Dlaczego napinaczu zamilkłeś? Przeckeż łżesz podobnie jak wasz debilny Baniak!? Żadnych konkretów, naiwniaczku nie podajesz? A ja już sprawdziłem,że nikt taki jak ty nie wyrabiał identyfikatora. Jesteś podłym oszustem. Precz! Ponadto obserwuję cię już od ubiegłego tygodnia jak w różnych możliwych i dostępnych ci miejscach próbójesz udawać kogoś mądrego, próbujesz ważyć słowa, ale zioniesz agresją do nas w sposób chorobliwy. A na to ,że kłamiesz mam jeszcze jeden dowód: otóż ciądle piszesz..... A jak to robisz? W podróży też? Oj, leczonko cię czeka długie!
Wiadomość zmieniona (26-05-04 20:32)
-
-
KRAKOWSKA GOSCINNOSC
no wlasnie-nikt cie nie widzial,nie umiesz podac gdzie wyrabiales identyfikator i jakos dziwnie teraz siedzisz cicho i sie nie wpisujesz....kolezko-nie wciskaj kitu bo tez w twoja historyjke nie wierze.
Przestań się żalic . Dostałeś łomot w słusznej sprawie!!!!
Hmm nie wnikam czy tak było czy nie było - ale... niestety takie rzeczy się zdarzają - ja osobiście kiedyś będąc na wakacjach pod Kołobrzegiem byłem goniony przez grupkę "kibiców" Pogoni Szczecin...bylismy we dwóch ja (16 lat wtedy) i mój znajomy (14 lat) - gonili nas bo przypadkowo się dowiedzieli że jesteśmy z Krakowa (nie że kibicujemy komukolwiek nawet), powiem że wtedy wesoło nie było. Na szczęscie udało nam się uciec... No i tyle w temacie gościnności czy też frajerskich akcji kibiców... więc pomyślcie zanim coś napiszecie w rodzaju: "Gratuluje Wam takich kibiców. No tak, jaki prezes i wlasciciel tacy kibice" bo może się to odwrócić przeciwko Wam...
Jakby go skroili na ulicy np. Wielkopolskiej w Szczecinie miejscowi żule - to by było OK. Tu rzekomo go skroili krakowianie (napisz jeszcze, że przylożyli ci nóż do gardła i nacięli paski na szyi, fantasto - zyskasz tym w oczach innych szczecińskich oszolomów), i tak go to przeraziło, że przypomnial sobie (podobnie jak Baniak) o tym w kilka dni po meczu
Żenujące po prostu
Koleś musi mieć trochę czasu, żeby się dowiedzieć od kumatych coś o topografii naszego stadionu oraz o tym, przy których wejściach wypisywane są identyfikatory.
Gdyby mówil prawdę, wiedziałby od razu. Zresztą, niektórzy nie przepuściliby takiej okazji i od soboty wieczór tysiąc razy powtarzaliby w necie. A od poniedziałku wszystkie gazety w Polsce zapluwałyby się o bandytach-kibicach Cracovii.
Ewdentnie łże. Proponuję zamknąć wątek.
1)Ciekawe czy owa historia jest prawdziwa...
2)Ciekawe jak by zachowali się kibice Pogonii w analogicznej sytuacji.....
Pogoń_Szczecin_Fan Debili w naszym kraju wielu ale w Szczecinie to już można by było otworzyc ośrodek psychiatryczny. Musisz się zastanowić tylko kto jest większym idiotą TY czy BANIAK? My wiemy że obaj idzcie się leczyć! choć jest już napewno za póżno!!!! KRETYNI I SPRZEDAWCZYKI
To gdzie ten śledzik wyrabiał identyfikator ???
Jeśli na Floriańsjkiej,to ja mu niestety wierzę,druga wersja to od strony Kałuży ,też możliwe ;-)
Mógł jeszcze od Smoleńsk. Tam ewentualnie też takie zdarzenie byłoby możliwe.
Ale on Smoleńsk tylko z Rosją kojarzy i bitwami za Napoleona i Hyclera.
eeee, zapomniał dodać ,że panienka wypisując identyfikator odsłoniła kurtkę i pokazała mu nóż... Dyżurny zwrot bajkopisarzy nadmorskich.
Gdziekolwiek by to było, to wszystkie te wydarzenia jakoś zaczynają narastać kilka dni po meczu. Dlaczego?
Z drugiej strony wyobraźnia moja jest już taka, że wyobrażam sobie takie wydarzenie. Ale nie tylko u nas - WSZĘDZIE w Polsce!
Czy na Twardowskiego w Szczecinie, gdybym coś takie sobie zażyczył jak ident. i słyszałoby to kilkanaście osób z okolicy, że jestem z Krakowa, to przeżyłbym?
Skoro Mr. Ciptaszek jest przeciwieństwem naszego Profesora, to zapewne dostałbym brawa za odwagę a tamtejszy HeringGang zaprowadziłby mnie z pieśnią na ustach do klatki i życzył miłego pobytu w Szczecinie. Po meczu oczywiście zostałbym grzecznie odwieziony na dworzec kolejowy czy parking i z machaniem chusteczkami i łzami pożegnany z honorami.
Zresztą o czym ja gadam, czy identy są w Szczecinie?
Panienka na pożegnanie rzuciła mu też niezgorszą wiąchę i staropolskie wyp.
Przecież my tu jesteśmy zwierzęta-mordercy a une to takie łowieczki.
Oj taka jest siła i wpływ napinki - gdy już sobie niektórzy obrazek Krakowa narysowali na tej podstawie to współczuję. Lepiej chyba się nam wyprowadzić do Groznego lub na Haiti wyjechać - jaka tam idylla!
Na Reymonta wyrabiał napewno... :D :D :D
głupi jestem
A może ten jego kolo z Rzeszowa przyjechał w barwach najstarszego rzeszowskiego klubu?
A tak na poważnie. Znam proces wyrabiania jednorazówek z własnego doświadczenia. Mieszkam daleko od Krakowa, ale NIKT i NIGDY - wypisując mi identyfikator - nie zareagował na to wrogo, albo chociażby ze zdziwieniem. A przecież nie wyjaśniam na bramie dookoła, że jestem kibicem Cracovii.
taaa a moze jeszcze chcieli Cie spalic zywcem?
Nagle sie oburzyl na brak kultury...
To moze zacznij naprawianie swiata od swoich przyjaciol z Legii? Tak abym mogl isc na stadion przy ulicy Lazienkowskiej na derby bez obawy? Moze zrob takie doswiadczenie zaloz szalik Polonii lub Cracovii i przespaceruj sie w okolicach stadionu Pogonii i sprawdz jaka kultura Was cechuje.
Miales pecha, ze ta kobieta sie glosniej spytala o miasto. Nie wiem czy zrobila to specjalnie. Ale mogla skoro non stop slyszala Karkow, a tu nagle... Szczecin? Tak czy siak dziwny jestes, ze tu wylewasz swoje, zale i probujesz udowodnic, ze to Cracovii brak kultury.
Acha jeszcze jedno czy zglosiles ten fakt na policje?
mosiek. Od Smolensk nie mógł ;). Smoleńsk - ponownie konczy się na Alejach. Teraz jest tam (znowu) Dunin-Wąsowicza. Wiem, bo mój Tato kiedyśtam (z 12 lat temu) przeprowadził się nie ruszając się z domu (bo i numerację budynków też zmienili :)
Ktokolwiek widział...
Ktokolwiek wie...
Poniedziałek program I godz. 22.30
i co śledzika kosmici porwali ? ale kłamca
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)