochę szacunku dla Pasiaków... bo od 2 dni mnie wpienia jak tylko zamykasz i wywalasz wątki...[/i]
Dementor, zapewniam Cię, że Rincewind jest obecny na tym forum znacznie dłużej niż Ty (prawie od samego jego początku, jak się do neta dorwał - jeszcze na nethicie). Moze pod innym nickiem, ale czy to ważne? :)
Wystarczy uważnie czytać Forum, aby wiedzieć ktioto :))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)